Sykkelspesialisten Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,9

Dette var supert, meget behjelpelig service som hjalp meg med å få rullestol så fort som mulig. Den blir sendt allerede dagen etter da jeg forklarte at jeg sto uten 🙏🏼

Først sender de sykkelen min til Fredrikstad fordi de gir feil adresse til PostNord, enda jeg har skrevet inn helt riktig. Så tar jeg kontakt TRE ganger for å be dem si til PostNord at den skal sendes... Leggi di più

Elendig på levering. Fra bestilling til levering tok det 3-4 uker. Fikk ikke ordrebekreftelse, etter 5 dager fikk jeg mail om at ordren var på vei og oppdateres med sporingsinfo før levering/henting,... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Trehulsykkel med skyvehåndtak

Trehulsykkel med skyvehåndtak: sykkelen virker veldig bra, grei kvalitet for prisen. Pluss for at foreldre kan styre med håndtaket og for fothvilere mens vi skyver sånn at litt korte bein ikke behøver hvile på pedalene. Pluss også for maksbelastning 30 kg - andre ligger stort sett på 20-25. Veldig fornøyd. Litt lang leveringstid, men innenfor tidsrommet som var angitt. Viste seg at firmaet er importør- jeg trodde jeg handlet fra vanlig butikk - men dette burde jeg sjekket bedre selv. Ble fulgt godt opp av butikken, de ringte meg opp igjen samme dag og svarte på mail. Veldig bra, syns jeg.

12 febbraio 2026

Hei Christine,

Tusen takk for en grundig og hyggelig tilbakemelding.

Veldig kjekt å lese at dere er fornøyde med trehjulssykkelen, og at både skyvehåndtak, fothvilere og maksbelastningen oppleves som gode fordeler i praksis. Det er nettopp slike detaljer som skal gjøre hverdagen litt enklere.

Fint også at leveringstiden var innenfor det som var oppgitt, og at du opplevde god oppfølging fra oss. Vi setter stor pris på at du trekker frem dialogen – vi forsøker alltid å være tilgjengelige og løsningsorienterte.

Takk for tilliten, og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

The products they sell are of the worst quality, they respond to emails once a month and now i am stuck with faulty 25 000 kr worth bike. Thank you!

Bought an e-bike, not an cheap one too. Now this is my main mode of transport. Turns out bikes battery is broken, it does not turn on, only when bike is plugged in. I provide video of the bike not turning on, then turning on and showing full battery to the seller. 1st of all it takes them almost month to reply with a copy paste text to my emails and 2nd now they wont offer replacement, they want me to send produkt to someone so they can send if further away to be tested (leave me wihout any mode of transport for probobly months knowing how fast these guys are). I am unable to use the bike i spend a lot of my money on, i am unable to get it fixed, i am stuck in this sittuation and buying from them, has been nothing but pain and headache. DO NOT RECCOMEND! The products are of bad quality and the customer support is worst!

25 settembre 2025

Hi Janis,

We are sorry to read that you feel this way about your experience.

First of all, we understand how frustrating this situation is, especially when the bike is your main mode of transport. That is never a position we want our customers to be in.

As explained in our email correspondence, in order to determine whether the battery fault is covered under warranty, it must be inspected by an authorized technician. This is a standard and legally required procedure for all warranty claims, regardless of video documentation. Only after inspection can we confirm whether the issue is due to a production defect and proceed with repair or replacement at no cost.

We have not refused a solution. We have requested the completed warranty form so we can arrange collection and handle the case properly. Without inspection, we are unfortunately not able to approve a replacement battery.

We also note that our response times in this case have varied, and for that we apologise. That is not the level of communication we aim to provide.

If the matter is still unresolved, we ask you to contact us directly at kundeservice@sykkelspes.no
with the completed claim form, and we will prioritise moving the case forward.

Kind regards,
Sykkelspesialisten.no

Fikk raskt svar på epost

Fikk raskt svar på epost, har bestilt vintage 32-360 dekk til min DBS winner 1971 modell

14 ottobre 2025

Hei Jan,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Så bra å høre at du fikk raskt svar på e-post, det er viktig for oss å være tilgjengelige når kundene trenger hjelp. Veldig kjekt at du har bestilt 32-360 dekk til din DBS Winner 1971-modell – en skikkelig klassiker.

