Tandlægerne ved RunddelenRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal til tandlæge 🌼 Det er som at være en del af "tandlæge-familien", som har givet mig en tryghed i hver eneste behandling. Jeg har gået her i 36 år og er impone... Leggi di più

Jeg kan klart anbefale min tandlæge - klinikken er noget gammelt bras. Man har følelsen af, at være i en gammel lejlighed med tynde vægge. Så tynde, at man kan hører, når tandlægen borer i patienten... Leggi di più

Man bliver mødt med venlighed hos personalet i receptionen, de er simpelthen så søde. Så ind til tandbehandling, hos en rigtig dygtig og sød tandlæge. Så kan det ikke andet, end blive en meget posi... Leggi di più

Jeg er glad for min tandlæge og er kommet her i mange år. Personalet er rigtig søde, og de gør det altid til en rolig og god oplevelse, selv om jeg er lidt bange for tandlæger.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

83 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virkelig rar klinik

Virkelig rar klinik - rent og pænt, sødt og imødekommende personale. Særlig tak til Ayah som er super kompetent og fik mig til at føle mig i meget trygge hænder - rigtig god oplevelse:-)

14 agosto 2025

Hej Caroline.
Tak for de søde ord, jeg giver din besked videre til Ayah :-)

Mvh.
Tandlægerne

God behandling

God behandling, følte mig meget værdsat og respekteret.

14 agosto 2025

Hej Jonas.
Tak for din anmeldelse.
Det er vi rigtig glade for :-)
Jeg giver din besked videre til din behandler.

Mvh.
Tandlægerne

Første besøg hos Runddelen

Fantastisk behandling. Jeg er simpelthen så taknemmelig for den bedste behandling, da jeg lider af tandlægeskræk..
Fra start til slut var jeg i gode hænder.
Vi ses om et halvt år.
Hilsen Lene

7 agosto 2025

Hej Lene.
Hvor er det dejligt at du følte dig i trygge hænder og havde en god oplevelse hos os. Tak for de pæne ord. :-)
Rigtig god rest sommer.

Venlig hilsen
Tandklinikken

Meget søde personale

Meget søde personale, hurtige og omsorgsfulde. De er virkelige tjekket og har en høj faglighed og omhyggelige.

1 maggio 2025

Hej Allette.
Tak for din anmeldelse.
Det er givet videre til klinikken :-)

Mvh. Tandlægerne

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut. Jeg havde ikke været ved tandlægen i to år og tre måneder, Og oplevede kun ros, Rolig og hyggelig atmosfære, En meget sød Og omhyggelig klinikassistent, Og ikke mindst Peter, selve tandlægen, som jo er top professionel. ☀️☀️☀️☀️☀️

29 aprile 2025

Hej Julie.
Tak for din anmeldelse.
Jeg giver Peter og pigerne din ros :-)

Mvh. Tandlægerne

Har aldrig i mit liv følt mig behandlet så omsorgsfuldt og professionelt …

Har aldrig i mit liv følt mig behandlet bedre menneskeligt og professionelt, ved en tandlæge. De er så hjertelige, forstående og professionelle. De fik mig til, at føle mig så tryg og forklarede alt i detaljer. Jeg har allergier og også dette tog de hensyn til i forhold til, hvad de benytter osv . De benytter så lim med utrolig lav toxitet og uden formalhyde så deres lim osv er super også 😍🙏

22 aprile 2025

Hej Emilie.
Tak for din søde anmeldelse.
Vi er glade for at du føler dig tryg når vi behandler dig.
Rosen er givet videre til Peter og pigerne :-)

Altid søde og venlige 👌

Altid søde og venlige, - jeg føler mig virkelig i trygge hænder hos Peter og alle hans skønne og professionelle medarbejdere. Priserne er gode og selvom det generelt er dyrt og øv, at skulle punge ud til tandlægen så går jeg altid derfra med et smil, der er bare god energi deroppe og en venlig stemning, - gnidningsfrit fra start til slut. Kunne ikke drømme om at skifte tandlæge.
10 Stjerner til Peter og hans skønne team
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 aprile 2025

Hej Payana.
Tak for de pæne ord.
Hvor er det dejligt at høre du synes der altid er god stemning her hos os :-)

Lene er super

Jeg var hos Lene, som jeg er kommet hos i mange år, altid en god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

3 aprile 2025

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen

Tak for din anmeldelse :-) det giver jeg videre til Lene.

