Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over My Moments! Ze kwamen supersnel in actie en alles was vlot geregeld. Ook konden we fijne en duidelijke afspraken maken. Absoluut een aanrader!

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Juist voor verre adressen is deze webwinkel een geweldige oplossing. Erg leuke keuzes met zeer schappelijke prijzen. Zeer gewaardeerd was de persoonlijke boodschap die we zelf hadden toegevoegd voo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Zeker een aanrader! Er zijn heerlijke diverse theesmaken, zeer ruime keuze. Thee zit in handige en mooie opbergblikken, staat leuk in huis een echte eye catcher. Snelle bezorging en een persoonlijk ka... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige producten qua look and feel en heerlijke unieke smaken. Ik ben helemaal fan van Ginger Lemon, alleen de geur uit het blik kan ik al zen van worden ;-) Ook kennis mogen maken met de taste... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Fornitore di regali aziendali
  3. Negozio di tè

Scritti dall'azienda

Maak van kleine dingen iets bijzonder! Ons assortiment is bedacht om de alledaagse momentjes om te toveren tot iets bijzonders. Geluk zit in kleine dingen en een klein gebaar kan daarin een groot verschil maken. Elk cadeau is een uitnodiging om even stil te staan. Om te genieten van het hier en nu. En een speciaal moment te delen met de mensen om wie je geeft.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,7

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Het blijft spannend

Er ging wel iets mis
Het kaartje zat er niet bij, dus het bedrijf stuurde het pakket nog een keer op. En ja hoor… weer retour 😂😂 We wachten het gewoon lekker af, wie weet komt het uiteindelijk nog eens aan!

25 agosto 2026

Risposta di My-Moments.nl

Bedankt voor deze mooie review. Gelukkig is het pakket inmiddels aangekomen.
Blij dat we het in ieder geval hebben kunnen oplossen naar tevredenheid.
Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!

Team My-Moments.nl

Zeer tevreden over My Moments

19 agosto 2026

Beste Geertje,

Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie review.

Groet,

Team My-Moments.nl

Snelle levering.

Snelle levering.
Fijn contact gehad over de levering doordat niet alles te gelijk te leveren was.

Maar echt perfect opgelost!!

15 giugno 2026

Hoi Mariëlle,

Bedankt voor je mooie feedback.
Hopelijk heeft iedereen de cadeautjes gewaardeerd:)

Groet,

Robert

Valutata 5 stelle su 5

The chocolate comes in a plastic bag

The chocolate comes in a plastic bag, I was confused because there were no pictures of the actual packaging on the website (chocolate or waffles were with no packaging)

27 gennaio 2026

Risposta di My-Moments.nl

Thank you for the helpful tip! We understand the confusion and will make sure to add clear photos of the actual packaging on the website. We appreciate you pointing this out.

Mannen zeep set

Cadeau gedaan en vroegen beide waar ze het konden kopen dus goed bevallen Mannen zeep set

9 dicembre 2025

Risposta di My-Moments.nl

Beste Astrid, Bedankt voor je mooie review!

Prettige ervaring/contact

Er was fijn contact en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

16 dicembre 2025

Risposta di My-Moments.nl

Beste Merle, Bedankt voor je mooie review!

Valutata 3 stelle su 5

Bezorgdatum is niet gegarandeerd

Het cadeau was prima verzorgd, maar ik wilde het op 1-11 bezorgd hebben. Kreeg bericht dat het die dag was bezorgd. Dit bleek niet juist: het is pas op 4-11 bezorgd...

4 novembre 2025

Risposta di My-Moments.nl

Beste, bedankt voor je eerlijke review.
Het klopt dat de bezorgdatum niet gegarandeerd is. We doen ons best om zo precies mogelijk op de datum te leveren. Alleen omdat wij via Post NL verzenden hebben wij hier geen 100% invloed op. Daarom versturen we, indien mogelijk, de zending minimaal 2 dagen van te voren zodat we de meeste kans hebben dat ze hem ieder geval op de gewenste datum in huis hebben. Helaas komt het dan nog steeds voor dat het pakket niet op de juiste datum daar is, excuses daarvoor.
Als we terugkijken naar deze specifieke zending zien we dat het pakket 30 oktober bij ons verzonden is, 2 dagen voor 1 november. Helaas is de 31 niks gebeurd met deze zending en staat hij 1 november op bezorgd. Maar plots duikt de volgende dag toch weer een scan op om even later een 'tweede' bezorg moment te hebben. Dit is raar en zullen we ook direct opnemen met Post NL.

