Tandlægerne Kildegårds Plads Recensioni 125

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet i klinikken siden 2007 og har altid følt mig tryg og fantastisk godt behandlet. I dag skulle jeg til et tjek og gik derfra med et stort smil. Jeg kan varmt anbefale Tandlægerne Ki... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg lider af tandlægeskræk og har derfor tidligere forsømt løbende kontroller hos andre tandlæger. Hos jer føler jeg mig tryg og mødt både fagligt og menneskeligt og jeg har nu fået lavet alt de... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Godt at Hala var til stede forrige gang jeg var på klinikken for at få lavet almindelig eftersyn. Den ny tandplejer var ikke til at kommunikere med, så jeg undlod eftersyn og tandrensning og var ved... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Aldrig længere ondt i maven inden tandlægebesøget! Tandlægerne på Kildegårds Plads ved lige hvordan de skal behandle os med en snert af tandlægeskræk eller mere. Jeg har mange gange anbefalet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista
  2. Clinica dentale

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Tandlægerne Kildegårds Plads - særlig fokus på skånsomme og smertefrie behandlinger samt ekspertise i kosmetiske behandlinger. Top moderne klinik med alt i digitalt udstyr : Din sikkerhed for en effektiv behandling af højeste kvalitet i de mest ustressede og rolige omgivelser

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Altid god behandling

Jeg har været kunde i mange år og har altid fået god behandling.

Kære Freddy
Tak for de venlige ord og din gode anmeldelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds - og har været det i mange år. Det er dejligt at læse.

Valutata 5 stelle su 5

Kun ros til Tandlægerne Kildegårds Plads …

Hele familien har været "kunder" hos Tandlægerne Kildegaards Plads siden de nuværende ejere overtog klinikken, og jeg/vi kan kun rose dem - og anbefaler dem til enhver der har behov for det.
Det kan lyde banalt, men for mig personligt, har de ændret tandlægebesøgene fra at være noget jeg frygtede (og helst undgik) til noget jeg imødeser uden ubehag.

Kære Christian
Tusind tak for din gode anmeldelse og de pæne ord! Vi er så glade for at læse, at vi har kunnet hjælpe dig til at få et mere afslappet forhold til tandlægebesøg. Det er netop det, vi brænder for, så det er virkeligt dejligt at få bekræftet, at vi er lykkedes med det i fællesskab med dig. Fantastisk!

Valutata 2 stelle su 5

Jeg fik en vikar fra Tandlægehøjskolen …

Jeg fik en vikar fra Tandlægehøjskolen uden at blive spurgt først. Det er ikke ok.

Kære patient,
Vi kan ikke på din anmeldelse se, hvem du er, så vi kender ikke til den konkrete situation. Men vi er kede af, at du har haft en kedelig oplevelse, og vi undskylder. Vi er en lille klinik, som går meget op i at vore tandlæger og øvrige klinikpersonale lærer vore patienter at kende. Vi har derfor en fast procedure om altid at informere, når vi en gang imellem er nødt til at skifte behandlere. Hvis patienten ikke ønsker det, finder vi som regel en løsning, som patienten er tilfreds med. Men vi har ikke informeret tilstrækkeligt i dit tilfælde, og det er en fejl.
Det sker en gang imellem, at vi må ændre i vort behandlingsskema for dagen. Det kan fx. skyldes akutte patienter med smerter, som ikke kan vente. Når det sker, er det en kabale, der skal gå op, og vi prøver at informere patienterne, så godt vi kan, om eventuelle ændringer i tidspunkter og/eller behandlere. Hvis patienterne ønsker det, aflyser vi tider og finder andre tidspunkter.
Vi kan imidlertid forsikre dig for, at sådanne pludselige skema-ændringer altid medfører at opgaver flyttes til personale med den nødvendige faglighed og kompetance.
Du skal vide, at du altid har ret til og mulighed for at sige, hvis du ikke ønsker at lade dig behandle af en anden end den tandlæge, du kender og føler dig tryg ved. Sig det til os næste gang, og vi noterer det i din journal, så der bliver passet ekstra godt på dig.
Tak for din anmeldelse - det hjælper os til at informere endnu bedre i fremtiden!

God behandling

Sød og venlig behandling. Meget professionelle.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt, at du føler dig godt tilpas hos os.

