Jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal til tandlæge 🌼 Det er som at være en del af "tandlæge-familien", som har givet mig en tryghed i hver eneste behandling. Jeg har gået her i 36 år og er impone... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg kan klart anbefale min tandlæge - klinikken er noget gammelt bras. Man har følelsen af, at være i en gammel lejlighed med tynde vægge. Så tynde, at man kan hører, når tandlægen borer i patienten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Man bliver mødt med venlighed hos personalet i receptionen, de er simpelthen så søde. Så ind til tandbehandling, hos en rigtig dygtig og sød tandlæge. Så kan det ikke andet, end blive en meget posi... Leggi di più
Jeg er glad for min tandlæge og er kommet her i mange år. Personalet er rigtig søde, og de gør det altid til en rolig og god oplevelse, selv om jeg er lidt bange for tandlæger.
Nørrebrogade 148, 2200, København N, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Virkelige søde og imødekommende personale, kan stærkt anbefales at komme herned

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Virkelig dejlig oplevelse i dag. Peter var beroligende og tillidsvækkende med det samme, og det samme var assistenten, der rensede mine tænder . Fra start var det er meget behagelig oplevelse - og det kommer fra en med regulært tandlægeskræk. Kæmpe god anmeldelse herfra, jeg kommer aldrig til at tage andre steder hen.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Jeg er tilflytter og skulle have ny tandlæge og blev anbefalet tandlægerne ved Runddelen - og med god grund!
Jeg følte mig oplyst omkring, hvad der skulle ske hele vejen igennem. Sød og dygtig tandplejer, Sabine, og så er Peter også bare yderst behagelig og kompetent. Jeg gik derfra og følte faktisk det havde været helt behageligt at gå til tandlæge.
Derudover, så er det et kæmpe plus, at jeg går derfra med følelsen af ikke at være blevet taget ved næsen, for jeg foreslog selv, at jeg skulle have et årligt tjek, hvor Peter sagde 1,5 år kan også gøre det - og dét synes jeg siger meget om, at man vurderer den enkelte klients behov og ikke bare tænker på bundlinjen :-) så meget positivt for en jyde som mig!

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Dejlig oplevelse hos tandlægen! Både tandplejer og tandlæge var grundige, informative og tryghedsskabende. Jeg er meget glad for at jeg har skiftet til denne klinik.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Modtog en e-mail, hvor der stod at jeg ikke havde mødt op til min tid. Der blev pålagt/tilsendt mig en regning for udeblivelse. Dog har jeg aldrig modtaget indkaldelse, hverken på sms, e-mail eller opkald. Ringede ind og bad om en afklaring for pågældende. Blev mødt af en ung sekretær, der sagde at man slap med en advarsel. At normalt havde man selv booket tiden, og skrevet ind i sin egen kalender. Nu bookede jeg bare tiden 1 år tilbage, da jeg booker når jeg er der - på opfordring fra deres side. Så er da virkelig ærgerlig over sådan en behandling. Det giver ikke just en lyst til at komme igen.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Virkelig søde. Rigtig gode til at forklare. Samt virkelig ordentlige. Kan kun anbefale dem.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
God betjening og gennemgang af tænder med råd osv. meget tilfreds, plus god pris for unge :)

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Jeg er ikke fan af tandlæge besøg. Men fik den bedste behandling/ eftersyn af Peter og Jeannette. Søde, rare og virkelig forstående personale.

Hurtig og god betjening.
Jeg fik en fyldning og fuld tandeftersyn samt rensning på under en time og en meget anderledes regning en normalt (som i billigere end førhen).
Dygtige og kompetente og ikke mindst venligt personale.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Venligt smilende personale. Der bliver taget pænt hånd om dig, fra du kommer til du går.
Yderst professionelle og de stiller gerne din nysgerrighed, med alle de spørgsmål man har.
Den absolut bedste klinik jeg har været på.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Meget behagelig, grundig, ærlig og imødekommende. Kan i høj grad anbefales.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Søde og meget professionelle personale. Det var mit første besøg og har fået en super imødekommelse.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Jeg var til behandling, min tand knækkede den skal fyldning læge har sagt at knækkede er lidt stor det kan være den skal have en krone men jeg skal fylde den knækkede del af tand men du får nul garanti på behandling .jeg spurgte hende hvis fyldning falder imorgen hun siger du skal betale ny fyldning der minus garanti.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
I was very satisfied by the service.Dr.Peter was excellent,I liked the way he patiently listen to all my issues and gave necessary attention, time and suggestions. All the other staffs were also very cooperative. Thank you all.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Friendly and helpful staff, everything run smoothly and well on time.

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Virkelig rart besøg og meget venligt personale. De er så søde og omsorgsfulde. Kan uden tvivl anbefales 😊

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Jeg er ikke fan af tandlægebesøg men jeg har altid følt mig mødt med en utrolig varme og omsorg . Meget kompetent personale der lytter til patienten og hvis behov forklarer under behandlingen fra start til slut . Kan kun medgive den varmeste anbefaling herfra!

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Undgår alle de stereotypiske irriterende ting ved tandlæger, vildt nice

Risposta di Tandlægerne ved Runddelen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.