Jeg var i dag oppe hos min nye tandlæge (hos Tandlægecenteret Nørreport) for at få lavet en pladsfyldning og taget en tand ud, og jeg har ikke andet end godt at sige om det her sted. Personalet er meg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Var for første gang hos tandlægecentret ved Nørreport. Og jeg må sige det var en rigtig god og behagelig oplevelse. Meget blid og meget empatisk. Kan varmt anbefale Tandlægecentret ved Nørreport �... Leggi di più
L'azienda ha risposto
It was my first time here and the experience was great. When I called I explained the issue I was facing and got an appointment for the next day. I called 2 other dentists before and they said co... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg fik lavet en tandrensning i sidste uge og havde en rigtig god oplevelse. Personalet var utrolig søde, imødekommende og fik mig til at føle mig tryg fra start til slut. Behandlingen var meget grund... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tandlæge København - Nørreport. Vi udfører alle former for tandbehandlinger og samarbejder med dygtige specialtandlæger. Kontakt os og bestil en tid
Nørregade 40, 1165, København, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
God og venlig rådgiving og absolut fair pris

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Altid god behandling og man føler sig tryk. Jeg har altid haft tandlæge skræk men efter jeg startet hos Vian har jeg overholdt alle mine eftersyn uden at være bange . Jeg ville til hver en tid anbefale hende til min familie og venner

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Det bedste oplevelse hos Vian med hendes god erfaring
Den vil jeg anbefale til alle.
Vh Sam

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Clinic environment was clean and tidy. Dentist was skilled and friendly. My process had started on time and I had experienced no pain.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Efter 2 timer fik jeg ny krone på og jeg følte mig virkelig i gode hænder.
Tak til Vivian og klinik assistenter for god behandling.
Vi ses snart igen.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Lige kommet hjem fra tandlæge besøg. Alt var super godt. Aldrig haft så rene tænder. Selv min tunge blev gået efter. Stor grundighed og stor respekt for at jeg er sart i munden. Dejlig oplevelse!
Hilsen Lotte

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Dårlig, inkompetent, grådig, ubehagelig tandlæge. Lytter ikke til patienterne og bliver hurtig sur. Anbefaler ikke denne klinik

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Hun lever ikke op til forventningerne. Hun placerede to tandimplantater i en forkert position i min kæbe, hvilket førte til, at en rod i tanden blev ramt, og tanden døde. Dette resulterede i, at jeg måtte gennemgå en rodbehandling,som kostede 5500kr.
Derudover måtte jeg få foretaget en operation hos en kirurg for at fjerne implantaterne. Jeg oplever nu en følelse af følelsesløshed i min tunge og læber, hvilket ifølge lægerne kan vare ved i seks måneder til et år..
Jeg kan ikke beskrive den smerte, jeg gennemgik i to uger. Jeg prøvede alle slags smertestillende midler uden nogen effekt, og smerten blev kun værre. Jeg gik tilbage til hende to gange, og hun påstod, at alt var normalt, selvom mit tandkød var hævet, og det var tydeligt, at der var noget galt med implantatet.
Jeg opsøgte en anden tandlæge for at få bekræftet, om implantaterne var korrekt placeret. Den anden tandlæge konstaterede, at implantaterne var placeret forkert, tæt på nerven og under en sund tand. Han var chokeret over hendes arbejde og nævnte, at selv en nyuddannet tandlæge ikke ville begå sådanne fejl.
Jeg skrev frem og tilbage med hende, og hun sagde blot, at hun er et menneske, og at alle kan begå fejl. Denne fejl er dog utilgivelig. Derudover ændrede prisen sig fuldstændigt efter operationen – fra de oprindelige 20.000 kroner til 32.000 kroner. Hun skulle have informeret mig om dette, mens hun udførte operationen.
For at være retfærdig refunderede hun det beløb, jeg havde betalt hende, men hun nægtede at betale for omkostningerne ved rodbehandlingen. Efter pres fra min side tilbød hun at refundere en del af regningen. Desuden kontaktede hun Danmark Forsikring uden mit samtykke for at spørge om det beløb, jeg havde fået i tilskud, så hun kunne modregne det. Dette er ifølge Patientklagenævnet ulovligt. Danmark Forsikring beklagede senere, at de havde givet hende oplysningerne.
Denne oplevelse vil jeg aldrig glemme. Jeg led allerede af angst og tandlægeskræk, og nu er det kun blevet værre på grund af denne hændelse.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Tandlægecentret Nørreport er den BEDSTE tandlæge EVER!
Vi er to, der kommer hvert år, og føler os godt taget imod, i trygge hænder og ingen skræk jaget i livet, af søde, charmerende og kompetente tandlæger.
Tak til jer.
Vi ses til august næste år, og året efter….og året efter….og….!
Kærligste hilsner Jeppe (og Anthony)

