Jeg er kommet i klinikken siden 2007 og har altid følt mig tryg og fantastisk godt behandlet. I dag skulle jeg til et tjek og gik derfra med et stort smil. Jeg kan varmt anbefale Tandlægerne Ki... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg lider af tandlægeskræk og har derfor tidligere forsømt løbende kontroller hos andre tandlæger. Hos jer føler jeg mig tryg og mødt både fagligt og menneskeligt og jeg har nu fået lavet alt de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Godt at Hala var til stede forrige gang jeg var på klinikken for at få lavet almindelig eftersyn. Den ny tandplejer var ikke til at kommunikere med, så jeg undlod eftersyn og tandrensning og var ved... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Aldrig længere ondt i maven inden tandlægebesøget! Tandlægerne på Kildegårds Plads ved lige hvordan de skal behandle os med en snert af tandlægeskræk eller mere. Jeg har mange gange anbefalet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tandlægerne Kildegårds Plads - særlig fokus på skånsomme og smertefrie behandlinger samt ekspertise i kosmetiske behandlinger. Top moderne klinik med alt i digitalt udstyr : Din sikkerhed for en effektiv behandling af højeste kvalitet i de mest ustressede og rolige omgivelser
Kildegårds Plads 1, 2820, Gentofte, Danimarca
Alt i alt en rigtig god oplevelse på alle fronter, ligger dog lidt til den dyre side

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg fået bedst oplevelse hos Tandlægerne Kildegårds Plads , og de meget søde personer :)

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
I høj grad fleksible da min gamle krone faldt ud!

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg har gennem mange år brugt Tændlægerne på Kildegårds Plads og har altid fået en særdeles god tandbehandling.
Jeg nyder i øvrigt den venlige og behagelige tone på Klinikken.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Super fint. Altid glade og professionelle mennesker.

I over 10 har jeg været patient hos Tandlægerne på
Kildehårds Plads og har altid været tilfreds.
Hanne Seifert

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Når først bedøvelsen virker, er det ren velvære. Toppen af pleje og faglighed. Det helt rette sted at gå til behandling med glæde.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Danmarks absolutte dygtigste tandlæge!
Meget omhyggelig og effektiv!
Kan varmt anbefale Hala:-)
12 pil op herfra!

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Behagelig klinik med meget venlige og kompetente medarbejdere.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
God service og meget hensynsfulde. Selvom jeg ikke har tandlægeskræk

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Det er en fremragende tandlægeklinik, alle er meget omhyggelige og dygtige til at informere om hvad de foretager så jeg kan føler mig tryg. Det er nemt at få en tid hvis der er et problem der skal fikses og jeg kan give min klinikken min uforbeholdne anbefaling.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Søde og venlige —og gode selv når man ikke bryder sig om at gå til tandlægen.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Super professionelle, og behagelige, giver sig tid til man føler sig behagelig til behandling, og tid til at fortælle hvad der skal ske.
Tak for super behandling.
M. V. H
René Due Mortensen

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse hos Tandlægerne Kildegårdsplads. Jeg føler mig meget urimelig og dårlig behandlet. Jeg har oplevet at de laver ekstra behandlinger, for at få flere penge i kassen.
Jeg kom for 1 måned siden til tandeftersyn, hvor tandlægen fortæller jeg har 2 gamle fyldninger, som skal skiftes, hvilket jeg får lavet, selvom jeg ingen problemer har haft med dem eller mærket noget til dem overhovedet, men man stoler vel på den professionelle!!!
Siden denne behandling har jeg så haft ondt i de tænder, jeg fik skiftet fyldning i, og går tilbage i dag. Her får jeg af vide at de fyldninger de skiftede ved sidste besøg på deres opfordring, selvom jeg ingen problemer havde, nu skulle laves om til at jeg skulle have lavet rodbehandling og efterfølgende have krone på!!!!! Alt dette KUN fordi de anbefalede at jeg fik skiftet de gamle fyldninger. Det værste er så at nu lytter de ikke på mig, og for det til at lyde som at det er min egen skyld, og ´bare ærgerligt´!!!! De er slet ikke til at snakke med og påstår nu at der står i journalen at jeg er informeret om at jeg skulle have lavet rodbehandling snart!! Dette er dog direkte LØGN, da jeg fik lavet fyldningerne, sagde de at jeg om nogle år kunne risikere at skulle have lavet en krone i stedet for, og jeg spurgte selv om de så ikke bare kunne lave dem med det samme, men det ville de ikke, da de `ikke kendte mine tænder godt nok`, meget mærkeligt at de så kender dem rigtig godt efter 1 måned og vil lave både rodbehandling og krone der!!! Føler mig behandlet som en pengemaskine og snydt, af professionelle som ellers er til for at hjælpe og som man skal have tillid til!! Jeg kom til et eftersyn uder problemer med mine tænder, og står nu og skal betale en stort regning, for noget som de selv har fået til at blive et problem!!!!!! Øv en dårlig behandling!! :-(

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Jeg har altid anbefalet Hala til vore venner, fordi jeg kender ingen bedre tandlæge end Hala. Hun og medarbejderne i klinikken gør det godt. Det er et dejligt sted at komme. Jeg er yderst tilfreds. Grunden til at jeg ikke har givet fem stjerner er, at ingen er fuldkommen.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Altid super service og dygtigt personale. Kan klart anbefales.

Risposta di Tandlægerne Kildegårds Plads
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.