Tandlægecenter Højbro Plads Recensioni 88

TrustScore 4 su 5

4,1

1. Salute e medicina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Tandlægecenter Højbro Plads er en akut tandlæge med døgnvagt i København, som du kan kontakte, hvis du har brug for en akut tandlægevagt i København

• Lille Kirkestræde 3, 1072, København, Stati Uniti

• www.tchp.dk

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Stor anbefaling!

Meget venlig, imødekommende og professionel behandling af begge tandlæger samt personale. Jeg har været tilknyttet tandlægecentret i en del år, og jeg er altid tilfreds med behandlingen 😊 Kan varmt anbefales!

8 gennaio 2026

Rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos TandlægeCenter Højbro Plads. Fra jeg kom ind ad døren, blev jeg mødt af et venligt og professionelt team, og hele forløbet var tydeligt forklaret, så jeg følte mig tryg hele vejen.

Behandlingen var rolig og grundig, og de tog sig tid til at svare på mine spørgsmål uden stress. Klinikken er meget ren og velorganiseret, og jeg oplevede god kommunikation både før og efter.

Jeg kan klart anbefale TandlægeCenter Højbro Plads, hvis man vil have høj faglighed, tryghed og god service.

7 gennaio 2026

meget stor stress

Det er en meget ubehagelig oplevelse at være på dette sted. Udadtil smiler de og virker venlige, men deres handlinger skaber stress og en følelse af at være uønsket.

Én gang missede jeg en aftale, og derefter blev den næste tid først tilbudt fem måneder senere. Senere knækkede jeg en tand, jeg bookede en tid via deres hjemmeside, og den blev bekræftet til ugen efter. Men da de fandt ud af, at det var mig, blev aftalen annulleret.

En anden gang kom jeg 6 minutter for sent på grund af problemer med parkering. Jeg fik at vide, at min tandlæge var til møde, selvom jeg tydeligt så ham i klinikken, og jeg havde en bekræftet aftale med netop ham. Det gav ingen mening.

Stedet kan måske være fint, så længe man ikke gør dem utilfredse. Men derefter ændrer deres attitude sig, og man føler sig ikke længere behandlet som et menneske. Jeg har oplevet meget stor stress som følge af mine besøg her.

7 gennaio 2026
Logo di Tandlægecenter Højbro Plads

Risposta di Tandlægecenter Højbro Plads

Du kom til vores klinik via en anbefaling, da din kæreste tidligere har været patient hos os. Desværre har du gentagne gange ikke overholdt dine aftaler eller respekteret de bookede tider.

I dag mødte du igen for sent til din tid.
Ved din seneste aftale udeblev du helt, og denne adfærd har desværre gentaget sig ved flere af dine bookinger.

Af hensyn til vores personale og øvrige patienter har vi derfor valgt at følge vores planlagte tidsprogram og ikke forsinke andre patienters behandlinger som følge af gentagne forsinkelser.

Vi tolererer heller ikke aggressiv eller uacceptabel adfærd over for vores personale eller i forbindelse med dit besøg. Det er blevet observeret, at du har sparket og slået på vægge i opgangen, når du har forladt klinikken, hvilket er fuldstændig uacceptabelt.

På den baggrund har vi valgt at afslutte dit patientforhold hos os.

Mvh
Tandlægerne

We urgently needed dental care and…

We urgently needed dental care and called ahead to make sure antibiotics could be prescribed for a tooth infection, clearly explained on the phone. Despite this, the receptionist insisted on an in-person visit. We waited over an hour, only to be seen by the secretary instead of the dentist. No prescription was given, yet we were charged for a consultation and an X-ray, even though we had offered a recent X-ray from another dentist. Overall, it felt more like we were being taken advantage of than helped. Be careful.

26 dicembre 2025
Logo di Tandlægecenter Højbro Plads

Risposta di Tandlægecenter Højbro Plads

In Denmark, prescription-only medication (including antibiotics) cannot be issued over the phone without an in-person clinical examination.
We have never meet your partner, so ofcourse a in-person meeting is necessary.

This applies regardless of whether the patient is a tourist, as we are required to follow national guidelines and the regulations issued by the Danish health authorities.
For that reason, we asked your partner to attend the clinic for a consultation and assessment before any decision about medication could be made.

When you arrived, your partner was examined thoroughly.
Based on the clinical findings, we informed you that the antibiotic you requested was not medically indicated. Instead, the appropriate treatment was dental care—which you also stated that two previous dentists had advised.

Your partner was assessed by a surgeon affiliated with Rigshospitalet, and a diagnostic X-ray was taken as part of establishing a proper diagnosis and treatment plan. These are standard clinical services and, as with any dental clinic, they are subject to normal fees. While a recent X-ray from another provider can sometimes be helpful, we must ensure that any diagnostic imaging used is suitable and relevant to our clinical assessment and documentation requirements.

