Falkoner Tandlægerne Recensioni 413

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Tandplejer Ane ..stor ros herfra altid en fornøjelse at sætte sig i stolen hos hende. Generelt er Falkonertandlægerne den bedste tandlæge jeg har haft kan varmt anbefales.

Efter en tandtjek og tandrens hos tandplejeren Nasira, som altid går grundigt til værks, opdagede hun en gammel fyldning, der skulle udskiftes. Nasira inddrog mig i processen og forklarede, hvor sli... Leggi di più

Tandplejning hos ANE. Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har vær... Leggi di più

1. Dentista
  2. Clinica dentale

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Her på klinikken tilbyder vi dig tandpleje med udgangspunkt i dit behov, hvor vi tilstræber, at du får optimal og smertefri behandling til gode priser. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten i hverken den tekniske udførelse eller den menneskelige omsorg, så du føler dig tryg i vores hænder. Vi har gjort vores bedste for at skabe et trygt arbejdsmiljø for både patienter såvel som vores dygtige medarbejdere.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Fik en rigtig god og grundig…

Fik en rigtig god og grundig tandbehandling af Nassira.

3 marzo 2026

Risposta di Falkoner Tandlægerne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Nassira og hendes behandling. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen næste gang. 😊
Klinikkoordinator
Pia Høgsbro

Jeg har været hos Falkoner tandlægerne…

Jeg har været hos Falkoner tandlægerne hos Judith Tang og hendes assistent efter en påkørsel. Jeg har altid været tandlægeskræk og det har hjulpet mig super meget superdygtig begge to. Og hold da op jeg er glad for mine tænder nu tak af mit hjerte mange tak elsker jer.luis torres.❤️🫶🏽🦍

20 marzo 2026

Risposta di Falkoner Tandlægerne

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Judith og hendes assistent – især når du har haft tandlægeskræk. Vi er virkelig glade for, at vi kunne hjælpe dig gennem dit forløb efter ulykken, og at du nu er så tilfreds med dine tænder.

Tak for tillid og din ord er selvfølgelig sendt videre til Judith og hendes assistent

Klinikkoordinator Pia

Trines grundighed og venlige væsen. Jeg følte mig tryg i tandlægestolen

Vi har i dag været på besøg hos Falkoner tandlægerne og vi har fået en behandling af Trine Madsen det var en dejlig oplevelse var en rigtig sød tandpleje grundig føles det og da man bad om at få lidt smerte lindring så hun bare til at gøre det med det samme venlig og sød

19 marzo 2026

Risposta di Falkoner Tandlægerne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du følte dig tryg i tandlægestolen, og at du havde en god oplevelse hos Trine. Hun sætter en stor ære i at være både grundig og opmærksom på vores patienters behov.

Vi er rigtig glade for, at du oplevede hendes venlige og omsorgsfulde tilgang. Du er altid meget velkommen hos os! 🦷✨
Bedste hilsner
Klinikkoordinator Pia

Tandplejer Ane ..stor ros herfra altid…

18 marzo 2026

Risposta di Falkoner Tandlægerne

Tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har gode oplevelser hos os – og især hos Ane. Vi sætter stor pris på din anbefaling og dine pæne ord.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

God behandling hos Anosha

God behandling hos Anosha. Grundig rens

11 marzo 2026

Hej Fatemeh,
Tusind tak for de venlige ord! Vi er glade for at høre, at du har fået en god behandling hos Anosha.
De bedste hilsner,
Klinikkoordinator
Pia Høgsbro
Falkoner Tandlægerne

God, hensynsfuld og venlig behandling

Man får god, hensynsfuld og venlig behandling både i receptionen og ved tandplejeren.

Ane Hof-Lund er så dygtig og forstår sig på at give information, der er tilpasset til det menneske hun har i stolen.

11 febbraio 2026

Kære Caroline,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både god, hensynsfuld og venlig behandling ved vores tandplejer Ane og i receptionen.
Vi deler naturligvis din ros med Ane.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner

Meget god oplevelse

Blev henvist til Falkoner Tandlægerne af min egen fantastiske tandlæge, i forbindelse med en tandrodsbetændelse i en allerede rodbehandlet tand.
Fik den absolut bedste introduktion til hvad der skulle ske både før, under og efter. Var meget tryg i Bjørns hænder og havde en rigtig god oplevelse. Også klinikassistent Zara var meget obs på hvordan jeg havde det. Mine varmeste anbefalinger.

