Tandlægecentret Nørreport Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg var i dag oppe hos min nye tandlæge (hos Tandlægecenteret Nørreport) for at få lavet en pladsfyldning og taget en tand ud, og jeg har ikke andet end godt at sige om det her sted. Personalet er meg... Leggi di più

Var for første gang hos tandlægecentret ved Nørreport. Og jeg må sige det var en rigtig god og behagelig oplevelse. Meget blid og meget empatisk. Kan varmt anbefale Tandlægecentret ved Nørreport �... Leggi di più

It was my first time here and the experience was great. When I called I explained the issue I was facing and got an appointment for the next day. I called 2 other dentists before and they said co... Leggi di più

Jeg fik lavet en tandrensning i sidste uge og havde en rigtig god oplevelse. Personalet var utrolig søde, imødekommende og fik mig til at føle mig tryg fra start til slut. Behandlingen var meget grund... Leggi di più

1. Dentista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Tandlæge København - Nørreport. Vi udfører alle former for tandbehandlinger og samarbejder med dygtige specialtandlæger. Kontakt os og bestil en tid

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

God og professionel behandling

God og professionel behandling

6 febbraio 2026

Risposta di Tandlægecentret Nørreport

Vi er meget glade for at høre, at du oplevede behandlingen som god og professionel. Det er altid vores mål at levere høj kvalitet og skabe en tryg og positiv oplevelse for vores patienter.

Tak fordi du delte din oplevelse det sætter vi stor pris på

Wauw en fantastisk oplevelse

Wauw en fantastisk oplevelse

4 febbraio 2026

Risposta di Tandlægecentret Nørreport

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder os virkelig, at du har haft en fantastisk oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback

Tandlæge og tandplejer meget venlige og…

Tandlæge og tandplejer meget venlige og imødekommende. De var meget grundige og gjorde et super arbejde

29 gennaio 2026

Risposta di Tandlægecentret Nørreport

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os meget, at både tandlæge og klinikassistent gav dig en god og tryg oplevelse. Vi ser frem til at se dig igen!

God oplevelse

Jeg kan varmt anbefale Tandlæge Vian til alle, der søger en kompetent og omsorgsfuld tandlæge. Det er klart, at patienternes velvære er i fokus her, og jeg ser frem til mine fremtidige besøg!

28 gennaio 2026

Risposta di Tandlægecentret Nørreport

Tak for den varme anbefaling.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du har følt dig tryg og godt behandlet. Vi lægger stor vægt på både faglighed og omsorg, så det betyder meget for os at få den slags feedback.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen ved dit næste besøg.

For the first time in 17 years I have…

For the first time in 17 years I have found dentist who is having a perfect solution for my problems. I am highly recommending this place.

28 gennaio 2026

Risposta di Tandlægecentret Nørreport

Thank you so much for your kind words and for trusting us with your care. It truly means a lot to hear that you have finally found a solution after so many years. We are very happy we could help and sincerely appreciate your recommendation.

Sincerely
Tandlæge Centeret Nørreport

Atmosphere and Treatment

God behandling, skånsom rensning og behandling af tænderne. Super komfortabel stol med nakkepude der begrænser spændinger.

27 gennaio 2026

Kære Dean
Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både behandlingen og rensningen som skånsom, og at komforten i stolen gjorde en forskel for dig. Det betyder meget for os, at vores patienter føler sig afslappede og godt tilpas under hele besøget.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse det sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner

Virkelig fagligt dygtig

Virkelig fagligt dygtig, sød og betænksom team. Forklare grundigt og lytter til dine bekymringer og tanker. Har lagt en god plan for mig der er overskuelig og Forstårligt.

26 gennaio 2026

Risposta di Tandlægecentret Nørreport

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse
Det glæder os virkelig at høre, at du har følt dig tryg, lyttet til og godt informeret gennem dit forløb. Vi lægger stor vægt på grundig forklaring og på at lave behandlingsplaner, der er overskuelige og nemme at forstå, så det er dejligt at høre, at det er lykkedes for dig.
Tak for din tillid vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med dig

Behageligt og professionelt personale

Behageligt og professionelt personale som sædvanlig. Altid klar til at hjælpe og forklare - trods til tider fjollede spørgsmål :-)

Hej Tina
Tusind tak for din anmeldelse.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales - Dygtige på alle punkter og grundige samt rigtig søde personale og klinisk pæn klinik.
Vian er den bedste tandlæge jeg har været hos og bliver hos fremover 🤗

Hej Ayah
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget!