We regret that your experience did not meet your expectations, but we must prioritize safe, medically justified treatment and comply with Danish prescribing rules.

Fra en med tandlæge skræk

Fra en med tandlæge skræk. har siden jeg var barn haft tandlægeskræk. Startede med at gå hos Bahar og Yashar for ca. 5 år siden. i februar kunne Bahar se på røntgen at der var begyndende Betændelse under en krone der var lavet for ca. 10 siden ved anden tandlæge. For en som mig er dette lig med skræk. Men Bahar beroligede mig og fortalte hvad der skulle ske, dette indebar at Yashar overtog det videre forløb. Da jeg mødte op fortalte Yashar at han på billeder kunne se at tanden ikke stod til at redde. igen. Skræk igen, men Yashar overtog og indenfor 45 minutter var den ude. Jeg vil altid have tandlægeskræk MEN hos Bahar og Yashar føler jeg mig så tryg som aldrig før i mit nu 60 årige liv så derfor får de min fulde tillid og jeg anbefaler alle andre med samme skræk som mig eller bare ønsker en ny pålidelig tandlæge at op søge Tandlægecentret Højbro plads. *****.

16 settembre 2025

De varmeste anbefalinger!!

Har været patient på klinikken de sidste 8 år og har altid kun fået den bedste, varmeste og mest professionelle behandling af alle på klinikken. De formår virkelig at skabe en tryg og rar stemning, så man føler sig altid i trygge hænder. Der er ingen tvivl om, at de har styr på det 💪🏻 og så er det en kæmpe tryghed at vide, at de stort set altid har åbent for akutte tilfælde, også på helligdage!

De største anbefalinger herfra!!

12 novembre 2025

Min mand og jeg vil stærkt anbefale…

Min mand og jeg vil stærkt anbefale Tandlægecenter Højbro Plads. De er meget dygtige og proffessionelle tandlæger og hele personalet er rigtig søde og imødekommende.
Vi har været kunder her i mange år. Efter begyndte at komme her regelmæssigt ( tandeftersyn hvert halve år) er vores børn også begyndt at gå hos samme tandlæger 🤗

24 novembre 2025

Fantastiske tandlæger 😃 Jeg har været…

Fantastiske tandlæger 😃 Jeg har været fast kunde her i ca. 10 år. Det startede med en knækket fortand til en Påskefrokost. Den fiksede de, på en helligdag.
Jeg har altid fået den sødeste og mest profesionelle behandling. Og det er ligegyldigt om det er til almindelig eftersyn, eller det en operation eller en krone.
Det bedste er faktisk, at behandlingen altid er uden smerter 🤗

9 ottobre 2025

Kan på det varmeste anbefale Tandlægecenter Højbro Plads - her får du altid den bedste behandling!

Tandlægerne her er de allerdygtigste og mest professionelle du kan finde og så er de tilmed søde.
De har været min faste tandlæger i snart 10 år og jeg kunne ikke drømme om at skifte.
Altid god vejledning om den helt rigtige og relevante behandling for dig og man kan altid været helt tryg i, at man er i de bedste hænder.
Vil til enhver tid anbefale alle at vælge dem både til større behandlinger eller bare til rutinecheck - man går altid derfra med en følelse af at have fået en grundig og ordentlig behandling ved både store og små ting.

10 dicembre 2025

Tryghed, høj faglighed og virkelig god service

Jeg kom i kontakt med Tandlægecenter Højbro Plads, da jeg skulle have en second opinion, og oplevelsen var så god – både fagligt og menneskeligt – at jeg siden har holdt fast i dem. Det er til trods for at jeg bor i Greve og ikke har andre gøremål i København.

Min faste tandlæge er Bahar, som er utrolig grundig, dygtig og samtidig meget behagelig. Hun tager sig tid, forklarer tingene ordentligt og følger altid op på tidligere behandlinger, hvilket giver en stor tryghed.

Ved min første behandling blev jeg også hjulpet af klinikkens specialtandlæge/kirurg Yashar, som løste nogle problemer, jeg havde haft med en tidligere rodbehandling. Hans faglighed var tydelig, og siden den behandling har jeg ikke haft nogen problemer.

En særlig tak skal også gå til Hanne, som ofte er den, man taler med i telefonen. Hun er altid imødekommende, rolig og utrolig behagelig at tale med – og man lægger som regel røret på i lidt bedre humør, end da man ringede.

Generelt er hele personalet venligt og meget kompetent. De har styr på ens historik, følger op og giver en fornemmelse af, at man ikke bare er endnu en i rækken. Også hvis noget er akut eller mere kritisk, oplever jeg, at der er tid og overskud til at hjælpe.