Ta gjerne kontakt igjen dersom du trenger flere deler eller tips underveis.

En butikk med stort og godt utvalg

6 ottobre 2025

Hei Tuthank,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på.

Veldig hyggelig å høre at du opplever at vi har et stort og godt utvalg. Vi jobber kontinuerlig med å tilby produkter som dekker ulike behov og prisklasser.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Lang tid, dårlig service

Bestilte sykkelen, fikk den ikke før 2 mnd etter. Da jeg endelig fikk den, var det skaper i både sykkel å styret. Sendte bilder. Mellom hver mail tok det dager opp til 1 uke på å få svar. Enda ikke fått svar på den siste mailen om hva vi skal gjøre her å det er snart 1 mnd siden jeg fikk sykkelen.

2 ottobre 2025

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager at du har hatt en slik erfaring.

Leveringstid på våre produkter fremkommer på produktsiden rett over prisen, og enkelte modeller kan dessverre ha lengre leveringstid. Når det gjelder skader og oppfølging, skal dette selvfølgelig håndteres raskt og ryddig, så vi forstår at dette har vært frustrerende.

Siden denne vurderingen er av eldre dato, håper vi saken allerede er løst. Dersom den fortsatt ikke er avklart, ber vi deg ta direkte kontakt med oss igjen med ordrenummer, så skal vi sørge for å følge det opp og finne en løsning.

Mvh
Sykkelspesialisten.no

Bra produkter til riktig pris

27 settembre 2025

Risposta di Sykkelspesialisten

Tusen takk for tilbakemeldingen, Frank.
Det setter vi stor pris på.

Veldig hyggelig å høre at du opplever at vi leverer gode produkter til riktig pris. Vi jobber kontinuerlig med å tilby mest mulig verdi for kundene våre.

Ta gjerne kontakt igjen dersom det er noe vi kan hjelpe deg med senere.

16 dager siden bestilling og fortsatt…

16 dager siden bestilling og fortsatt ingen vare eller status på bestillingen. Fikk ordrebekreftelse og deretter oppdatering med «Ordren din er på vei og oppdateres med sporingsinfo før levering/henting» dag 1 og 2, deretter ble det stille. Svarer ikke på e-post eller telefon. Har jeg blitt svindlet? Forhåpentligvis ikke, men likevel uholdbart fra et selskap som prøver å fremstå seriøse. Snarlig avklaring belønnes potensielt med en stjerne eller to ekstra, alt ettersom.

26 settembre 2025

Hei,

Takk for din tilbakemelding, og vi beklager på det sterkeste den dårlige opplevelsen du har hatt i forbindelse med bestillingen hos oss.

Du har bestilt et footboard til longtail-sykkel, som ligger inne som forhåndsbestilling grunnet midlertidig tomt lager hos vår leverandør. Vi har nå fått bekreftet at varen er forventet inn til vårt lager rundt 23. oktober, og vi sender den ut til deg umiddelbart med sporingsinformasjon så snart den er registrert inn hos oss.

Vi forstår frustrasjonen over manglende oppdateringer etter bestilling, og at det har vært vanskelig å komme i kontakt med oss. Det er på ingen måte slik vi ønsker å fremstå, og vi tar dette som en viktig påminnelse om å forbedre både vår kommunikasjon og oppfølging i slike tilfeller.

Du har selvsagt mulighet til å kansellere ordren og få full refusjon dersom du ikke ønsker å vente lenger – bare gi oss beskjed, så ordner vi det umiddelbart.

Vi setter pris på at du gir oss muligheten til å rette opp inntrykket, og håper vi kan levere en løsning du blir fornøyd med.

Enkelt og lett å handle

11 settembre 2025

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du opplevde handelen som enkel og lett. Vi setter stor pris på at du valgte oss.

Sykkelspesialisten.no

De leverte et service-stativ for…

De leverte et service-stativ for el-sykkel med en defekt låseklemme (en mutter var skrudd skjevt på en skrue, og ødelagt gjenger). Kontaktet Sykkelspesialisten via deres kontaktskjema. Har ikke fått svar og ikke fått tilsendt den defekte delen.
Oppdatering: etter en telefonsamtale ble den defekte delen sendt, og er nå mottatt.

7 agosto 2025

Hei,

Tusen takk for oppdateringen og for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Vi beklager at den defekte delen skapte ekstra arbeid og at du ikke fikk svar raskt nok via kontaktskjemaet.