Fremragende tandlæge

Fremragende tandlæge! Jeg er kommet i tandlægecentret hos Vian Barouji i mange år. Jeg har kun mødt venligt personale, og Vian har holdt mine tænder sunde i alle årene. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Kære Anja
Tusind tak for din positive anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har en god oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på dine anbefalinger.

Tandlægecentret Nørreport

Jeg blev fanget af en af deres facebook…

Jeg blev fanget af en af deres facebook annoncer, hvor de tilbyder tandrens, 2 røntgenbilleder og noget de kalder airflow, som skulle gøre tænderne hvidere og som ifølge dem er en skånsom og sikker behandling. Dette til en introduktionspris på ca 900 kr.

Da jeg møder op og sætter mig i stolen, bliver jeg ikke oplyst om hvad der skal ske, men de tager røntgenbillederne og konstatere at jeg har en smule pardentose i mit tandkød og at jeg derfor også skal have en pardentosebehandling?, som så vil komme til at koste mig yderligere. Jeg får at vide at jeg kan få lidt rabat og få det hele til 1.500 kr.

Jeg stoler på tandlægen og da jeg allerede sidder i stolen med munden på vidt gab, så acceptere jeg tilbuddet.

Jeg ender med at få en tandrens og til sidst så skylles de steder hvor jeg har nogle lommer med vandstråler, som er det de kalder airflowbehandling og som jo var en del af det oprindelige tilbud.

Derefter får jeg at vide at jeg er færdig og jeg spørger så ind til den manglende tandblegebehandling, men den påstår de at det var det jeg fik til sidst, altså skylning af lommerne?

Har idag rådført mig med 2 uafhængige tandlæger og svaret er det samme fra dem begge, nemlig at det eneste jeg har fået er en grundig tandrens og 2 røntgenbilleder, som ikke burde koste mere end maks 800 kr!!!

Jeg ringer til Tandlægecentret og gør dem opmærksom på dette, men de afviser blankt og påstår at jeg har fået pardentosebehandling og tandblegning, selvom dette ikke var tilfældet.

Kan se at der er andre som også har været uheldige med tandlægecentret, så jeg vil kraftigt fraråde andre til at falde i samme fælde.

29 dicembre 2025

Risposta di Tandlægecentret Nørreport

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, men vi kan desværre ikke genkende din fremstilling.

Ved dit besøg blev der foretaget klinisk undersøgelse og røntgen, hvor der blev konstateret tegn på parodontale lommer samt utilstrækkelig mundhygiejne. På den baggrund blev der – efter dialog og accept – udført parodontal behandling af ca. én times varighed, herunder grundig tandrens og subgingival behandling.

Den anvendte Airflow-behandling blev udført som led i den parodontale behandling. Airflow er en skånsom og effektiv metode til fjernelse af belægninger og misfarvninger, men er ikke en kemisk tandblegning, hvilket vi heller ikke markedsfører den som.

Vi kan derfor ikke bekræfte, at der alene er udført en almindelig tandrens, som det påstås. Behandlingen og priserne er i overensstemmelse med gældende retningslinjer og det, der blev accepteret på dagen.
Vi sætter stor pris på danske værdier, ærlighed og tillid.

Vi står naturligvis til rådighed for en dialog og gennemgang af journalen, hvis du ønsker dette.

Med venlig hilsen
Tandlægecentret Nørreport

Kompetente og dygtige tandlæge med søde…

Kompetente og dygtige tandlæge med søde og omsorgsfulde personale 😊
God oplevelse, hver gang jeg kommer til behandling. Jeg føler mig trygt under Vians hænder.

15 dicembre 2025

Kære Farideh
Tusind tak for de pæne ord🙏
Det glæder os at høre, at du føler dig tryg og godt taget hånd om hos os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og give dig en lige så god oplevelse næste gang.

Venlig hilsen

Min bedste anbefaling

Min bedste anbefaling
Her føler man sig i gode hænder, de er dygtige, effektive og virker meget ærlige

12 dicembre 2025

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse. :)

Tandlægecentret Nørreport

Meget imødekommende og professionelle…

Meget imødekommende og professionelle personale, og hele besøget forløb roligt og trygt. Tandlægen forklarede alt undervejs, og behandlingen var både grundig og behagelig. Jeg kan varmt anbefale tandlægeklinikken.

11 dicembre 2025

Kære Erman
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt taget imod af vores team. Vi gør os umage for at skabe en rolig og behagelig oplevelse for alle vores patienter.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Venlig hilsen

Quick and good

Everything.
15 min, not 30, including airflow, whitening.

Well maybe modern dentist are more effective.

9 dicembre 2025

Hi Peter

Thank you so much for your kind comment :)

Best regards