Jeg er så glad for mit valg, at resten af min familie nu også overvejer at skifte tandlæge på baggrund af mine erfaringer. Tandlægecenter Højbro Plads får mine varmeste anbefalinger.

12 novembre 2025

Jeg har de sidste 12år været hos…

Jeg har de sidste 12år været hos tandlægerne på Højbro Plads. Jeg har altid følt mig virkelig godt behandlet. De er utrolig fagligt dygtige, og tager sig tid til at lave det ordentligt.
For nogle år siden knækkede jeg en fortand, og kom nærmest til med det samme selvom det var søndag eftermiddag.

21 novembre 2025

Super professionel klinik

Patient siden juli 2016 efter anbefaling fra kollega da jeg havde brug for en akuttandlæge.
Super professionel klinik og ansatte, altid søde, venlige og er yderst kompetente & hjælpsomme, der rådgives og vejledes så man som patient er fuldt informeret om hvad der skal ske i forhold til behandling og dermed også helt tryg i forhold til de behandlingsplaner der bliver lagt ligesom der bliver fulgt tæt op på disse.
Jeg er vild med 3D scanning i forbindelse med kronearbejde så man ikke bliver kvalt i voks og skinner – har ikke oplevet at en krone ikke har passet - jeg har en del af dem – og så entreres der med danske leverandører.
Klinikken har egen kirurg tilknyttet så man ikke skal sendes videre til nyt sted med evt. forlænget ventetid på behandling til følge.
Jeg er glad for min alder betyder at tandlægen overlever mig, jeg kommer ikke til at skifte, men kan være jeg skal hejses op med en kran en dag 😊
Der tages store hensyn for at tilgodese de ønsker man som patient har til aftaletider – ligesom der altid gøres alt for at afhjælpe i forhold til akutskader.
Kan på det varmeste anbefale klinikken

9 dicembre 2025

Meget professionelt og ovenud dygtigt…

Meget professionelt og ovenud dygtigt personale. Man oplever høj kvalitet i plejen og en personlig interesse for ens velvære. Der opleves god tid til en som patient. Altid smil og god stemning.
Jeg har haft tandlæge der i flere år, og jeg kommer aldrig til at skifte.

10 dicembre 2025

Fantastisk professionel og omsorgsfuld klnik

Jeg ha følt mig tryg og godt taget imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren hos Tandlægecenter højbro Plads. Personallet er både imødekommende, rolige og meget professionelle. de tager sig altid tid til at forklare behandlingen og svare på spørgsmål.
Man kan virkelig mærk, at patienten er i fokus, både fagligt og menneskeligt. Både tandlægen, Bahar og klinikassistens , Hanne udstråler stor erfaring og omsorg, og jeg har fået en grundig behandling hver gang.
Jeg kan kun varm anbefale denne klinik til alle, der ønsker en kompetent, seriøs og tryg tandlæge.

19 novembre 2025

Altid en godt tandlægebesøg

Jeg vil til hver en tid anbefale Tandlægecenter Højbro Plads. Jeg har gået til tandlæge her i nogle år og er altid meget tilfreds med behandlingen! Lige straks man træder ind, bliver man taget godt imod - de er alle virkelig søde og professionelle.
Jeg har været hos mange forskellige tandlæger, men dette er uden tvivl den allerbedste oplevelse hos en tandlæge.

9 dicembre 2025

Faglig og fantastisk behandling hos Tandlægecenter Højbro Plads

Tandlægecenter Højbro Plads består af et fantastisk team og jeg mærker at der bliver taget godt hånd om mig når jeg kommer på klinikken som kunde gennem mange år. Altid rar atmosfære under behandlingen og jeg kan mærke, at de er glade og imødekommende og vant til at arbejde sammen. Den positive stemning smitter og jeg bliver ofte sendt afsted med en sjov bemærkning når behandlingen er slut.

Senest har jeg været inde til rutine tandeftersyn d. 20/11-25 og nævner, at jeg har flækket noget af min kindtand i forbindelse med en tyggeskade. Bahar gennemgår tænderne og fagligt vurderer omfang samt hvad den bedste løsning kan være. Bruddet viser sig at være større end forventet og anbefaling bliver, at jeg skal rodbehandles og have en krone efterfølgende. Hele processen bliver talt igennem og jeg får forklaret hvad den sandsynlig årsag skyldes. Jeg får tid til rodbehandlingen som foretages af kæbekirurg Yashar d. 1/12-2025.
Det var ikke en nem operation men Yashar gav mig tryghed ved at forklare processen løbende og han var professionel til fingerspidserne. Her dagen efter mærker jeg ganske få smerter og har ikke behov for smertestillende medicin. Jeg er virkelig tilfreds med den prioriteret behandlingsplan som gør jeg er færdig før jul. Det er virkelig værdsat!

1 dicembre 2025