We urgently needed dental care and called ahead to make sure antibiotics could be prescribed for a tooth infection, clearly explained on the phone. Despite this, the receptionist insisted on an in-per... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Har været patient på klinikken de sidste 8 år og har altid kun fået den bedste, varmeste og mest professionelle behandling af alle på klinikken. De formår virkelig at skabe en tryg og rar stemning,... Leggi di più
Jeg vil til hver en tid anbefale Tandlægecenter Højbro Plads. Jeg har gået til tandlæge her i nogle år og er altid meget tilfreds med behandlingen! Lige straks man træder ind, bliver man taget godt i... Leggi di più
Jeg ha følt mig tryg og godt taget imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren hos Tandlægecenter højbro Plads. Personallet er både imødekommende, rolige og meget professionelle. de tager sig alti... Leggi di più
Tandlægecenter Højbro Plads er en akut tandlæge med døgnvagt i København, som du kan kontakte, hvis du har brug for en akut tandlægevagt i København
Lille Kirkestræde 3, 1072, København, Stati Uniti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Bedste tandlæge oplevelse
Jeg havde en akut opstået tandpine og søgte i desperation efter en tandlæge som kunne tage imod et akut besøg.
Ringede til tandlægecenter højbro plads og fik en akut tid samme aften, vil taler om en tid fredag aften og alle ved hvor ubehageligt det vil være at skulle gå igennem en weekend med ondt i tænderne, så det var perfekt med fleksible åbningstider.
Det viser sig at der er tale om en rodbetændelse i en kindtand og den skal behandles med efterfølgende krone. Får lavet en akut behandling om aftenen og igen den følgende morgen.
Fire rødder en akut behandling og en krone, kunne ikke være mere glad. Tand og krone er perfekte og behandlingen jeg fik var i en klasse for sig. Kunne virkelig mærke professionalismen fra start til slut. Kan kun på det varmeste anbefale i min optik de dygtigste tandlæger jeg har mødt.
Tusinde tak for en rigtig god oplevelse. Ydelse og pris var i rigtig fin overensstemmelse.
De øvrige anbefalinger herinde afspejler på ingen måde den oplevelse jeg har haft. Vil til enhver tid anbefale Tandlægecenter Højbro Plads. 5 stjerner herfra.
Hejsa
Først vil jeg godt sige tak for en god behandling uden smerter under forløbet, jeg ringer lørdag og siger jeg har tandpigen og får en tid samme dag, siger jeg føler at jeg har ondt i 2 tænder der bliver taget 2 røntgenbilleder af de 2 tænder den i overmunden bliver en rodbehandling, den i undermunden kunnen nøjes med en ny plastfyldning, det bliver vi enig om at jeg skal have lavet jeg får et overslag på de ting på 6327,76 det skal siges jeg bliver bedt om at betale det fulde beløb inden det hele er færdig, jeg acceptere det, jeg kommer så i dag og får lavet rodebehandlingen færdig og siger at jeg ikke behøver at få lavet plastikfyldningen i undermunden, da jeg er færdig, også skal ud og have min rigtige regning siger jeg så til klinikassistenten at jeg må have nogle penge til overs da jeg ikke har fået lavet min plastikfyldning i undermunden, men hun siger nej det beløb jeg allerede har betalt er kun for rodebehandlingen.
Jeg går hjem og undersøger priserne på jeres hjemmeside og kan konstatere at jeres priser ikke stemmer overens med det på min regning der er ca 400 kr. til forskel, undersøger så andre tandlægers priser, og der vil det blevet lidt over det halve for en rodbehandling som jeg har fået lavet hos jer, så det med i siger at der ikke er tillæg og ekstra gebyr for om aften og om i weekenden er løgn, i har bare forhøjet jeres priser på de enkelte ydelser lige som alle andre tandlæger gør når de har åben i weekenden og om aften, synes det er falsk reklame, har en søster der er klinik assistent, så hun ved godt hvad det koster, synes det fair nok man tager lidt ekstra for at have åben i weekenden og om aften, men det skal bare stå der og ikke skjules i højre priser på de enkelte ydelser.
De 2 stjerner i får er for jeg ikke mærket noget og fik en god behandling.
Svar til jeres kommentar:
For det første er i 400,- dyre end de priser i oplyser på jeres hjemmeside efter jeg var inden og checke, den pris jeg fik oplyst lørdag var med den plastikfyldningen i undermunden, så hvis jeg havde valgt og få den lavet alligevel ville jeg få en større regning, det med jeres priser generelt, er misvisende i sætter jeres ydelser højere end andre tanlæger, på den måde ser det fint ud at i ikke tager tillæg og gebyr for at blive behandlet i weekenden og om aften,, andre tandlæger jeg har checket, tager lidt over det halve hvad i tager, håber virkelig andre patienter læser dette inden de benytter jer, og der tænker jeg kun i forhold til prisen, behandlingen af min tand kan jeg ikke sætte en finger på, det var top professionel, hvis man vil betale over det dobbelte og få en rigtig god behandling skal man vælge jer, men forstår ikke i sætter jeres ydelser højre, vil heller have i sætter et tillæg og gebyr for at bruge jer i weekenden og om aften, i stedet for at ligge priserne højere, det er dårlig reklame.

