Tegeltjes.com Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn eerste bestelling tegeltjes werd super snel bezorgd, maar viel helaas tegen qua kleur en scherpte van de foto. Contact gehad met Tegeltjes.com; ik kreeg excuus voor de tegenvallende kwaliteit en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Om te beginnen ziet het tegeltje er prima uit. Komt overeen met zoals het er online uitzag. Mijn eerste tegel was niet geleverd, al zei de bezorgdienst van wel, maar niet gevonden. Na telefonisch cont... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Pakketje 'blijven hangen' bij de vervoerder. Tegeltjes.com nam mijn hulpvraag niet erg serieus [de tegeltjes waren voor een specifiek moment en daarna niet meer relevant] Zij legden het probleem via d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Reeds meerdere malen hebben wij bij Tegeltjes.Com besteld. Tot nu toe was de levering en kwaliteit naar onze volste tevredenheid! 1 x ging de levering niet zoals gewenst omdat de envelop niet in onze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Progettista grafico

Scritti dall'azienda

Tegeltjes.com is een unieke webwinkel die gespecialiseerd is in het ontwerpen en leveren van gepersonaliseerde tegeltjes. Met een knipoog naar de klassieke Delfts blauwe tegeltjes biedt deze webshop een moderne twist op een nostalgisch product. Of het nu gaat om een humoristische spreuk, een inspirerende quote of een persoonlijke boodschap, bij Tegeltjes.com kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Het assortiment van Tegeltjes.com omvat een breed scala aan producten. De meest populaire keuze is het klassieke keramische tegeltje, beschikbaar in verschillende stijlen zoals Delfts blauw, modern of vintage. Daarnaast biedt de winkel mogelijkheden voor wanddecoratie, zoals tegelposters en mozaïeken. Ook kun je kiezen voor luxe uitvoeringen, zoals tegeltjes met gouden details of tegeltjes in speciale formaten. Dankzij een gebruiksvriendelijke ontwerptool op de website kun je eenvoudig een uniek design maken. Een van de grootste voordelen van Tegeltjes.com is de snelle levering. Dankzij de geavanceerde productiemethodes kun je vaak al binnen enkele werkdagen jouw gepersonaliseerde tegel in huis verwachten. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel: de tegels worden gedrukt met hoogwaardige inkten en zijn bestand tegen slijtage. Dit maakt de tegeltjes niet alleen een originele cadeautip, maar ook een duurzaam decoratiestuk. Tegeltjes.com biedt niet alleen producten voor particulieren, maar bedient ook de zakelijke markt. Denk aan relatiegeschenken, tegels met bedrijfslogo’s of wanddecoraties voor evenementen. Met uitstekende klantenservice en een breed scala aan ontwerpmogelijkheden is Tegeltjes.com dé plek voor iedereen die een uniek en persoonlijk cadeau zoekt. Of je nu iemand wilt verrassen of je interieur een persoonlijke touch wilt geven, Tegeltjes.com maakt jouw idee werkelijkheid!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

175 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

44 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Niks op aan te merken!

Nooit problemen mee. Je kan ook gewoon een enkel tegeltje bestellen. Zelf ontwerpen, goed verpakt en snel verzonden. Verzendkosten wat hoog, maar dat heb ik ervoor over. Heel tevreden!

28 novembre 2020

Ontzettend slechte service.

Paar weken terug een tegeltje besteld, de betaling werkte als eerst niet goed. Ik ben hier achteraan gegaan en heb alsnog betaald. Het tegeltje was goed maar de service is zo ontzettend slecht.
Ik heb nu al 2 mailtjes gekregen met een factuur van €12 + €40 extra kosten, terwijl ik al heb betaald en na het eerste mailtje heb ik al gereageerd dat ik al had betaald. Ze boden hun excuses aan maar alsnog hebben ze weer een mailtje gestuurd.

8 luglio 2020
Valutata 4 stelle su 5

Tegels.com en mijn gepersonaliseerde tegel

Eergisteren via Tegels.com een tegel met een persoonlijke tekst besteld. Er was veel keuze qua layout(op zijn oudhollands) en ook nog in verschillende kleurtinten. Ik was erg blij toen ik em thuis vandaag ontving, erg snel zeg. Dit is een leuk, onvergetelijk en persoonlijk cadeau. Tot een volgende bestelling!!!!

16 aprile 2019
Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde maat geleverd. Geld kwijt.

Ik bestelde een tegeltje van 10x10cm. Het bleek 108x108mm te zijn. Op mijn klacht hierover stelde men dat in de voorwaarden staat dat de afmetingen kunnen afwijken. Ik snap dat een tegeltje van 10cm 1 à 2 mm mag afwijken, maar geen 8! Een tegeltje va 108x108mm is 11x11cm. Ze vinden dat ze het goed gedaan hebben. Ik vind het misleiding.

Nu ik een negatief review heb geschreven, melden ze van niets te weten. Dat is onzin. Ik heb duidelijk geklaagd en ze hebben de klacht duidelijk afgewezen. Ze zijn wel zo geschrokken dat ze alsnog het geld hebben teruggestort. Met het verzoek mijn review aan te passen.

