Jeg var i dag oppe hos min nye tandlæge (hos Tandlægecenteret Nørreport) for at få lavet en pladsfyldning og taget en tand ud, og jeg har ikke andet end godt at sige om det her sted. Personalet er meg... Leggi di più
Var for første gang hos tandlægecentret ved Nørreport. Og jeg må sige det var en rigtig god og behagelig oplevelse. Meget blid og meget empatisk. Kan varmt anbefale Tandlægecentret ved Nørreport �... Leggi di più
It was my first time here and the experience was great. When I called I explained the issue I was facing and got an appointment for the next day. I called 2 other dentists before and they said co... Leggi di più
Jeg fik lavet en tandrensning i sidste uge og havde en rigtig god oplevelse. Personalet var utrolig søde, imødekommende og fik mig til at føle mig tryg fra start til slut. Behandlingen var meget grund... Leggi di più
Tandlæge København - Nørreport. Vi udfører alle former for tandbehandlinger og samarbejder med dygtige specialtandlæger. Kontakt os og bestil en tid
Nørregade 40, 1165, København, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg vil gerne sige tusind tak til tandlæge Vian og hele teamet på klinikken for den fantastiske behandling og venlige service. Alle var meget professionelle, imødekommende og hjælpsomme. Jeg følte mig tryg og godt taget imod hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Vian og hendes dygtige medarbejdere til alle, der søger en tandlæge, man virkelig kan stole på.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Virkelig imødekommende og kompetente medarbejdere. De virker ærlige og giver en tryg oplevelse – uden at forsøge at sælge unødvendige ydelser, som jeg har oplevet andre steder.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Stor anbefaling efter mit første besøg her. Personalet er søde, friske og dygtige. Der bliver både lyttet og forklaret.
Aldrig før er jeg taget hjem med et smil på efter tandlægebesøg 😁

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Dygtige, super professionelle, punktlige og rimelige i pris.

Muligvis byens bedste tandlæge,
kan kun anbefales.

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Super friendly and helpful. Fixes the issue in no time:)

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Rigtig behagelig oplevelse, sødt personale!

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Så søde, rolige, professionelle og dygtige tandlæger og klinikassistenter ⭐

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Hyggeligt at komme ig flinke folk

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Super dygtig, seriøs og serviceminded tandlæge. Et meget rart sted at komme. Det føles trygt og godt

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Sødt personale og grundig gennemgang af tænderne

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Wonderful clinic with excellent friendly professionals. I switched after years with the same dentist and I am so happy with the results of their work. I highly recommend them!

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Den BEDSTE tandlæge. Vian 'tuner ind' på sin patient. Dygtig, lydhør og empatisk. Det gælder i øvrigt for hele personalet. Har været 'kunde' i over 10 år - og skifter ikke!

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Dette er den bedste tandlæge. Meget sødt personale, jeg ønsker dem det bedste fremover.
varmt anbefale herfra

Risposta di Tandlægecentret Nørreport
Føler de er grundige og opmærksomme på hvis der er det mindste, de er gode til og guide en hvis der er noget man skal gør ekstra eller anderledes.