2 febbraio 2026

Kære Sidsel,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en tryg og god oplevelse hos os i forbindelse med behandlingen.

Vi er glade for, at du følte dig godt informeret hele vejen igennem forløbet.

Din ros til Bjørn og Zara betyder meget, og vi deler den naturligvis med dem.

Tak for din varme anbefaling – og for tilliden.

De bedste hilsner
Tand og Co.
Falkoner Tandlægerne

Jeg har været under invisalign forløb…

Jeg har været under invisalign forløb hos Falkoner Tandlægerne, og jeg er blevet færdig i dag med det flotteste smil!!! Hele forløbet har været med rigtig god service fra Hans og Farzaneh. En varm velkomst hver gang jeg trådte ind. De lyttede til mine ønsker og var utrolig fleksible ift. de udfordringer jeg havde. Tusind tak Hans og tusind tak Farzaneh for mit nye smil!

6 gennaio 2026

Hej Melika,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og stort tillykke med dit nye smil! 😄
Det glæder os utrolig meget at høre, at dit Invisalign-forløb hos os har været en god oplevelse, og at du har følt dig mødt med god service, fleksibilitet og lydhørhed hele vejen igennem.
Vi giver selvfølgelig din ros videre til Hans og Farzaneh.
Tak fordi du valgte Falkoner Tandlægerne – vi glæder os til at se dig igen!
De bedste hilsner, Marice, Falkoner Tandlægerne

Har fået verdens bedste behandling af…

Har fået verdens bedste behandling af hhv tandplejer og tandlæge. Som i HELT, helt kanon!
De allermest varme anbefalinger!

18 dicembre 2025

Hej Sophie,
Hvor er det fantastisk at høre! 😊
Det glæder os enormt meget, at du har haft en så positiv oplevelse både med tandplejer og tandlæge. Det betyder rigtig meget for os at kunne give den bedste behandling, og vi er glade for, at du føler dig godt behandlet.
Tak for de varme anbefalinger! Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen, når du har brug for det. 🌟
De bedste hilsner, Marice, Falkoner Tandlægerne

Fantastisk behandling af tandplejeren…

Fantastisk behandling af tandplejeren Nassira. Altid professionel og hensyntagende, da jeg har tandlæge skræk. Nassira er altid sød og imødekommende og giver oprigtige råd når man spørger.

18 ottobre 2025

Hej "Consumer",
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos tandplejer Nassira.
Vi ved, hvor udfordrende det kan være at have tandlægeskræk, og derfor betyder det ekstra meget, at du oplever både professionalisme, omsorg og ægte imødekommenhed hos os.
Vi sætter stor pris på din tillid og dine pæne ord – og vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang.

Kan ikke anbefales!

5 novembre 2025

Hej Henrik,
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er kede af at høre, at du ikke kan anbefale os, og vi vil meget gerne forstå, hvad der lå til grund for din vurdering.
Din feedback er vigtig for os, da vi hele tiden arbejder på at blive bedre.
Du må meget gerne ringe til mig på mobil 22 14 99 70 og uddybe, hvad der ikke levede op til dine forventninger.
Det vil hjælpe mig med at tage hånd om problemet og sikre, at lignende situationer ikke opstår igen.
De bedste hilsner, Klinikchef Marice Kølben, Falkoner Tandlægerne

Ekstraordinær Service oplevelse !

Jeg har aldrig oplevet en så professionel team før! Bjørn, har taget sig rigtig godt af mig, tager hensyn til mine behov, og man føler sig så komfortabel og tryg i hele processen. Jeg kan klart anbefaler det til alle!

4 novembre 2025

Hej Susanna,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du har følt dig tryg og godt taget hånd om gennem hele processen.
Vi sørger altid for at tage udgangspunkt i den enkeltes behov, så det glæder os at høre, at Bjørn og teamet har givet dig netop den oplevelse.
Tak fordi du deler din anbefaling – det sætter vi stor pris på!

