Valutata 1 stelle su 5

wij hebben al een jaar een glasvezel in huis, waarbij overstap Tele2 naar Odido. Glasvezezel werkt nog altijd niet en Tele2 bouwt ondersteuning af. Box nu door tele2 uitgeschakeld, boodschap verplich... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

al weken hele slechte internet/wifi verbinding. met name tv kijken via KPN abonnement. films stoppen en beginnen helemaal opnieuw voor 1 seconde. daarna weer eindeloos laden. Websites openen nie... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De verbinding via Tele2 op het nieuwe thuisadres Waddinxveen is heel slecht. Hele begripvolle ondersteuning maar ze doen echt niks om het op te lossen of vrijwillig te ontbinden. Ga nu maar 7 maan... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Per 2 juni 2025 noodgedwongen overgestapt naar Odido want Tele2 stopt ermee. Over de maand juni 2025 werd het volle maandbedrag door Tele2 afgeschreven. Daarna volgde in juli een creditnota voor bijna... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tele 2 is echt 1 grote grap

Tele 2 is echt 1 grote grap. Ik verleng mijn toestel omdat de paarse iphone 14 pro eindelijk direct leverbaar was. Ik CHECK nog met de klantenservice of dit wel klopt omdat ik de telefoon vrijdag nodig zou hebben. (Maandag heb ik telefonisch verlengt) Mevrouw zegt dat ik een mail zou krijgrn die zelfde avond en ik daarin de aanbetalingslink kan vinden om te betalen. Deze mail kreeg ik niet waardoor ik 2 dagen later terugbelde. Hij was zogenaamd wel verstuurd maar daar geloof ik niks van. Mevrouw stuurde hem opnieuw en kreeg het toen direct binnen. Link meteen betaald en ik zou dus nog steeds de track en trace mail krijgen om aan te geven wanneer de bezorger langs kan komen. En wat denk je? Geen mail binnen nog. Ik weet nu 100% zeker dat ik hem niet ga hebben vrijdag. Beloftes maken die niet worden nagekomen. En hier betalen we dus de hoofdprijs voor!

11 gennaio 2023

Tele2 (Odido) - niet voor kinderen

Via Tele2 (nu onderdeel Odido) is het niet mogelijk plafonds in te stellen!!!
Wij hadden een abonnement voor onze kinderen van 7gb, 200min voor 12 euro p/m. De kinderen konden echter gerust voor honderden euro’s bellen en GB kopen. In totaal 1500 euro kosten in 7 maanden.
Hiernaast konden onze kinderen ook niet-tele2 zaken kopen tbv games. Naast IDeal was namelijk ook ineens betaalwijze “Tele2” aanwezig bij afrekenen. Het bestelde bedrag wordt dan gewoon afgeschreven bij de maandelijkse incasso.
Helaas is het ons ontgaan dat dit alles werd geïncasseerd. Gratis klantvoordeel van 7>10Gb was overigens ook niet geactiveerd (moet je zelf activeren hoorden we later) en had ook kosten gescheeld.
Bij reclamatie bij tele2 dat dit buitenproportioneel is geeft tele2 gewoon niet thuis.
Kortom, bedenk je twee keer om met kinderen iets af te sluiten bij Tele2.

31 ottobre 2022

Betaling zoek

Ik verlengde mijn contract en bestelde een nieuw toestel. De beting van het toestel mislukte en enkel dagen later kreeg ik een email met een betaalverzoek en een betaal-link. Ik betaalde €1.323 maar ontving enkele dagen later bericht dat de order was geannuleerd. Na diverse telefoontjes kon men de betaling niet terugvinden en kreeg ik per email een verzoek om een betaalbewijs te mailen. Ik genereerde in INg telebankieren een pdf met de betaalgegevens. Na een weke wachten kreeg ik bericht dat het betalingsbewijs niet aan de eisen voldoet en dat ik geen screenshot mag sturen. Maar dat had ik niet gedaan...! Weer gebeld, maar de betreffende afdeling is niet telefonisch bereikbaar. Ik moet maar gewoon afwachten..!

4 gennaio 2023

al weken hele slechte internet/wifi van Tele2

al weken hele slechte internet/wifi verbinding.

Websites openen niet of heel traag, kost je zoveel tijd en is tijdverspilling...
Je kunt rustig iets anders gaan doen, het huishouden of boodschappen en bij terugkomst is de betreffende pagina nog steeds niet geopend.
Reeds allerlei trucjes geprobeerd zoals van kanaal veranderen, wifiversterkers gebruiken, bedrade verbinding. Modem ligt naast de computer... Niks helpt

18 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Onmogelijk om over te stappen

Al een paar maanden geleden heb ik geregeld dat ik in Oktober kon overstappen naar Lebara met behoud van mijn telefoonnummer. Niet alleen ging dat niet door waardoor ik nog een maand extra aan Tele2 vast zat. Ik belde de klantenservice en die verzekerde mij dat ik nu geen rekeningen meer van ze zou krijgen maar ze gaven mij op 31-12 een rekening voor een maand dat ik helemaal geen gebruik meer van ze heb gemaakt. Ik zou deze oplichters ten alle tijden vermijden.