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Jeg har nu brugt tandlægecenter Nørreport og Vian i snart 10 år. Jeg har altid haft en god oplevelse og følt mig utrolig tryg. Både min mand og jeg har været meget glade for behandlinger her. Vi bor ikke i byen, men tager gladeligt vejen ind til byen for den gode behandling. Jeg vil anbefale Vian til alle jeg kender, da pris og service på alle måder hænger sammen. Senest har jeg haft akutte problemer som er blevet behandlet med det samme.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Jeg har kendt Vian i næsten 10 år og altid haft en god oplevelse. Hun er meget dygtig og man føler sig i trygge hænder. Jeg vil anbefale Vian til alle jeg kender, da min oplevelse altid har været god. Jeg kommer fra en anden by, men rejser gerne den tid det tager for at gå til tandlæge hos Vian. Min kone har lige været der med stor succes.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
En helt fantastisk oplevelse, hvis man ellers kan kalde et tandlæge besøg det. Det var min første gang hos tandlægen Vian og jeg fik en rigtig god og smertefri behandling.
Rigtig god behandling, og en helt fantastisk service.
Rigtig dygtig tandlæge, hurtige og man føler sig tryk ved hende.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Jeg havde en rigtigt god oplevelse hos tandlægecentert Nørreport i sidste uge. Fra det øjeblik jeg trådte ind, jeg blev mødt af et venligt og imødekommende personale. Ventetid var minimal, og tandlægen tog sig tid til at forklare alle procedurer grundigt, hvilket gjort mig tryg og afslappet. Selve behandlingen var næsten smertefri takket være tandlægens dygtighed og moderne udstyr. Efter behandling fik jeg gode råd til tandpleje, og jeg følt virklige, at de tog sig tid til at sikre, at jeg forstod alt. Alt i alt var det behagelig og professionel oplevelse, som jeg vil anbefal til alle.
Værste tandlæge nogensinde - snyder en og tager for mange penge, hver gangnn Aldrig sæt jeres fødder her!
Jeg har fået lavet en tandfyldning ved Vian tidligere, som nu har åbnet sig, så der sætter skidt på fortanden. Hun siger det tager ingen tid at file væk - kommer ind og får filet i 3 minutter, hvorved hun tager 375kr!??!! Fuldstændig vanvittigt beløb, og undskyldningen er at hun har booket en konsultation på 30 minutter, selvom hun selv har nævnt per telefon at det ingen tid tager.
Simpelthen det værste svineri, jeg nogensinde har været med til!!
Jeg har haft det den her tandfyldning fikset gennem 30 år og det er første gang at det her sker, kun fordi hun har lavet den så dårligt, at belægning går af.
Værste service af tandlæge, jeg nogensinde har modtaget. Hermed en mistet kunde, der kun kan tale dårligt om dette sted!

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Jeg har igennem tandlæge Vian fået tilskud af kommunen til at få lavet en del på mine tænder.
I den forbindelse fik jeg lavet et hul med en fyldning. Jeg bliver ved med at være generet af fyldningen samt sæter dig sig mig fast i fordybningen.
Vian forsøgte at lave det om men jeg har stadig samme problem så da jeg opsøger tandlægen anden gang er hun maget ubehagelig og siger at jeg må finde mig en anden tandlæge men hun har fået fuld betaling fra min kommune så jeg kan ikke søge efter en ny tandlæge.
Da både min mand og jeg institere på at få en ny tid få at få ordning fyldningen ringer tandlægen til politiet.
Det er under alt kritik at tandlægen ikke vil høre hvad hendes patient har problemer og ikke forsøger at hjælpe mig med en løsning.
Jeg vil selfølgelig gå videre med sagen til den rette myndigheder.

Hej SÅDAN
Jeg fik idag købt en ny Mobil pga fagligheden var høj
Jeg må sige de er SÅ venlige 👏👏i butikken og nyt mobil abonnent TELMORE
Som de anbefalede
Jeg fik hjælp af Thomas ( som solgte mig mobilen ) 👏👏til
at overføre data - opstilling - gendannelse af apps - Gmail - appel ID etc -download af fotos video & andre filer og mapper - han ordnede det hele uden et problem - det tog ingen tid ( selvom jeg har meget data på min mobil ) det var ikke stressende og meget trygt - jeg anbefaler den Butik da de er meget venlige og MAX dygtige - BRAVO
Jeg har været patient hos Vian i mange år. Jeg synes hun er den bedste tandlæge jeg har oplevet. Der er god stemning i klinikken, man føler sig tryg og super dygtige personale. Min varmste anbefaleringer af klinikken og tandlæge Vian.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Super god service og søde medarbejdere. Det er absolut den bedste tandlæge oplevelse og Vian er dygtig/grundig og meget kompetent og rimelige priser. Hun får min varmeste anbefaling🙏