Vi er glade for at telefonsamtalen løste saken og at den nye delen nå er mottatt. Takk for at du ga oss muligheten til å rette opp.

Sykkelspesialisten

A scam!

A scam! Useless customer service, no item received after 8 weeks, no help. Don't even consider buying anything with them!

4 giugno 2025

Hi,

Thank you for your review. Please note that this was a pre-order, and the item was delivered on August 1st, the day before your review was posted (August 2nd).

Tracking number: 70713750312341390 – can be tracked at postnord.no.

We never charge any payment before the goods leave our sorting warehouse, and all purchases are fully protected via Klarna. We are of course not a scam, and we are sorry if the waiting time and lack of updates gave that impression.

If you have any questions or need further assistance, please contact us on +47 69 02 00 40 (Mon–Fri 08:30–11:30 and 12:30–16:00).

Best regards,
sykkelspesialisten.no

Styr laaaangt unna!

De lover rask levering, men kom en og en halv måned etter lovet leveringstid. Men det er ikke det verste. Sykkelen er laget av ekstremt billige materialer og holdt ikke mer enn 5 turer. Da min sønn falt (på gress) knakk plastikken som holder girspak og håndbremse tvert av. Og det fortsatt jordrester på styret.

Styr langt unna denne leverandøren! De har 15 forskjellige nettbutikker så det tryggeste er å unngå alle sammen: Sykkelspesialisten har bindinger til importpris.no og Norske Nettbutikker, e-wheels.no, homestore.no.
Det er vanskelig å vite helt hvilke domener de eier for de bruker en anonymisert privacy‑tjeneste fra Island (Withheld for Privacy ehf). Men ifølge
Prisradar og nettstedets “Om oss”-side er Sykkelspesialisten.no en del av Importpris.no AS, og eies av Norske Nettbutikker AS. Og i følge epost med Homestore er det samme om jeg bestiller fra de eller Sykkelspesialisten da det går fra samme lager.

Dårlig kvalitet og sen levering, altså. Anbefales IKKE.

1 giugno 2025

Hei,

Takk for at du deler erfaringen din. Vi forstår godt at det er frustrerende med både lang leveringstid og at sykkelen ikke holdt som forventet. Dette er ikke den kvaliteten vi ønsker å levere, og vi beklager opplevelsen du beskriver.

Vi ønsker å hjelpe deg videre, men finner dessverre ikke bestillingen din ut fra opplysningene i anmeldelsen. Vi ber deg derfor ta kontakt med vår kundeservice slik at vi kan finne ordren og løse saken – enten med reparasjon, erstatning eller en annen løsning.
Du kan nå oss på telefon 69 02 00 40 (man–fre 08:30–11:30 og 12:30–16:00) eller via e-post/kontaktskjema på nettsiden.

Vi kan bekrefte at Sykkelspesialisten.no er en del av Importpris.no AS og Norske Nettbutikker AS. Vi driver flere nettbutikker med felles systemer, men varene sendes fra fire ulike lagre og tre forskjellige byer. Vi følger norske forbrukerlover og garantiordninger, og alle kjøp er trygge hos oss.

Vi beklager at du har fått et dårlig inntrykk og håper du tar kontakt, slik at vi kan finne en god løsning for deg.

Service og behandlingstid og gode…

Service og behandlingstid og gode sykler.

25 luglio 2025

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både service, behandlingstid og syklene våre.

Importpris.no / Sykkelspesialisten.no

Snabb leverans og gode priser

Kjappe leveranser og gode priser.

29 giugno 2025

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både leveringstiden og prisene våre. Din vurdering motiverer oss til å fortsette arbeidet med å tilby både effektiv service og konkurransedyktige priser.

Velkommen tilbake til sykkelspesialisten.no

De har bra kvalitet på varene de har.

Jeg bestilte en væske til å montere på sykkelstyret. En - inSPORTline Stroget. Den har mange lommer med glidelås og en lomme foran av hardplast. Hvis en skulle være uheldig å velte så blir ikke ting inni der så fort skadet. Rask levering. De kan sykkel og sykkelutstyr. Veldig fornøyd med handelen og varen jeg kjøpte.

23 maggio 2025

Hei Rune,
Takk for en grundig og positiv tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både kvaliteten på varen og leveringshastigheten. inSPORTline Stroget er et solid valg, og det er godt å vite at funksjonene og utformingen lever opp til forventningene dine.

