Tandplejecentret Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Man føler sig godt behandlet fra samme øjeblik man træder ind af døren. Top professionelt personale, der formår at få en til at føle sig tryg og godt tilpas.

Uanset hvem du er i kontakt med, er det en professionel, kvalificeret og kompetent service og behandling du møder. Og nu med online-booking! Det er virkelig skønt og et tiltag der betyder, at jeg... Leggi di più

Som sædvanlig super søde og mega dygtige! Elsker at sætte mig til rette og føle mig tryg! Ikke mange tandlæger der kan sige deres patienter føler sig trygge tror jeg 🤘😁🤘

Det var meget grundigt eftersyn, hvor tidligere problemer med tandkødet mm blev kontrolleret og jeg fik løbende information om fremgangsmåde og hvormeget tandkødet var blevet siden sidst. Der blev og... Leggi di più

1. Dentista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Velkommen hos Tandplejecentret i Sorø – en klinik hvor vi står for kvalitet og et højt fagligt niveau samtidig med at vi sætter vores patienter i centrum. Målet er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling med de bedste materialer, den nyeste viden og det mest avancerede udstyr. Og så vil vi gerne give dig en god oplevelse med at komme hos os.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tandlægeskræk er nu fortid

Det er i dag anden gang jeg er der og servicen er stadig helt i top...
Man bliver mødt med smil ved receptionen, hentet af en super sød tandlæge assistent/hjælper eller hvad de hedder? 🤔
Bliver vist ind til endnu en fantastisk tandlæge, der er professionel og fuld af forståelse og empati...

Efter 35 år med tandlægeskræk er jeg endelig HELT TRYG når jeg skal kigges i munden og kan tage afsted alene, helt uden en at holde i hånden... 😊

17 settembre 2025

Kære Pernille
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for de mange pæne ord om både tandlægen og resten af teamet. Det gør os virkelig glade at læse.
Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse, det betyder meget for hele teamet at høre at vores indsats bliver værsat, og at du har haft en god oplevelse hos os. Og vi låner altid en hånd hvis der alligevel skulle blive behov for det :)
Tak fordi du ville dele
Vi beklager det sene svar
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

En rigtig god oplevelse hos Kasper og…

En rigtig god oplevelse hos Kasper og Cathrine. Kan klart anbefales!

15 settembre 2025

Kære Nanna
Mange tak for de 5 stjerner og din feecback. Det glæder os at høre du har haft en god oplevelse med Kasper og Cathrine.
Beklager vores sene svar

God oplevelse

Jeg er ny hos Tandplejecentret. Zahraa var virkelig eminent til at forklare hvad der skulle ske hele vejen igennem. Gode anbefalinger fra mig.

27 agosto 2025

Kære Ulla
Tak for din flotte anmeldelse og for de store ord.
Det glæder os, at du har haft en så god oplevelse, med en af vores dygtige tandlæger. Zahraa er meget glad for at kunne hjælpe dig . Og vi glæder os til dit næste besøg.
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

Alt perfekt og no judgement efter ikke…

Alt perfekt og no judgement efter ikke har været til tandlæge i lang tid ;)

27 agosto 2025

Kære Tayfun
Tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner.
For os er det vigtigt at du føler dig tryg - uanset hvornår dit sidste besøg var. Tak fordi du deler din oplevelse!

Jeg glæder mig altid…

Jeg glæder mig altid til at skulle til tandlæge. De får det altid til, at virke så naturligt og hyggeligt.
De bedste anbefalinger herfra

18 agosto 2025

Kære Dorte
Tak for din flotte anmeldelse og 5 flotte stjerner.
Vi bliver så glade af, at læse dine ord <3 At du glæder dig til at komme til tandlægen, er den største ros, vi kan få. Det betyder meget, at vi lykkes med at få et besøg til at føles både hyggeligt og naturligt.
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

Der er altid et smil og god modtagelse.

Der er altid et smil og god modtagelse.
Fællesnævneren er grundighed med god service og til en fair pris.