Nogmaals bedankt voor je review en de kans om onze toelichting te geven.
Hopelijk viel de thee en chocolade alsnog goed in de smaak.

Uitstekend

Op tijd bezorgd, pakket zag er netjes uit en er zat zelfs een leuk, handgeschreven kaart bij!

27 ottobre 2025

Risposta di My-Moments.nl

Hoi Frank, bedankt voor je mooie review!

Persoonlijk cadeau zorgeloos bezorgd

Zeer gewaardeerd was de persoonlijke boodschap die we zelf hadden toegevoegd voor de ontvangers. Deze werd namelijk door My-Moments met de hand uitgeschreven, waardoor het cadeau uiteindelijk nog leuker werd.
Dank voor de goede zorgen en heel veel success met jullie winkel.

18 agosto 2025

Risposta di My-Moments.nl

Vol trots lezen we je review – heel erg bedankt daarvoor! Bij My-Moments willen we cadeaus en services bieden die mensen écht raken. Voor blije momenten én voor de moeilijke. Dat we dit terugzien in jouw ervaring maakt ons werk nog mooier en waardevoller.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer nette afhandeling bij problemen

Bewust gekozen voor dit bedrijf ivm de keus voor vegan cadeau opties en het kiezen van een afleverdatum. Leuk als je iemand wil verrassen op haar verjaardag. Helaas ging het mis met de afleverdatum door vertraging bij de bezorgdienst. Hierover contact gehad met my-moments en samen een nette oplossing bereikt. Het contact met hen was prettig, persoonlijk en klantgericht. Ik was aangenaam verrast door de afhandeling en raad ze daarom zeker aan. Er kan altijd van alles mis gaan, maar er zijn tegenwoordig nog maar weinig bedrijven die dit zo keurig weten op te lossen. Het geeft mij een positief en betrouwbaar gevoel bij dit bedrijf en zal er daarom zeker vaker bestellen.

3 luglio 2025
Non scritta su invito

Risposta di My-Moments.nl

Beste Therese, bedankt voor de mooie review. Heel fijn dat je dit zo ervaren hebt. Eerlijkheid en oprechtheid duren het langst:)

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!

Valutata 2 stelle su 5

Bestelling vertraagd

Bestellen ging redelijk makkelijk, ik had juist voor dit bedrijf gekozen; omdat je de afleverdatum kon kiezen.

Ik had een thee set als cadeau aangeschaft, en die zou ik meenemen naar het buitenland. Uiteindelijk had mijn bestelling vertraging (3x verplaatst qua datum), en is binnen gekomen; toen ik al in het buitenland zat.

Uiteindelijk gevraagd of ik het kon retourneren wanneer ik weer thuis zou zijn. Maar ik moest zelf de verzendkosten ook weer betalen?!

Erg teleurgesteld, dus nu maar kijken wie ik hier blij mee kan maken.

5 maggio 2025
Non scritta su invito

Beste Selina,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent.

We begrijpen goed hoe frustrerend het is als een cadeau te laat aankomt, zeker als het bedoeld was voor een speciaal moment. Je bestelling is op 7 mei direct door ons verzonden, maar door de landelijke vertragingen bij PostNL – onder andere als gevolg van Bevrijdingsdag – is de bezorging helaas later geweest dan normaal. Heel vervelend en zeker als je het cadeau op een bepaald moment nodig had.

Hoewel dit buiten onze invloed lag, vinden we het alsnog belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Daarom bieden we altijd de mogelijkheid om te retourneren als een cadeau hierdoor niet meer passend is. In dit geval is het pakket binnen een week bezorgd, en dan vragen we alleen om de verzendkosten zelf te dragen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback serieus en blijven ons inzetten voor een zo soepel mogelijke bezorging, ook bij externe vertragingen.

Hartelijke groet,
Team My Moments

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più