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Desværre oplevede jeg sjusk, (dato er ikke helt korrekt angivet - men det var sidst på sommeren 2021, forsømmelse, og ødelæggelse af mit tandkød, kunne ikke bide sammen fordi fyld-ningen, der i.ø. var blå?- var lavet for høj, så der begynder man allerede at blive skæv i kæben), ødelæggelse af tandkødet med en matrice/ der er en form, der sættes over tanden for at få facon til ny fyldning-i mit tilfælde af plast. Matricen var vel for lille, jeg har i hvert fald aldrig oplevet den behandling og smerte tidligere ved amalgam el plastfyldninger og det burde ikke ske med fuld kraft af flere forsøg, at den så føles som den "bores" ned i mit tandkød, så jeg ikke kunne holde smerten ud, (jeg har ikke en lav smertetærskel, og modtog heller ikke bedøvelse ved udboringen af den gamle amalgamfyldning), måtte slå i armlænet og give lyd for at få stoppet behandlingen, for ca. et år siden, under behandlingen =Plastfyldning af en kindtand i under munden, (har altid haft meget velplejede tænder, er altid ellers tidligere efter et besøg hos min tandlæge, gået hjem med et brugbart tandsæt, og ikke efterladt med en mund med tænder der ikke kunne tygge, og beskeden, :"ellers må du bare komme herop igen". Har benyttet samme klinik gennem mange mange år, med andre indehavere og den samme tandlæge har fulgt mig i mange år. Han stoppede desværre for nogle år siden, pga. pension. Jeg havde dog ikke været hos den tandlæge der nu behandlede mig, og mine tænder, Vian Barouji før denne dag. Det var 6 års tanden, (jeg gik for nogle år selv på Tandklinikassistentuddannelsen) på Panuminstituttet, Tandlægehøjskolen, (SKT) Nørre Allé 20, 2200 København N. ) Den behandlede tand havde angiveligt små revner, og blev rep. med plastfyld, hvoraf en del faldt ud, straks da jeg kom hjem, (men var jo også for høj), da det øjensynligt (ikke nåede at blive hærdet godt nok op mens jeg var i tandlægestolen) Der blev taget røntgenbilleder inden, og jeg fik straks derefter at vide, at der var måske var noget ikke alvorligt ved den ene tandrod. Men at jeg sikkert skulle have en Tandrodsbehandling. Jeg så da heller ikke nævneværdige forskelle på røntgen billederne, der indikerede andet, (jeg må så bede om at få disse tilsendt, da jeg har betalt for dem og det er mine) Klagede straks samme dag over behandlingen, og dagen efter straks ved åbningstid, igen, samt 3. dagen også, hvor tandbylden var modbydelig smertefuld, klagede jeg over den behandling jeg havde været udsat for, men blev afvist ved skranken af Vian Baroiuji. (jeg synes selv, set i lyset i bakspejlet, at der var jo ikke renset ordentligt op under behandlingen og samtidig fil læderet tandkødet/rodgår der jo automatisk betændelse i det) Dagen efter da jeg gik derop for at få hjælp mod betændelse, sleb den ene af klinikassistenterne lidt på tanden idet tænderne pga at plasten var lavet for høj i forhold til i undermunden så bidet ikke passede i højden mere, og jeg ikke kunne tygge, bide sammen overhovedet, var helt "skæv" helt ned i kæben og havde allerede stærke smerter i øret også og smerterne tiltog. Dette blev blot værre og værre i løbet af de første dage, trods det, at jeg af min læge fik ordineret højdosis pinnicellin i 10 dage netop for at undgå betændelse og smertestillende, jeg aldrig ellers bruger. Tandbylden der var begyndende allerede dagen efter behandlingen, blev bare større og større. Rød og smertede. Først efter 6 måneder begyndte mit tandkød at blive langsomt bedre af min måde at holde bakteriefrit og leve af skånekost den 1 måned i hvert fald, boostede egen sundhed generelt, lidt mere, end normalt - efter uger til måneder med suppe, kartoffelmos jeg heldigvis holder meget af, og blød mad, og derefter langsom tilslidning af den forhøjede lavede plast, (der i ø var blå- og.ikke samme farve som den plast jeg i løbet af årene inden fik udført af min tandlæge, og skiftet på min opfordring Jeg kunne ikke efter behandlingen, udholde at blive rørt ved på mit smertende tandkød mere; der gik 6-7 mdr. Sådan frem til 2022, hvor jeg kiggede ind, gav info om min tands status.
Patientklagenævnet der nu hedder Styrelsen for Patientklager, bør underrettes i sådanne situationer, Sygesikringen ligeså. På hjem mesider om patientklager, kan de ses i 2-3 år. Hvilket jeg naturligvis tilkendegav, at jeg agtede at gøre. Der manglede opl. om div. tilskud fra Sygesikringen for undersøgelsen, jeg har kunne se på min tidligere tandlæges fakturaer. Så man og Syge sikringen, skal være obs på Tillskud/Manglende Tilskud fra Sygesikringen, hvilket skal fremgå af ens regning. Det kan man også opnå hos tandlæger i EU i ø, Sverige, Tyskland, Norge, eller hvor man kunne tænke sig at gå til tandlæge. Men alt ialt en horribel behandling af mig og mine tænder og derfor ikke 1 glad pt. Tandlægecentret Nørreport, Nørregade 40, 3. sal. København K

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.