12 agosto 2025

Kære Allan
Tak for dit smil og 5 flotte stjerner.
Vi glæder os altid til dit besøg på klinikken
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

Tak for virkelig god behandling i dag

Tak for virkelig god behandling i dag.
Og tak for I kunne klare en nødbehandling her i sommerferien, selvom jeg ikke tidligere har været patient hos jer.
Assmaa er en virkelig dygtig og behagelig tandlæge som lægger en smertefri bedøvelse 😀
Bedste anbefaling herfra.
/ Lisbeth

1 agosto 2025

Kære Lisbeth
Tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner.
Vi ved, at det kan være utrygt at få brug for tandlæge hjælp i sommerferien. Derfor glæder det os, at høre du følte dig tryg og godt behandlet hos vores søde tandlæge Assmaa.
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

Kort ventetid m behandling allerede…

Kort ventetid m behandling allerede dagen efter. Hurtig, god og kompetent. Stor smiley.

23 luglio 2025

Kære Finn
Tak for din store smiley og 5 flotte stjerner.
Vi sætter pris på din anerkendelse.

Super søde og friske

Super søde og friske. Ingen ventetid.

22 luglio 2025

Kære Flemming
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

Søde og imødekommende personager og…

Søde og imødekommende personager og udtræk af en visdomstand skete hurtigt og effektivt. God og dejlig ligefrem dialog.

15 luglio 2025

Kære Jens
Tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner.
Vi er bare glade for, at vi kunne hjælpe dig her i disse sommerferie tider :)
Ha en skøn sommer, og ring endelig hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

Kan kun anbefale!

Super venlig, imødekommende og professionelt personale. Aldrig har jeg fået så grundig og omhyggelig behandling. :-)

14 luglio 2025

Kære Rie
Tak for dine 5 stjerner. Vi elsker, når vores patienter får en god oplevelse - og smil smitter jo :)
Tak for dine pæne ord og for at sprede positiv energi videre.

Fantastisk arbejde.

De har været venlig med smil og forsigtig med mig.
God resultatet. Meget tilfreds.

10 luglio 2025

Kære Irina
Mange tak for din anmeldelse og stjerner. Vi bliver så glade for sådan en tilbagemelding :)

Tandlæge med englehænder

Har altid haft en smule tandlæge skræk, men efter jeg er begyndt at komme hos Kasper, er det forsvundet helt, han er så nem, jordnær og har en dejlig dårlig humor, der gør at man glemmer at være bange.. Og hans adfærd smitter af på hans ansatte, altid søde, rare og venlige.

2 luglio 2025

Kære Pia
Tak for dine 5 stjerner. Dine ord rammer os lige i hjertet. Vi bliver så glade når nogen tager sig tid til at dele deres oplevelser - det gør en forskel for os som team.
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

Af hjertet tak, for de bedste oplevelser 🫶!

Absolut den bedste oplevelse hos Tandplejecenteret Sorø 🦷🫶! Jeg har tidligere lavet en anmeldelse med fuld stjerner, men jeg er nødt til at komme med en anbefaling herfra også.
Jeg lider af flere diagnoser og har meget svært ved at komme til tandlægen, men Tandplejecenteret Sorø giver bare en helt speciel følelse af, at man bliver passet på. Jeg fik idag AKUT trukket en tand ud fyldt med betændelse, og tandlæge Henna og Marta tog sig bare ekstremt godt af mig. Empati, omsorg, professionel behandling. Jeg er så taknemmelig for jeres støtte I giver. Henna og Marta er for SEJE, at de kan takle én som mig når man sidder i stolen og har dyb angst, det er utroligt. Kæmpe anbefaling til Zahraa også 🙏! Kære Kasper, de fortjener en lønforhøjelse, de gør det vanvittig godt det team af tandlæger, af hjertet tak for jeres gode og fantastiske behandling ❤️🦷🫶!

24 giugno 2025

Kære Nina
Vi er helt overvældede over, at modtage din anden flotte og meget personlige anmeldelse. At du har taget dig tid, igen, til at dele din oplevelse, betyder noget særligt for os. Vi er både rørte og taknemmelige.
Det er præcis din slags feedback, der minder os om, hvorfor vi elsker det vi laver, og hvorfor det er så vigtigt at tage sig tid til både faglighed og omsorg.
Tak for din tillid og for at dele den med andre <3
Vi glæder os til at se dig igen
Vi giver lige din ide videre til Kasper også!
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

Når tandlægebesøg bliver til en goddrøm.

Sahrra og hendes assistent arbejdede sammen og fik min tandlægeskræk til at forsvinde fuldstændigt. Dybt professionelle søde, smilende og effektive på samme tid. Havde slet ikke forestillet mig at det kunne være en rar fornemmelse at gå til tandlægen. Samtidig var receptionisten yderst behagelig og snaksagelig, påden gode måde. Jeg ser frem til mit næste besøg .

