Samlet set en lidt lunken oplevelse. Vi har købt et smukt bord fra Tablelab og selve produktet er der som sådan ikke en finger at sætte på. Men firmaets kommunikation derimod… Der er noget at hente!... Leggi di più
Jeg har købt det fineste spisebord, Essential Oak. Der var lidt problemer med leveringsdatoen som blev udskudt af to omgange. Da jeg modtog bordet fik jeg desværre samlet det forkert og det var nødven... Leggi di più
Modtog sofabord som, grundet fragt, havde pådraget sig nogle store skrammer. Jeg skrev til Tablelab, vedhæftede billeder og i løbet af max to timer, modtog jeg det fineste svar, hvor de udover at bek... Leggi di più
Vi har bestilt vores spisebord for en måned siden. Bordet bliver leveret på den forkerte dag, pakken er smadret, og der er en ridse midt i bordpladen. Vi får kontakt til Tablelab, som lover at sende e... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Møbler i tidsløse designs - dag til dag levering, køb online eller i konceptbutik.
Danimarca
- www.tablelab.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Super flot bord
Super flot bord, som lever helt op til forventningerne

Virkelig fleksible
Virkelig fleksible, flot produkt og hurtig levering efter aftale

Kan kun anbefales
Virkelig god service, nem kontakt med Anders, lækkert bord i god kvalitet og kort ventetid ved både afhentning og levering. Vi er enormt tilfredse og kan kun anbefale TableLab :-)

Risposta di Tablelab
Virkelig hurtig levering og et rigtig…
Virkelig hurtig levering og et rigtig godt produkt. Kan kun anbefales herfra.

Risposta di Tablelab
Flotte møbler og god service
Fedt koncept, flotte varer og rigtig god service.. kan virkelig anbefales...

Risposta di Tablelab
Særdeles go oplevelse at handle m…
Særdeles go oplevelse at handle m Anders og TableLab, hurtig levering og fin service.

Fantastisk
Mange tak til Tablelab for framragende service og levering.
Jeg er meget glad og bordet er perfekt, tak.

Risposta di Tablelab
Produktet lever fuldt op til…
Produktet lever fuldt op til forventningerne, god service og hurtig levering.

super service
Var så heldig at de kunde komme med varen luge efter jeg hade bestilt dem! Så super service!! 😀
Fed hjemmeside! Fed kvalitet!

Risposta di Tablelab
Godt koncept og super service
Godt koncept med borde i fin stil, hvor Anders samtidigt giver en perfekt service. Kan kun anbefale Tablelab!!!

Risposta di Tablelab
Flot produkt og super og hurtig…
Flot produkt. Super og hurtig kundeservice.

Risposta di Tablelab
Vi fik et rigtig flot bord
Vi fik et rigtig flot bord. Ingen problemer med leveringen!

Risposta di Tablelab
God service og produkter til prisen.
Ham den høje, der er én af ejerne er virkelig flink og god til at tænke med i gør-det-selv projekter.
Efter en kort snak fik Jeg købt de fedeste bordben!
Tak ✌️

God og hurtig service
God og hurtig service. Varme anbefalinger herfra!