30 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Beste mensen ik raad jullie aan om niks…

Beste mensen ik raad jullie aan om niks bij tele 2 te nemen het zijn oplichters die jagen erop dat jij over je min heen gaat zodat ze jou kunnen afslachten aan het einde van de maand ze sturen wel dat je over je gb heen bent gegaan en de bel min zeggen ze niks over en uiteindelijk komen ze met een torenhoge rekening die jou in de problemen kan brengen als je een lage inkomen hebt en daar hebben ze maling want ze lopen nou eenmaal over lijken.

27 dicembre 2022

Ongetraind personeel?

Uur bezig geweest vandaag. Ik bel om een verhuizing door te geven. Er wordt een abonnement afgesloten bij T-Mobile. Ik geef mijn nieuwe adres en verhuisdatum door. Er wordt bevestigend gereageerd op mijn vraag of ik een box krijg om het oude apparatuur op te sturen. Later blijkt dat er een nieuw abonnement is afgesloten op mijn huidige adres in plaats van nieuwe.
20 minuten in de wacht gestaan zonder dat de medewerker de telefoon terugpakt om te zeggen dat ze nog bezig en het langer duurt. Lijkt mij de basis van klantenservice dat je leert dat je klanten vraagt of ze hier wel tijd voor hebben en even terugpakt als het langer duurt om dit door te geven. Geen excuses voor de fout en je moet het zelf oplossen door het abonnement via een ander nummer op te zeggen. Daarnaast heb ik nog nooit zo’n deprimerend wachtmuziekje gehoord. Kerstgevoel meteen weg nadat ik hier 20 minuten naar heb geluisterd.

Fouten maken kan, maar hoe een bedrijf het oplost zegt veel. een training klanten goed te woord staan zou geen kwaad kunnen hier.

26 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Miserabel slechte service bij opzeggen

Miserabel slecht. Na jaren alleen een vaste telefonie aansluiting gehad te hebben en helaas door opname in een zorginstelling mijn abonnement moeten opzeggen. Dit is een ramp we zijn al maanden bezig en steeds word een hoop beloofd en iedere maand geld afgeschreven van de rekening.

26 dicembre 2022

Incassobureau vangt bot

We hadden het contract in november opgezegd, maar ze bleven facturen sturen. Allerlei drukmiddel en, zoals afsluiten van de diensten werden aangegeven. Wij waren al in december overgestapt naar een andere provider, dus daar hadden we weinig last van. Uiteindelijk werd een incassobureau ingeschakeld die na 1 kort telefoon gesprek nooit meer terug is geweest. Maar geen enkel excuus van Tele2, en dat terwijl zij aangaven de overstap vlekkeloos te laten verlopen en wij uit coulance enige extra betaling hebben gedaan. En Tele2? Die duikt weg achter noreply email en chatbots. Dit gedoe heeft zo veel tijd gekost. Dat kan ik veel beter besteden.
Ik vindt het schandalig.
Ik zou een Excuses en een stevige onkostenvergoeding.
Groeten H

31 gennaio 2022

Aller slechtste klantenservice

Meermaals geprobeerd contact te krijgen over een email die ik kreeg dat mijn internetverbinding stop gezet zou worden als ik niet in actie zou komen. Lang in de wacht, eindeloos doorverbonden worden, verbinding verbroken...
Maar geen resultaat. Daarom besloten mijn contract op te zeggen. Dit ging net als het contact over de verbinding zeer moeizaam. Dat is nog zacht uitgedrukt. Welgeteld achter elkaar 7x gebeld. Pas bij de laatste medewerker, aan wie ik vroeg de manager te spreken, werd ik naar de juiste persoon doorverbonden. Ronduit schandalig hoe ze bij tele2 met hun klanten omgaan.

20 dicembre 2022

one star or less

tele2 gave my personal data to t-mobile and they both scammed me ...... those two companies are running after money ignoring customers privacy.

14 settembre 2022

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice! Onvriendelijk personeel dat je geen centimeter verder helpt. Medewerkers die de telefoon gewoon ophangen omdat "de houding niet bevalt". Wat voor circus draaien jullie.... Website die niet lekker draait waardoor een bestelling niet goed liep... Ik heb werkelijk geen goed woord meer te zeggen over dit bedrijf