18 giugno 2025

Kære Niels
Mange tak for din flotte anmeldelse, og tak fordi du deler din oplevelse, og for at minde os om hvorfor vi gør som vi gør; at gøre det trygt og rart at gå til tandlæge.
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

God service,søde rare og imødekommende…

God service,søde rare og imødekommende medarbejdere,glæder mig meget til videre forløb😊❤️

17 giugno 2025

Kære Søren
Vi bliver simpelthen så glade, når nogen tager sig tid til at dele deres oplevele - det gør en forskel for os som team. Tak for dine ord. Vi glæder os til vi ses igen
Mange hilsener fra os hos Tandplejecentret Sorø

Den bedste tandlæge der findes

Den bedste tandlæge der findes. Personalet er bare fantastiske. Altid venlige og imødekommende.
Jeg har (havde) den vildeste tandlægeskræk, men efter at jeg er kommet hos Zahraa, så er jeg begyndt slappe lidt mere af i tandlægestolen.
Zahraa er top dygtig, og har en særlig ro over sig, som smitter af hos mig i stolen.
Hun kan 100 procent sætte sig ind i de følelser man sidder med, og med sin beroligende måde at være på, så formår hun, at få mig til at blive siddende, bare ved at være SÅ omsorgsfuld, top professionel og så er hun super dygtig til sit arbejde. Hun forklarer alt hvad hun foretager sig, og giver tid til, at jeg lige kan sunde mig X mange under behandlingen.
Jeg har kun de bedste anbefalinger herfra.
Troede aldrig at det var muligt at nå hertil omkring min tandlægeskræk… Men det var det☺️

11 giugno 2025

Kære Heidi
Hvor er det bare en utrolig dejlig anmeldelse at læse – af hjertet tak! Det glæder os mere, end du aner, at du føler dig godt taget imod og tryg hos os. Vi ved, at et tandlægebesøg ikke altid er noget, man ser frem til, så det gør os stolte, når vi kan vende det til en god oplevelse.
Tak fordi du deler dine ord – det giver os lyst til at blive endnu bedre.
Og vi sørger selvfølgelig for at give anmeldelsen videre til din dygtige tandlæge Zahraa

Altid en stor oplevelse

Altid en stor oplevelse. Fra forsiden af ​​huset til eksamensstolen. Hvis du har brug for en tandlæge, der virkelig bekymrer sig om dine tænder og behov. Så er dette stedet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 giugno 2025

Kære Matthew
Mange, mange tak for din flotte anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os alle – fra receptionen til tandlægestolen – når vores indsats bliver lagt mærke til. Vi gør os umage for at skabe en god oplevelse hele vejen rundt, og det er fantastisk at høre, at du har følt dig godt taget imod af hele teamet.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

En rigtig god oplevelse

Venlighed og gode mennesker

28 maggio 2025

Kære Klaus
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for hele vores team! Vi arbejder hver dag for at skabe en tryg og positiv oplevelse for vores patienter, og det er så dejligt at høre.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang – og tak igen for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

Tandlæge tjek og rens

Jeg har idag igen været på tandklinikken i sorø. Har nu været tilknyttet i flere år hos Kasper. Ikke nok med Kasper i den grad er flink åben og meget dygtig. Så formår stedet samt alle de ansatte at yde en helt igennem fantastisk service! Jeg havde idag fornøjelsen, efter mit tjek at få renset tænder af Anicca ☺️ Hun var simpelthen så god rolig og super kompetent. Snakken flød naturligt og hendes faglige niveau var helt i skyerne. Info omkring udførelsen, min tænder samt den måde hun sætter sit personlige præg på sådan en behandling, giver mig lyst til at komme til tandlægen noget oftere ☺️ kørte hjem med et stort fint smil. Tusinde tak Annica og Kasper 🫵😎

27 maggio 2025

Kære Kenneth
Wow – det var da en anmeldelse, der gik lige i hjertet! Tusind tak. Hele teamet har læst dine ord med store smil – og måske endda lidt stolthed i skuldrene. Vi gør os umage for at gøre tandlægebesøget til noget mere end bare “noget, der skal overstås”, og det er fantastisk, når det bemærkes.
Vi giver selvfølgelig roserne videre til både Annica og Kasper selv. Tak fordi du delte – og vi glæder os til at se dig igen! 😉