Søde og kompetente

Søde og kompetente - klar anbefaling fra mig.

Kære Michael
Tak for det! Kort og præcist og dejligt at læse :-)

Tryg og god behandling

Tryg og god behandling, og fornuftige behandlings priser

Kære Adam
Mange tak for din anmeldelse, det er dejligt at læse, at du er tilfreds hos os.

Professionel og menneskelig tandlægeklinik

Professionel tandlægeklinik, der som få også går op i at deres patienter føler sig godt tilpas hos dem, eksempelvis i forhold til tandlægeskræk.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du føler dig godt tilpas hos os (selv om vi er en tandlægeklinik :-) )

Stedet hvor kvalitet

Stedet hvor kvalitet, professionelt håndværk og god fornuft spiller ind på dit tandlægebesøg. Det handler om tillid og man er ikke i tvivl om, at man er i varme hænder.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads

Det var dejligt at læse - tusind tak!

God oplevelse

Meget venlige og kompetente og lytter efter patienten

Kære Michaela
Tak for din anmeldelse! Det er værdsat!

Valutata 5 stelle su 5

Venligt personale og top professionel …

Venligt personale og top professionel behandling.
Er man lidt bekymret forud for en behandling, er de gode til, at fortælle hvad der skal ske, både før og under behandlingen, hvilket er meget tryghedskabende.
Kan klart anbefales!

Kære Martin
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt, at du føler dig tryg og oplever at vi informerer i tilfredsstillende grad.

god service

god service - god info - god kommunikation

Kære Lars
Tak for din anmeldelse - det glæder os, at du er tilfreds hos os!

Har været patient hos dem i 5 år

Har været patient hos dem i 5 år. Meget tilfreds

19 ottobre 2017

Kære Anna
Tak for din anmeldelse! Vi har også været glade for at have dig som patient i de seneste 5 år og vi ser frem til de næste mange år sammen :-)

Fra skræk til zen

Når man stadig torturlignende erindring om børnetandplejen, og det har sat sig som en skræk for tandlægeinstrumenter, så er der intet bedre end nu for anden gang at have gået ind ad døren med den skræk i kroppen og kort tid efter gå ud ad døren, hvor skrækken er gjort til skamme.
Genialt empatisk tandplejer.
Disclaimer: har ingen personlige relationer til Tandkilde eller personerne der!

4 ottobre 2017

Kære Tom
Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at vi har kunnet hjælpe dig med at overvinde de ubehagelige oplevelser, du tidligere har haft! Det er netop det, vi brænder for, så dine ord varmer.

Fantastik!

Fik anbefalet klinikken af en kollega i 2007 da jeg led af tandlægeskræk og hun mente de kunne hjælpe mig. Og hun havde ret. Jeg er kommet med 3-6 måneders mellemrum siden og får altid en god service. Ingen sure miner eller skæld ud hvis ens standard ikke var som sidst. Altid fokus på dig som patient og sødt og rart personale der giver sig tid til at fortælle og forklare. Jeg kan ikke forestille mig at skulle til tandlæge andre steder!

26 settembre 2013

Kære Marc
Mange tak for din anmeldelse! Vi svarer lidt sent, men vi er først begyndt at bruge Trustpilot nu. Dine ord glæder os rigtigt meget, dejligt at høre, at du har det godt hos os.

Nærvær, varme, professionalisme

Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg har benyttet mig af klinikken siden 2009 og har altid været meget tilfreds med behandlings resultatet og med personalets professionalisme. Tandlægen Hala Christensen og tandplejeren Bettina Bentley viser altid nærvær og varme, fra jeg træder i klinikken til jeg forlader dem igen tilfreds. Det bliver taget hensyn til mig og mine problemer, selv ved tvivl om priser, er der altid information at hente, og jeg har p.t. ikke haft store ubehagelige overraskelser. Anbefaler altid gerne klinikken til familie og venner.

15 aprile 2013

Kære Reni
Mange tak for din anmeldelse og dine meget venlige ord. Beklager, at vi først besvarer den nu, men vi er først nu begyndt at bruge Trustpilot. Det glæder os rigtigt meget, at du er tilfreds hos os, vi vil gøre hvad vi kan, for at du vil fortsætte med at være tilfreds.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più