De verzending was bij DPD kwijtgeraakt. Organisatie is niet altijd even snel met reageren, maar ze hebben het netjes opgelost dat ik de artikelen zelf aan hun huis kon afhalen in Putten (zelf voor g... Leggi di più
Ik heb op 1 juli wat besteld met: voor 13 uur besteld, zelfde dag verzonden. Dag erna gemaild met de vraag of de bestelling goed doorgekomen is en waarom nog niet verzonden. 4 juli nog geen antwoo... Leggi di più
Onze bestelling liet even op zich wachten omdat 1 dier nog niet aanwezig was. Na bellen onzerzijds hebben ze de al aanwezige dieren toch opgestuurd en het laatste artikel gratis nagestuurd. Onze klein... Leggi di più
Speelgoed balletjes besteld. Nooit iets ontvangen en zijn niet te bereiken. Meerdere keren gebeld en geappt, geen gehoor, geen reactie terug. Factuurnr. #JU017865/2023 ———————— Update: Mailverkeer... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn een bedrijf gericht op het verkopen van babyartikelen en kinderspeelgoed voor binnen en buiten.
Paesi Bassi
- info@tjongeukkie.nl
- www.tjongeukkie.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer tevreden over de goede service.
Zeer tevreden over de goede service.
2 Little Dutch treinen laten graveren voor een kraamcadeau.
Ziet er netjes uit. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Ontzettend snelle levering
Ontzettend snelle levering. Maandag besteld woensdag al thuis. Netjes geborduurd en keurig terug bevestigd op de originele verpakking.
Geen product ontvangen en onbereikbaar
8 werkdagen zijn allang voorbij, nog geen verzendbericht ontvangen en ze zijn onbereikbaar..

Very friendly, Helpfull, fast shipment
Responses quickly, very fast shipment and also very helpful company
Geen product ontvangen
Dit zijn oplichters! Wij hebben ongeveer een maand geleden spullen besteld (destijds nog voor Sinterklaas), tot op heden niets gehad. Een mail gestuurd maar geen antwoord. MENSEN BESTEL HIER NIET!
Reactie:
Dat klopt want het staat op mijn vriends naam, die heeft een aantal dagen geleden.
De bestellingreferentie is EKWOEKPND, 3 items besteld op 29 november.
Update: teruggemaild maar nog steeds niets mogen ontvangen, hoe lang moeten we nog wachten??

Prima..
Prima..! Ik kocht zo’n knuffelkonijn met lange oren, waarbij de optie aangeboden werd de naam van de baby in het oor te borduren, zonder bijkomende kosten..! Erg attent deze mogelijkheid aan te geven..!
Dat heb ik dan ook gedaan..! Zeer geslaagd..! Bedankt..!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Is de eerste en laatste keer dat ik bij dit bedrijf iets bestel
Bestelling word niet geleverd
Telefonisch nemen ze niet op en via e-mail krijg je ook geen antwoord
Ze reageren nergens op
hetzelfde verhaal hier
hetzelfde verhaal hier: 21 augustus besteld nog niks ontvangen en wel betaald. ook geen reactie online chat.
En inderdaad nu wel een reactie via de app maar nog steeds weet ik niet wanneer het aankomt...
Door verdrietige omstandigheden snelle…
Door verdrietige omstandigheden snelle verzending. Vriendelijk en meelevend WhatsApp contact.
Wel betaald, niks ontvangen.
01-08-2024 review 13:00 uur review geplaatst.
21 juli heb ik een bestelling geplaats en tot op heden niks ontvangen. 48 uur geleden heb ik een app gestuurd met de vraag waar mij bestelling blijft, tot op heden geen reactie.
Pas als er een review geplaatst wordt op trustpilot kan er wel snel gereageerd worden zie ik aan een andere review.
Misschien is het verstandig om dit soort dingen te voorkomen dan te genezen.
Ik verwacht dat mijn bestelling heel snel binnen komt en er een excuus bij komt want dit is onacceptabel.
Update: 01-08-2024 13:16 uur reactie op whatsapp. Vandaag of morgen gaat mijn pakket op de post. zoals ik al aangaf in de review, dan krijgen jullie een slechte recensie en dan gaan jullie pas handelen.
Als dit nodig is om je pakket wel snel binnen te krijgen, raad ik het iedereen aan om te doen.
Wel mijn bestelling betaald maar niets…
Wel mijn bestelling betaald maar niets gekregen. Ook het 06 nummer wat ze geven op hun site wordt niet beantwoord.

Slechte webshop!
Eind maart een pakketje besteld, tot op heden nog niks ontvangen. Meerder malen contact proberen te zoeken maar tot op heden nogsteeds geen oplossing. Bestel hier dus niet!
Super tevreden
Super blij met het cadeau, erg mooi ingepakt en snel verzonden!! Daarnaast ook echt een goede prijs.