Risposta di Tandlægecenter Højbro Plads
Kan klart anbefale dette sted. Personalet er fantastisk når man ikke er helt tryg ved at sidde i stolen.
Klokken er nu 21.33
Jeg har siddet og ventet i 30min. På at i svarer jeres akuttelefon 31311306
Den skifter mellem musik og ventetone.
På jeres hjemmeside skriver i "Du kan desuden altid komme i kontakt med tandlægerne i tidsrummet mellem kl. 18:00-08:00 på tlf. 31 31 13 06 alle ugens dage, hvor du har mulighed for at bestille en tid eller tale med en af tandlægerne, hvis du har akut tandpine og gerne vil vide, hvordan du skal forholde dig." jeres forretning er direkte til grin..!
Jeg har i dag, søndag d. 24.09.17, kontaktet Tandlægecenter Højbro Plads, da jeg efter behandling hos en anden tandlæge i torsdags stadig havde smerter i tænderne. Jeg fik en tid allerede i dag, selv om det er søndag, og betejningen i telefonen var rigtig fin!
Jeg oplyste til tandlægen, Jonas, at jeg har tandlægeskræk og derfor meget svært ved at gå til tandlægen. Han håndterede det Så professionelt hele vejen, og var virkelig meget respektfuld omkring det; sørgede for at jeg følte mig tryg og i gode hænder fra start til slut! Behandlingen varede længe, over en time, da det viste sig, at jeg skulle ha' lavet en rodbehandling. På forhånd oplyste han mig om prisen, som jeg ikke mener, var hverken dyrere eller billigere end andre steder (og det er jo en helt anden snak, hvorvidt det er for dyrt at konsultere tandlæger i Danmark).
Jeg finder det igen meget professionelt forud at orientere patienten om en cirka pris.
Under selve behandlingen fik han assistance af Maria og Camilla, hvor førstnævnte var meget opmærksom og spurgte, om jeg var orienteret om varigheden af behandlingen mv. Behandlingen var helt smertefri for mig, og jeg har ikke tidligere oplevet en tandlæge, der er så kompetent til at lægge bedøvelse.
Så fint Tandlægecenter Højbro Plads, for mig at se fortjener I bestemt bedre anmeldelser end de underliggende. Jeg kommer gerne til tandlægen, Jonas, igen. Tak fordi jeg nu ikke har flere smerter!
Hilsen fra
Marianne
Jeg ringede, på grund af smeter ved min visdomstand, til Tandlægecenter Højbro Plads i en weekend, da min egen tandlæge var lukket. Assistenten tager røntgenbilleder af min tand, efter at jeg har forklaret, hvor jeg har ondt.
Derefter kommer tandlægen ind og spørger mig, om jeg er klar til at få hevet tanden ud. Han forklarer intet om, hvad der er i vejen med min tand, udover at den skal ud. Jeg svarer nej, da jeg føler mig utryg ved situationen, og siger at hvis den skal ud, vil jeg gå til min egen tandlæge. Herefter bliver tandlægen meget uforstående og sur. Han siger, at der så ikke er noget, han kan hjælpe mig med, og at jeg skal gå ud og betale, hvilket jeg så gør.
Efterfølgende har jeg besøgt min egen tandlæge, som for det første fortæller mig, at hun aldrig ville have trukket tanden ud, når området i munden var så hævet, som det var. Derudover kan hun nøjes med at slibe lidt af min tand hvilket løser problemet.
Jeg er SÅ glad for, at jeg ikke lod Tandlægecenter Højbro Plads trække tanden ud! For mig virker det til, at de forsøger at tjene penge på, at man som patient sjældent ved, hvilken behandling der er rigtig eller forkert.
Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse, og jeg kan ikke anbefale denne tandlæge.

Risposta di Tandlægecenter Højbro Plads
Ringer til tandlægen her igår D. 12.5.17 for at bestille en tid da jeg har en tand som skal rodebehandles. Jeg får en tid samme dag kl 10.30 hvor jeg møder ind og bliver tjekket af tandlægen. Han fortæller mig at den godt kan reddes og at den ikke behøves trækkes ud. Han siger selvfølgelig at det er helt op til mig selv om jeg vil have den trukket ud eller om jeg vil have den lavet. Jeg vil gerne have den lavet, hvor tandlægen så siger at så skal jeg komme imorgen altså D. 13.5.17 - jeg er uforstående men vælger at svarer okey. Jeg går så i receptionen for at betale og så vil tandlægen have at jeg skal betale et aconto beløb på 2.000kr men da jeg har dårlig erfaring med at forudbetale vælger jeg at stille mig utilfreds og siger at jeg gerne vil betale for det som der er blevet lavet idag D. 12.5.17 og vi aftaler at jeg kan betale 800kr idag og resten imorgen når jeg kommer og skal have min tand lavet. Idag D 13.5.17 møder jeg så ind og midt under min behandling stopper tandlægen og siger at jeg skal betale det som jeg skal have lavet. Jeg havde selvfølgelig tænkt mig at betale som alle andre normale mennesker gør når de har fået deres behandling. Jeg betaler midt i min behandling og behandlinger fortsætter så, hvor jeg er lidt i tvivl om hvad jeg har betalt for. Han forklarer mig hvad jeg har betalt for. Efter benhandlingen er færdig skal jeg igen op til receptionen og bestille en tid 6 måneder frem i fremtiden -hvor jeg igen spørger tandlægen om han er venlig at forklarer mig regningen. Tandlægen starter så med at sige: "Du har gået i skole, ikk?" "Du kan godt læse ikke" - jeg begynder at blive lidt mærkelig da jeg ikke havde regnet med at ejeren af tandlægen ville begynde at blive provokerende bare fordi jeg som kunde ikke forstår min regning, og da tandlæger som regel er dyrt i forvejen vil jeg gerne ha' forklaret regningen. Alt i alt en dårlig service hele vejen igennem, tandlægen forklarer ikke uddybende nok hvad man får lavet, og prisen er alt for høj i forhold til arbejdet der bliver udføret.

Risposta di Tandlægecenter Højbro Plads
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.