Helt forfærdelig virksomhed! Vil aldrig anbefale den til nogen! Mine svigerforældre har købt et spisebord ved dem, og der mangler diverse ting til bordet. De svarer ikke på nogle mails, telefonopkal... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg købte 2 lamper hos tendensshop inkl. pærer. Lamperne kom inden for få dage, men desværre var pærerne “smuttet”. I dag blev pærerne leveret personligt til døren. Det giver 5 stjerner herfra for... Leggi di più
Købte for nogle år siden tre kontorstole. De ankom hurtigt og var umiddelbart i fin stand. Et par år senere opdagede jeg at et af hjulene blev ved med at falde af stolen fordi der manglede en metalrin... Leggi di più
Alt forløb til min fulde tilfredshed. Jeg kom ind i butikken sen eftermiddag her i slutningen af december, og bestilte min vare. Mandag morgen blev jeg ringet op: varen er klar til afhentning :-)... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Tendensshop
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Gåseagervej 8, 8250, Egå, Danimarca
- info@tendensshop.dk
- www.tendensshop.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service...
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service hele mit liv! Vi havde bestilt en Eilersen Sofa tilbage i starten af feb og blev lovet 2 måneders leveringstid. Men nu med 2 måneders forsinkelse, kan vi stadig ikke få en leveringstid. Jeg bliver lovet at blive ringet tilbage mange gange og at der nok skal findes en løsning, men det sker ikke. Nu er har jeg annulleret ordren. Jeg vil ikke anbefalede nogen at bruge TendensShop eller stole på deres sælger. De er fuld af l.o.r.t!
Useriøst kundeservice
Jeg vil ikke anbefale TENDENSSHOP til nogen. Deres leveringsservice er ekstremt dårlig, og de holder ikke deres aftaler. Jeg bestilte et møbel i starten af april måned, og først nu hører jeg, at de ikke kan levere det. Det er en total mangel på professionalisme og respekt over for deres kunder. Deres inkompetence har spildt min tid og skabt stor frustration. Undgå denne møbelbutik og find en anden, der rent faktisk kan levere og overholde deres løfter.
Kunne man bare give minus-stjerner!
Tendens er uden sidestykke den værste butik, jeg nogensinde har handlet i. Er man uforvarende kommet til at lægge en bestilling der, så kan man forberede sig på mange måneder med løgne og undskyldninger omkring manglende levering. De besvarer hverken telefoniske eller mailhenvendelser. Henvender man sig i butikken, lyver de op i ens åbne ansigt og opfører sig utroligt arrogante. Mit bedste råd er, at du holder dig langt væk fra denne butik.
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner…
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner havde jeg gjort det. Jeg har aldrig handlet et sted, som har så ringe (ja faktisk ikke eksisterende kundeservice). Jeg købte et VIPP-spisebord, som vi gav 45.000 kroner for. Allerede da jeg havde købt det, svarede de aldrig på mine emails vedrørende hvornår bordet ville blive leveret (det var langt over forventet leveringsdato (6 uger fra købsdato)). Da vi modtog bordet var det i stykker og jeg skrev straks en email til dem med billeder - men her 1 måned senere er der stadig intet sket/hørt. Jeg har derfor oprettet en klagesag hos Forbrugerombudsmanden.
Super god service
Super god service. De tager ansvar selv ved fejl og mangler fra deres leverandører. Rigtig søde folk på kontoret. Tak for god service endnu engang . :) vi handler der fortsat.
Bestilte min vare fredag eftermiddag
Bestilte min vare fredag eftermiddag. Ca 30 min. senere fik jeg mail om at varen var sendt. Lørdag morgen kunne jeg hente varen i pakkeshoppen.
Jeg har ikke fået mine stole efter 1 år!!!
Jeg har henvendt mig mange gange hen over det sidste år og bliver spist af med forskellige forklaringer. Men ingen løsninger. De lover at vende tilbage men gør det ikke.
Jeg handler aldrig med den butik igen. Ved ikke om jeg får mine stole.. eller mine penge som jeg har krav på.
Bestilte en dørmåtte i slut november…
Bestilte en dørmåtte i slut november 2022. Varen bliver ikke leveret indenfor den forventet leveringstid, og jeg hører intet fra dem. Skriver til dem ang. status, og får svar om at den er svær at få på lager. Skriver igen efter 2 og 2,5 mdr. efter bestilling, og stadig intet nyt. Har nu annulleret ordren, og købt varen et andet sted med hurtig levering. Tænker at varen har været for billig.....
Det værste jeg har oplevet...
2 år og 1 måned efter køb går en chaiselonge købt i butikken i stykker. Jeg kontakter butikken pr mail om sagen. Trods autosvar om at jeg ville blive kontaktet inden 7 dage, hører jeg ikke noget.
2 måneder senere vælger jeg at møde op i butikken og bliver af en ekspedient informeret om, at de trods udløbet garanti (2 år) ville sikre at produktet blev repareret i løbet af nogle få uger.
Over de næste 8 måneder (!) Kontakter jeg derefter jævnligt ekspedienten, der altid har en søforklaring om, hvorfor der ikke er sket noget -men at nu skulle han nok få sagen løst. Uden at der skete noget efterfølgende.. Til sidst blev mit tlf.nr. vist blokeret hos ham - (konstant optaget), men så kunne jeg "heldigvis" komme igennem til hav ved at ringe fra et andet nummer. Samme effekt - søforklaring og løfter om nu skulle han nok fixe det.... og igen efter uden handling.
Med enhver tillid til butikken mistet, valgte jeg at kontakte producenten direkte. De kunne så til min store overraskelse oplyse, at det skadesramte (stel) var omfattet af 10 års garanti. Tendensshop havde således givet mig urigtige oplysninger om garantiforholdet.
Producenten var, modsat Tendensshop, sit ansvar bevidst, og fik taget hånd om at få produktet repareret - i løbet af kun 3 uger.
Det er absolut ikke Tendensshops fortjeneste at jeg nu har en brugbar chaiselonge - Tendensshop har leveret den værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet.
Den gode oplevelse hænger sammen med…
Den gode oplevelse hænger sammen med den flotte vare og den hurtige forsendelse.
Bedste pris og hurtig levering
Bedste pris på markedet og hurtig levering, whats not to like ?? ☺
Yderes tilfreds' og hurtig levering.
Varen blev leveret hurtigere end…
Varen blev leveret hurtigere end forventet og var pakket grundig og sirlig så der ingen skader opstod.
Og varen levede 100% op til beskrivelsen
God service og flot butik!!!
Venligt og professionelt betjening
Hurtig og effektiv levering som aftalt.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Personlig og venlig hjælp ved udlevering i forretningen
Og varen svarer til beskrivelser
Og kvalitet 😊😊😊😊
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside. Fantastisk hurtig forsendelse. Meget fin oplevelse.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.