Varm anbefaling hos Falkoner tandlægerne

Fik en rigtig god oplevelse i dag hos Anosha. Hun er grundig i sit arbejde og gør at man føler sig tryg. ☺️

30 ottobre 2025

Hej Silvia,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💛
Det betyder meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos Anosha, og at du følte dig tryg under behandlingen. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen! 🌸

Søde og effektive

11 ottobre 2025

Hej,
Tusind tak for de venlige ord!
Vi er glade for at høre, at du synes, vi er søde og effektive.
De bedste hilsner, Marice, Falkoner Tandlægerne

Jeg har ikke tandlæge 🦷 skræk længere…

Jeg har ikke tandlæge 🦷 skræk længere 🏆🥇👌

22 settembre 2025

Hej Allan,
Hvor er det bare dejligt at høre! 🏆🥇👌
At du ikke længere har tandlægeskræk er den største anerkendelse, vi kan få – og vi er virkelig glade for at have været en del af den rejse.
Tusind tak for din tillid og for de skønne ord – vi glæder os til at se dig igen! 😊🦷
De bedste hilsner, Marice, Falkoner Tandlægerne

Super tilfreds med min undersøgelse hos…

Super tilfreds med min undersøgelse hos Anosha. Det er min første gang hos falkoner tandlægerne, oplevelsen var behagelig og tandplejeren var super dygtig. Jeg er meget tilfreds!

13 agosto 2025

Hej Maria,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at din første oplevelse hos Falkoner Tandlægerne var behagelig, og at du følte dig godt behandlet af Anosha.
Det betyder meget for os, at du er tilfreds, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God oplevelse

Meget tilfreds med den dygtige og grundige tandplejer Anosha. Har ikke fået en så grundig rens før. Ikke sidste gang jeg kommer hos falkoner tandlægerne. Vil klart anbefale klinikken og tandplejer til andre.

12 agosto 2025

Hej Maja,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig, at du havde en grundig og behagelig oplevelse hos Anosha, og at du føler dig godt behandlet.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os til andre.

Empatiske og dygtige

Jeg har en indgroet tandlægeskræk, der skyldes smertefulde oplevelser hos en tidligere tandlæge.
Den skræk er næsten væk, efter at jeg gennem de sidste mange år har været patient hos Falkoner Tandlægerne.
De tager virkelig hensyn og er dygtige.
Jeg er især glad for min tandplejer Ane.

22 maggio 2025

Kære Lene,
Tusind tak for din ærlige og rørende anmeldelse.
Det betyder utrolig meget for os at høre, at din tandlægeskræk er blevet mindre, og at du føler dig tryg hos os. Vi gør os umage for at tage hensyn og skabe en god oplevelse – og det glæder os at høre, at du især er glad for Ane.
Vi sætter stor pris på din tillid gennem årene og glæder os til at se dig igen!

Jeg kan varmt anbefale❤️

Super professionelle medarbejdere med høj service, respekt og den bedste patient pleje 👍 Jeg er meget tilfreds med denne klinik og især med Mads Nikolaj Krabbe, som elsker sit arbejde og behandler sine patienter med høj professionalisme og kvalitet. De har min største anbefaling!!

26 maggio 2025

Kære Viktoria,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! Det betyder meget for hele teamet – og Mads sætter stor pris på din positive feedback. Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Fantastisk kompetent team

Fantastisk kompetent team, både min mand og jeg er glade for alt vi har fået lavet. Dertil er teamet også det sødeste og mest imødekommende man kunne forestille sig. Udelukkende roser herfra :-)

1 maggio 2025

Kære Kristine,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de rosende ord – det betyder virkelig meget for hele teamet!
Vi er glade for at høre, at både du og din mand har haft gode oplevelser hos os, og at I føler jer godt behandlet både fagligt og menneskeligt. Vi gør os umage for at skabe en tryg og imødekommende atmosfære, så det glæder os at høre, at det mærkes.
Tak fordi I deler jeres oplevelse – vi ser frem til at byde jer velkommen igen.