Fantastisk behandling af Sevim

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sevim I dag. Hun var dygtig og fik mig til at føle mig tilpas under hele behandlingen. Hun sikrede sig løbende, at jeg var tryg, og at jeg ikke havde smerter. Derudover gav hun ærlig og brugbar vejledning, hvilket jeg sætter stor pris på. Assistenten var også med til at gøre oplevelsen god, da hun var meget venlig og imødekommende. Jeg kunne desuden få en tid med kort varsel, hvilket var en stor hjælp. Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg vil helt klart anbefale klinikken:))

27 marzo 2025

Hej Clara.
Tak for dine søde ord, dejligt at høre du følte dig tryg og godt tilpas her. Det bliver givet videre til Sevim :-)

Lene er verdensklasse!!!

Lene er verdensklasse!!!! Og fortjener 1000 stjerner!

19 marzo 2025

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen

Det bliver hun glad for at høre Malene. Ros er videreformidlet :-)

De bedste hilsener herfra

Fantastisk oplevelse med second opinion hos Peter og hans team!

Jeg kom til Peter for at få en second opinion, og jeg er virkelig glad for, at jeg gjorde det. Peter, Rahbia og Mariam (tandlæger på klinikken), er yderst professionelle og dygtige. Man bliver virkelig mødt med en stor venlighed og alle tre har taget sig tid til at lytte - og forklarer altid behandlingsmulighederne grundigt, så man føler sig helt tryg.

Jeg kan derfor varmt anbefale Peter og hans team til alle, der søger en pålidelig og kompetent tandlæge. De er utrolig dygtige.

Tandlægerne ved Runddelen tager sig virkelig tid til at finde den bedste løsning.

11 marzo 2025

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen

Vi siger mange tak for alt den ros Sigrid. Hvor er det dejligt at høre du havde sådan en god oplevelse.

De bedste hilsener herfra :-)

Jeg har lidt af tandlægeskræk i mange…

Jeg har lidt af tandlægeskræk i mange år, men efter et par besøg hos Lene er den stort set væk. Hun er sød, dygtig og behageligt selskab.

5 marzo 2025

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen

Det er super at høre Nanna! Jeg sender ros videre til Lene, det bliver hun nok glad for :)

Mit første besøg hos Lene

Mit første besøg hos Lene. Det er bare første klasses behandling, på alle måder 👍

3 marzo 2025

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen

Dejligt at høre Frank! Jeg sender ros videre til Lene :)

Lene er verdensklasse,

Lene er verdensklasse,
Hun spørger altid ind til din liv, få dig til at slappe af og berolige. Har være hos hende i mange år, har send mange til hendes klinik og har kun fået positive tilbagemelding. Hun er dygtig, haste aldrig, jeg kan kun anbefale hende til alle, også dem med tandlægeskræk, du komme derfra som et ny menneske.

3 marzo 2025

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen

Hvor er det dejligt at høre Volkert. Tak for alt den ros til Lene, det bliver hun nok glad for at høre :)

Ærlig, venlig og kompetent

Ærlig, venlig og kompetent vejledning. Kan varmt anbefale.

28 febbraio 2025

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen

Det er godt at høre Johan! Vi siger mange tak for anbefalingen.

Great place!

I’m so happy I chose Tandlægerne ved Runddelen! The staff are incredibly welcoming and make you feel at ease right away. They work quickly and efficiently while still delivering top-quality care. The whole experience was smooth, and I couldn’t be more pleased with the results. Highly recommend to anyone looking for a great dental practice!

28 febbraio 2025

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen

Great to hear Gosia! Thank you for the review.

Kind regards

Professionelt og prisvenligt

Jeg kom hurtigt ind som ny kunde efter at min gamle tandlæge var gået op i pris (og måske også lidt ned i service).

Fik super god behandling (hul og udskiftning af fyldning) og god rådgivning. Var hurtigt inde og ude og skulle ikke vente.

Alt tyder på, at jeg har fundet et nyt godt sted at være patient

24 febbraio 2025

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen

Det er dejligt at høre Christian, du skal være velkommen til at blive. Tak for den fine anmeldelse.