Bij deze.

26 marzo 2019
Valutata 5 stelle su 5

Zeer aan te bevelen. Goede kwaliteit en service!!

In het verleden heb ik naar tevredenheid een tegeltje besteld voor mijn overleden kat
In 2016 heb ik wederom een tegeltje besteld waarbij later een probleempje ontstond.
Tegeltjes.com heeft keurig gereageerd op mijn mail en het probleempje zeer netjes opgelost!!

Kortom goede service.Anja de Wijk

8 gennaio 2018
Valutata 2 stelle su 5

Er word niet op klachten gereageerd!

Ik wilde een geboortetegel maken. Op de 1 of andere manier kreeg ik de foto van het geboortekaartje niet te zien en belde op. Daar werd mij geadviseerd om het bestand per email naar ze toe te mailen zodat zij het voor me in orde konden maken. Verder kon je kiezen om er een lijstje omheen te kopen. Maar dit lijstje hadden ze nog niet met foto op het internet staan. Je kon kiezen uit een lichte of donkere kleur. Ik vroeg haar of ik wel een voorbeeld per mail kon krijgen zodat ik kon zien hoe het eruit zou komen te zien. Dit heb ik ook bij de bestelling gezet. Dit heb ik nooit ontvangen. Ik had het tegeltje op donderdag besteld en had het zondag nodig. Dit zou in orde komen en het tegeltje was er idd op zaterdag. Een snelle service! Maar....het tegeltje en het lijstje werden apart geleverd, dus niet in elkaar gezet. Geen probleem dachten wij! Fluitje van een cent, maar het pastte niet. Het lijstje was te klein waardoor het tegeltje er niet in pastte. Het bedrijf was op zaterdag telefonisch niet bereikbaar dus stuurde ik meteen een mail met foto's. Mijn man heeft het zelf afgeschaafd zodat we het die zondag gewoon konden geven toen we op kraamvisite gingen.

Een antwoord hebben we nooit gekregen. De 2 sterren hadden er 5 kunnen zijn als ze gewoon gereageerd hadden op mijn klacht die per email naar ze toegestuurd is en later ook nog via een beoordeling.

16 marzo 2017

goede kwaliteit en service

Tegeltje besteld voor een vriend als cadeau. Ik was bang dat de kwaliteit zou tegenvallen voor die prijs. De kwaliteit is echter top, snelle levering conform afspraak. Zeker een aanrader!

19 gennaio 2017
Valutata 1 stelle su 5

Ontevreden over de zaak en kwaliteit van de tegel

Ik heb mijn ontwerp op de tegel gemaakt en vervolgens thuis ontvangen. De tekst op de tegel was zo klein en het zag er erg goedkoop en niet professioneel uit. Heel armoedig tegeltje is het geworden.
Vervolgens kreeg ik een bericht dat ik een beoordeling kon plaatsen. Maar omdat ik geen goede ervaring heb gehad, werd in de mail aangegeven dat mijn beoordeling pas wordt geplaatst na 14 dagen. Reden: het bedrijf kan contact met mij opnemen om tot een eventuele oplossing te komen. Na die 14 dagen kreeg ik geen telefoontje o.i.d. maar de rekening. Ik stuurde het bedrijf een mail om te vragen of ze niet benieuwd zijn naar hoe het beter kan of om de mening van een klant aan te horen. Hier kreeg ik geen reactie op dus heb ik de rekening betaald. Kortom, geen klantvriendelijk bedrijf, zijn niet geïnteresseerd in je mening of hoe een oplossing te vinden voor het slechte ontwerp op de tegel. Hier bestel ik dus NIET meer. Ik zou het ook niet aanraden.

23 dicembre 2016

Top SERVICE

Hele vriendelijke mensen, vlotte communicatie en heel behulpzaam + begripvol. Wij bestellen zeker meer in de toekomst! Aanrader!!!!!!

22 novembre 2016

Super service!

Mooie kwaliteit, klantvriendelijke afwikkeling, snelle service en daarmee waar voor je geld. Een echte aanrader voor de liefhebber :-)

22 novembre 2016

Helemaal Top

Afgelopen maandag een tegel besteld, en dinsdag in huis! Helemaal top, en super bedankt voor de goeie service en de mooie tegel! Ik zal zeker nog wat tegeltjes bij jullie bestellen en aanraden!

13 novembre 2015
Valutata 1 stelle su 5

Pas op voor incassos achteraf

We hebben met een man of 12 voor een vriend die 50 werd tegeltjes besteld bij tegeltjes.com. Krijg je een betalingsopdracht die je netjes uitvoerd waarna er bevestiging komt van je opdracht. Een paar dagen later een mailtje komt waarin op een aanvullende bewerking (a 2,75) wordt aangeboden. Als je daarop reageert, hoor je niets meer, geen bevesitiging geen geen aanvulende factuur voor 2,75. Maar ruim een maand later wel een aanmaning van 40,00 euro van hun eigen incasso bureau. En dat gebeurde niet bij 1 iemand maar bij meerdere bestellingen.

29 luglio 2015
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più