Vi setter stor pris på at du valgte importpris.no, og håper vi kan være til hjelp også ved fremtidige kjøp av sykkelutstyr.

Kjøpte en fin jentesykkel til god pris…

Kjøpte en fin jentesykkel til god pris og den var i god stand,men det var litt lang leveringstid iforhold til vva som ble lovet.

21 maggio 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen og for at du valgte sykkelspesialisten.no. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både sykkelen og prisen. Når det gjelder leveringstiden, beklager vi at den ikke stod helt i stil med forventningene. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både logistikk og informasjon slik at leveringene våre blir så presise som mulig.

Takk igjen for din ærlige vurdering – den hjelper oss med å bli bedre.

Sykkelspesialisten.no

Svært dårlig og treg kundeservice

Svært dårlig og treg kundeservice. Kjøpte en barnesykkel av dem 2. april som ble levert med defekt bakhjul og kast i fremhjulet. Sendte mail for å klage og ventet nesten en uke før jeg måtte ringe og purre. Ble da bedt om å prøve og fikse ventilen med et ventilverktøy. Da dette ikke fungerte ønsket jeg å sende tilbake sykkelen siden den er defekt. Har enda ikke fått noen ny sykkel i retur og de forlanger i tillegg å trekke ifra 10% av verdien siden jeg ikke hadde den originale emballasjen.

20 maggio 2025

Hei Simen,
Takk for din tilbakemelding. Vi beklager sterkt at prosessen rundt reklamasjon og bytte av sykkel har vært lang og frustrerende. Dette er ikke den kundeopplevelsen vi ønsker å gi.

Vi er glade for at du nå har mottatt den nye sykkelen, og håper den innfrir dine forventninger. Samtidig tar vi med oss erfaringene fra denne saken internt, slik at vi kan forbedre både informasjonsflyt og responstid i lignende tilfeller.

Sykkel

Fantastisk sykkel og service på levering av bestillingen.

19 maggio 2025

Hei Oskars,
Takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både sykkelen og leveringsopplevelsen. Det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake til sykkelspesialisten.no når du har behov for utstyr, tilbehør eller nye produkter.

Svindel!

2 April. Forhåndsbestillte sykkel til min sønn og betalte med vipps. Ventet inn til Sykkelspecialisten 30/5.

28 April. Sykkelspecialisten.no har forandret dato for når sykkelen er venten inn på lager til 31/7. Detta finner jeg ut når jeg sjekker websiden. Jeg har ikke hørt noe fra Sykkelspecialisten vedr. forsinket leverans og sender da mail til dem.

De svarar raskt dagen etter at en container er forsinket og at jeg enten kan bestille en annen sykkel de har på lager eller vente på leverans av den jeg har betalt for.
Jeg velger en annan sykkel.

Da får jeg vipps forespørsel på 800,- fra importpris.no på et mellomlegg for den andre sykkelen.

6 Mai sender jeg mail og avbestiller ordren.
Idag 13 Mai har jeg fortsatt ikke fått svar på mail og heller ikke penger tilbake.

Sykkelspecialisten.no og import pris.no er ren svindel.

13 maggio 2025

Hei Mattias,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi beklager virkelig at du sitter igjen med dette inntrykket – det er selvsagt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal føle seg.

Vi har forsøkt å finne igjen saken din i våre systemer, men har dessverre ikke klart å identifisere deg som kunde hos oss basert på informasjonen i anmeldelsen. Vi har også etterspurt ordrenummer eller annen informasjon via Trustpilot for å kunne undersøke saken nærmere, men har dessverre ikke mottatt svar.

Når det gjelder din beskrivelse, er dette selvsagt ikke i tråd med våre rutiner. Ved forsinkelser informerer vi alltid kundene så snart vi får oppdateringer fra leverandør, og vi tilbyr som standard enten alternativ vare eller kansellering med full refusjon.

Vi ønsker veldig gjerne å hjelpe deg og rydde opp i dette, og vi ber deg ta kontakt med oss direkte på kundeservice@sykkelspes.no eller telefon 69020040 med referanse til ordrenummer eller navnet ditt, slik at vi kan finne saken og løse dette raskt.

Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor og setter stor pris på muligheten til å rette opp eventuelle feil.
mvh