6 dicembre 2022

Geld kwijt, enorme ballentent

Enorme ballentent met niet serieuze studenten zonder enige autorisatie die de klantenservice bemensen! Men kan gewoon niks voor je doen naar schijnt! Mijn situatie: gelijk aan hieronder ! Geld kwijt na betaling met creditcard! Bestelling geplaatst op 31-10 en vandaag op 3-12 er nog niet in geslaagd om het geld terug te hebben. Wat is er gebeurd? Bestelling geannuleerd door Tele2 (betaling zou niet zijn binnengekomen, ondanks dat er is nagebeld door ons en zelfs betaalbewijzen zijn opgestuurd: oftewel je wordt als ‘klant’ ook nog eens aan het werk gezet). Vervolgens eis je nakoming want telefoon is inmiddels 120€ duurder (speciale Black Friday prijsverlaging noemt men dat): ‘kan niet meneer, geld komt binnen 14 dagen terug’. 14 dagen later geen poen: ‘oh echt vervelend, ik zorg dat het binnen 7 dagen op uw rekening staat, wij kunnen niet terugstorten op uw creditcard’. Stand van zaken nu: ‘het geld komt binnen 14 dagen terug’. Enige vorm van compensatie voor je tijd/frustratie en prijsverschil doet men niet aan, schandalig !!!! Bestel hier niet.

2 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Slechte verbinding voor onbeperkt abonnement

Ik heb een onbeperkt abonnement genomen en mijn verbinding verbreekt constant. En daar wordt je al in de zeik genomen want het is 10gb per dag dus dat is niet onbeperkt. Misleiding het is gewoon triest. Maar daar kon ik nog mee leven. Maar dit slaat nergens meer op zodra ik netflix aan zet of hbo stopt gewoon mijn hele verbinding daar koop ik geen onbeperkt abonnement voor.

1 dicembre 2022

Vreselijke tent

Maandag 7 november een bestelling geplaatst voor een IPhone 14 pro en abonnement en op 9 november de bestelling geannuleerd. Gelijk een bevestiging en ze zouden het geld van de IPhone binnen 2 weken terugstorten/annuleren op mijn creditcard. Op vrijdag 25 november tele2 maar weer bericht want het bedrag stond nog steeds gereserveerd op mijn creditcard. Ze kregen een foutmelding als ze het bedrag van mijn creditcard af wilde halen. Leuk dat ze mij daarover hebben geïnformeerd.. Ik zou het bedrag nu met spoed gestort krijgen op mijn rekeningnummer zodat het op die manier verrekend zou worden. Nu een week later is mijn geld nog steeds in geen velden of wegen te bekennen en ik krijg als reactie dat het 2 weken kan duren tot dat ik mijn geld terug krijg. Ik ben verdomme al 3,5 week bezig. Het bedrag wordt maandag dus gewoon van mijn creditcard afgeschreven en ik kan voorlopig fluiten naar mijn geld. Wat een vreselijk slechte service. Nooit meer

1 dicembre 2022

TELE 2 SLECHTE PROVIDER

TELE 2 SLECHTE PROVIDER. Splinter nieuwe telefoon Samsung 53 werkt niet. Vandaag 9 mensen aan de lijn gehad. Uiteindelijk hielp 1 persoon echt zoals het hoort. Tele2 gebeld een week nadat ik de telefoon had met een klacht. Ik moest een nieuwe chip krijgen en dat zou de problemen oplossen. Intussen heb ik de telefoon 8 weken en touch screen werkt niet, aan/uit knop werkt niet en Telefoongesprekken worden beëindigd midden in je gesprek. Mijn appjes komen niet binnen. Echt ik heb geen vertrouwen meer jn TELE2 slechte service sinds ze bij T-MOBILE erbij hebben.

30 novembre 2022

Slechte provider

Totaal geen hulp wanneer een derde partij je nieuwe abonnement in laat gaan maar geen telefoon levert.
Al op 23 november (na 2 dagen na aanvraag nieuw abonnement) de aanvraag geannuleerd maar nog niks vernomen.

30 novembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

iPhone 14 niet zwart en contract overname…

Voor de iPhone 14 heb je verschillende kleuren, bestel je de zwarte krijg je hem binnen. Lijkt hij echt donker blauw en totaal niet zwart terwijl online staat dat de kleur zwart is. Bel je, hoor je vervolgens dat het een midnight kleur is, dat hadden ze dan wel kunnen vermelden online. Als tip van de mevrouw die ik aan de telefoon had, doe er een zwart hoesje omheen.. makkelijk geholpen ben je dan, wordt totaal geen moeite gedaan! Dan wilde ik mijn contract overzetten op mijn naam, is mij een paar maanden geleden geadviseerd dit pas te doen als ik me abonnement zou verlengen dat is makkelijker. Dus ik wil dat zojuist doen, moet je even het hele toestelkrediet aftikken wil je de iPhone op je eigen naam krijgen.. belachelijk! Is door de vorige persoon die ik een paar maanden geleden sprak niet verteld, toen hoefde ik nog een klein bedrag te betalen wilde ik het abonnement op mijn naam krijgen, nu moet ik een groot bedrag betalen. Slechte service! Ben al ruim 6 jaar nu klant van tele2 voor mijn mobiele abonnement, maar ik weet wel zeker dat ik over 2 jaar als mijn net huidige abonnement afloopt dat ik hier weg ben! (Gaf het laatste meisje die ik sprak, me gelijk in? Goede medewerkers op de klanten service)

29 novembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più