Jeg kan varmt anbefale Platan Tandlægerne på vesterbro Kort sagt: Hvis du leder efter en tandlæge, der både er dygtig, professionel og menneskelig – især hvis du har haft dårlige ople... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Som nye patienter er min mand og jeg blevet rigtig glade for denne tandklinik. Man bliver mødt med et kæmpe smil i receptionen, og personalet er venlige, smilende og imødekomne. De spørger hver... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg fik lavet mit første hul i tanden hos Solmaz og det var en virkelig behagelig oplevelse. Jeg blev grundigt informeret hele vejen igennem proceduren og følte mig rigtig godt og omsorgsfuldt behand... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi er en moderne tandklinik, som med topmoderne udstyr og ekspertise tager hånd om dine tænder. Vi er stolte af vores mange års historie som siden 1919 har leveret dedikeret tandbehandling. Vores mission er at kombinere traditionel ekspertise med moderne praksis for at tjene vores patienter bedst muligt. På Platand ønsker vi at tilbyde tandbehandling på højt niveau, så du trygt kan lægge dit hoved i vores hænder. Vi bruger den nyeste kamerateknologi til at vise dig hvordan dine tænder har det. Hos os har du medindflydelse på din behandling. Vi går ind for gennemskuelige priser, derfor giver vi et overslag på den behandling, der skal foretages inden vi går i gang.
Informazioni di contatto
Vesterbrogade 143, 1620, København V, Danimarca
- +45 20 50 50 50
- info@platand.dk
- www.platand.dk
Efter mange tandlægeoplevelser gennem livet er dette uden tvivl den bedste klinik, jeg har været hos
Jeg kan varmt anbefale Platan Tandlægerne på vesterbro
Kort sagt:
Hvis du leder efter en tandlæge, der både er dygtig, professionel og menneskelig – især hvis du har haft dårlige oplevelser tidligere – så kan jeg kun give min varmeste anbefaling.
Jeg har været hos mange tandlæger gennem årene, og det her er uden sammenligning den bedste tandlægeoplevelse, jeg har haft.
Klinikken virker utrolig professionel og erfaren – man mærker tydeligt, at det er en veletableret klinik med mange års erfaring. Men det, der virkelig gør forskellen, er personalet. De er ekstremt gode til at møde én som menneske og tage sig tid til at lytte.
Hvis man har tandlægeskræk eller bare generelt synes, at tandlægebesøg kan være psykisk udfordrende, så er det her et sted, hvor man virkelig føler sig forstået. De er rolige, forklarer hvad der sker, og sørger for, at man føler sig tryg hele vejen igennem.
Jeg har fået lavet flere forskellige behandlinger hos dem – blandt andet tandudtrækning, rodbehandling og implantat (med stift og opbygning på en gammel tand). Alle behandlinger er blevet udført virkelig professionelt, og resultatet har været helt i top.
Noget jeg også sætter stor pris på er, at de hjælper med det praktiske – fx rådgivning om tilskud, dokumentation og andre ting, der kan være svære at gennemskue som patient.
Priserne oplever jeg som meget rimelige i forhold til kvaliteten af arbejdet og den tryghed, man får med.
Super god oplevelse og kompetent…
Super god oplevelse og kompetent personale.
Super god og professionel betjening
Skulle have behandling af fjernelse af visdomstænder. Blev mødt af super høflig betjening i receptionen. Efterfulgt af meget professionel og behagelig behandling af mine visdomstænder. Kæmpe anbefaling herfra!
God gennemgang af behandling og venligt…
God gennemgang af behandling og venligt samt smilende personale :-)
Kan varmt anbefales
Platand er en professionel, ordentlig og serviceminded tandklinik. Jeg har følt mig tryg i hele processen i forhold til behandling og i vurderingen om, hvordan mit forløb skal være. Tandlægerne og behandlerne prioriterer at tage sig tid og sige, hvad de gør, før de gør det. Det er virkelig rart.
De vejleder også i, hvordan man som patient kan spare penge og det er dæleme ordentligt :-)
Professionel og venlig tandpleje
Altid super at komme ind forbi - yderst professionel og venlig service både ved disken og i stolen.
Super oplevelse
Super oplevelse. Alt bliver forklaret så man forstår hvad der sker!
Super god og venlig behandling.
Super god og venlig behandling.
Simpelthen så søde og dygtige
Simpelthen så søde og dygtige! Altid en rar oplevelse :-)
Super god og venlig service på det hele…
Super god og venlig service på hele behandlingen
Har haft en rigtig god oplevelse af…
Har haft en rigtig god oplevelse af Platand hele vejen igennem processen. Nem booking, venlig service og professionel ydelse. Klar anbefaling!
Det var en hurtig og god oplevelse med…
Det var en hurtig og god oplevelse med venligt personale!
God behandling
God behandling!
Som ny patient kan jeg anbefale Platand!
Virkelig dygtige og flink personale
Super fin tandlæge
Super fin tandlæge. God service og viser interesse i kunden :-)
En fantastisk oplevelse hos…
En fantastisk oplevelse hos Tandklinikken Platand
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Tandklinikken Platand – helt fra jeg trådte ind ad døren. Allerede ved ankomsten blev jeg mødt med smil og en varm velkomst. Jeg havde min lille hund med på grund af sommervarmen, og da jeg ikke kunne efterlade ham i bilen, fik jeg lov til at tage ham med ind i venteværelset. Den søde og imødekommende sekretær tilbød endda at holde øje med ham, mens jeg var til konsultation – det satte jeg stor pris på!
Inde i klinikken fortsatte den gode oplevelse. Tandlægen tog sig god tid og besvarede alle de spørgsmål, jeg havde forberedt på forhånd – og det gjorde han med et smil og en ro, man sjældent oplever. Jeg følte mig hverken forhastet eller til besvær, og hele konsultationen foregik i en afslappet og professionel atmosfære.
Det er sjældent, man føler sig så godt taget imod og lyttet til hos en klinik, men hos Platand var det tydeligt, at både faglighed og menneskelighed vægtes højt. Jeg har allerede anbefalet klinikken til venner og familie – og jeg kommer helt sikkert igen!
Virkelig søde og super nænsomme og…
Virkelig søde og super nænsomme og professionelle
Super god og tryg behandling
Super god behandling! Følte mig i meget trygge og kompetente hænder
Emergency appointment
I had an emergency with some fillings that fell out on the day where everything closed down for Easter but Platand managed to squeeze me in within two hours of calling them. The dentist was great, very efficient and quick in her work. The staff was so friendly and accommodating. Definitely recommendable!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.