Det var meget grundigt eftersyn, hvor tidligere problemer med tandkødet mm blev kontrolleret og jeg fik løbende information om fremgangsmåde og hvormeget tandkødet var blevet siden sidst. Der blev og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uanset hvem du er i kontakt med, er det en professionel, kvalificeret og kompetent service og behandling du møder. Og nu med online-booking! Det er virkelig skønt og et tiltag der betyder, at jeg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dejlig professionel håndtering fra start til slut - Marta, som tog imod mit opkald og fik skaffet mig en hurtig tid senere på dagen, til Irene og Carina som i samarbejde fik løst mit dentale-proble... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det er i dag anden gang jeg er der og servicen er stadig helt i top... Man bliver mødt med smil ved receptionen, hentet af en super sød tandlæge assistent/hjælper eller hvad de hedder? 🤔 Bliver... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Velkommen hos Tandplejecentret i Sorø – en klinik hvor vi står for kvalitet og et højt fagligt niveau samtidig med at vi sætter vores patienter i centrum. Målet er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling med de bedste materialer, den nyeste viden og det mest avancerede udstyr. Og så vil vi gerne give dig en god oplevelse med at komme hos os.
Storgade 29 A, 4180, Sorø, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Efter 17 års pause fra tandlæger var det en fornøjelse at gøre comeback i Tandplejecenteret. Dygtigt personale, der sørgede for en god stemning og hurtigt fik overblik over tingenes tilstand og lagt en plan for det videre forløb. Jeg glæder mig til næste uges besøg hos Tandplejecenteret i Sorø.

Risposta di Tandplejecentret
Super professionel betjening - det er bare rart at komme her - jeg har ellers tandlægeskræk!

Risposta di Tandplejecentret
Super fin behandling. Trygt og effektivt.
Uden bedøvelse😊👍

Risposta di Tandplejecentret
Første tandlægehus, hvor jeg har kunne glemme alt om min tidligere tandlægeskræk - de tandlæger fåes ikke bedre, så var 10 stjerner muligt, havde de fået det !!

Risposta di Tandplejecentret
Altid god og professionel betjening med masser af humor, godt humør og gode forklaringer på, hvad der er på færde i mundhulen og med mine tænder.

Risposta di Tandplejecentret
Bedste tandpleje center, altid smilene glade og imødekommende personale,.
Kan klart anbefales

Risposta di Tandplejecentret
Utroligt søde og imødekommende medarbejdere.

Risposta di Tandplejecentret
Fantastisk oplevelse hele vejen rundt. Utroligt søde medarbejdere tager imod en, hjælpsomme og imødekommende.
Har aldrig prøvet, at grine mig igennem en tandlægekonsultation før - men dermed ikke sagt, at det var useriøst!!
Jeg har fået den bedste, mest kompetente og professionelle vurdering af Kasper. Han forklarede mig for og imod, løsninger og hvad hans bedste vurdering og anbefaling ville være i forhold til mine udfordringer.
Er vanvittigt glad for, at jeg fandt til Sorø. Kasper og personalet har min varmeste anbefaling - tryghed, forståelse og kompetent behandling er i højsædet!

Risposta di Tandplejecentret
En stor tak til alle på klinikken, en stille og rolig tilgang til problemerne, og den gode professionelle behandling.
Man føler selv at man har et stort problem, kort tid efter man er ankommet og har talt med kompetente tandlæger, er problemet meget mindre, og dagen efter er problemet løst, og man er ikke nået at blive nervøs. Tusind tak for den gode behandling.
Fantastisk tandpleje, godt udført arbejde og uden smerter. Tandlæge skræk - ingen problemer her. Kan varmt anbefales.
Lene er en utrolig dygtig og nærværende tandlæge. Hun er opmærksom på mine behov og gør meget for at jeg føler mig godt tilpas i stolen, og også hørt iforhold til behandlingen.
Smil, imødekommenhed, tryghed og ekspertise - jeg kommer helt sikkert igen. Jeg anbefaler varmt Tandplejecentret!
De 2 damer er simpelthen så utrolige er altid søde og smilende det er den bedste tandpleje jeg nogensinde har fået kan kun anbefale alle andre til at bruge de 2 søde tandlæger i Sorø kh kim Peter dianalund ✌️ ✌️ ✌️ ✌️ ✌️
Efter at have skiftet tandlæge, har jeg nu haft mit andet besøg hos Tandplejecentret, og man bliver mødt af det sødeste personale, man føler sig virkelig velkommen!! og min tandlæge Katrine virker dejlig afslappet , meget venlig og med smil på læben. 👏👏 så jeg ‘glæder’ mig nærmest til næste besøg😊 Mvh Flemming Diness Sørensen
Som altid service og behandling i top. Og tak fordi I lige fandt tid til mig.
Jeg har netop været til konsultation og er blevet modtaget og behandlet med professionalisme, overskud, lydhørhed og humor. Jeg følte mig i meget trygge hænder og har fået gode råd til videre pleje. Min bedste anbefaling til Tandplejecentret.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.