Dette var supert, meget behjelpelig service som hjalp meg med å få rullestol så fort som mulig. Den blir sendt allerede dagen etter da jeg forklarte at jeg sto uten 🙏🏼
Først sender de sykkelen min til Fredrikstad fordi de gir feil adresse til PostNord, enda jeg har skrevet inn helt riktig. Så tar jeg kontakt TRE ganger for å be dem si til PostNord at den skal sendes... Leggi di più
Elendig på levering. Fra bestilling til levering tok det 3-4 uker. Fikk ikke ordrebekreftelse, etter 5 dager fikk jeg mail om at ordren var på vei og oppdateres med sporingsinfo før levering/henting,... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Trehulsykkel med skyvehåndtak
Trehulsykkel med skyvehåndtak: sykkelen virker veldig bra, grei kvalitet for prisen. Pluss for at foreldre kan styre med håndtaket og for fothvilere mens vi skyver sånn at litt korte bein ikke behøver hvile på pedalene. Pluss også for maksbelastning 30 kg - andre ligger stort sett på 20-25. Veldig fornøyd. Litt lang leveringstid, men innenfor tidsrommet som var angitt. Viste seg at firmaet er importør- jeg trodde jeg handlet fra vanlig butikk - men dette burde jeg sjekket bedre selv. Ble fulgt godt opp av butikken, de ringte meg opp igjen samme dag og svarte på mail. Veldig bra, syns jeg.

Risposta di Sykkelspesialisten
The products they sell are of the worst quality, they respond to emails once a month and now i am stuck with faulty 25 000 kr worth bike. Thank you!
Bought an e-bike, not an cheap one too. Now this is my main mode of transport. Turns out bikes battery is broken, it does not turn on, only when bike is plugged in. I provide video of the bike not turning on, then turning on and showing full battery to the seller. 1st of all it takes them almost month to reply with a copy paste text to my emails and 2nd now they wont offer replacement, they want me to send produkt to someone so they can send if further away to be tested (leave me wihout any mode of transport for probobly months knowing how fast these guys are). I am unable to use the bike i spend a lot of my money on, i am unable to get it fixed, i am stuck in this sittuation and buying from them, has been nothing but pain and headache. DO NOT RECCOMEND! The products are of bad quality and the customer support is worst!

Risposta di Sykkelspesialisten
Fikk raskt svar på epost
Fikk raskt svar på epost, har bestilt vintage 32-360 dekk til min DBS winner 1971 modell

Lang tid, dårlig service
Bestilte sykkelen, fikk den ikke før 2 mnd etter. Da jeg endelig fikk den, var det skaper i både sykkel å styret. Sendte bilder. Mellom hver mail tok det dager opp til 1 uke på å få svar. Enda ikke fått svar på den siste mailen om hva vi skal gjøre her å det er snart 1 mnd siden jeg fikk sykkelen.

Risposta di Sykkelspesialisten
16 dager siden bestilling og fortsatt…
16 dager siden bestilling og fortsatt ingen vare eller status på bestillingen. Fikk ordrebekreftelse og deretter oppdatering med «Ordren din er på vei og oppdateres med sporingsinfo før levering/henting» dag 1 og 2, deretter ble det stille. Svarer ikke på e-post eller telefon. Har jeg blitt svindlet? Forhåpentligvis ikke, men likevel uholdbart fra et selskap som prøver å fremstå seriøse. Snarlig avklaring belønnes potensielt med en stjerne eller to ekstra, alt ettersom.

Risposta di Sykkelspesialisten
De leverte et service-stativ for…
De leverte et service-stativ for el-sykkel med en defekt låseklemme (en mutter var skrudd skjevt på en skrue, og ødelagt gjenger). Kontaktet Sykkelspesialisten via deres kontaktskjema. Har ikke fått svar og ikke fått tilsendt den defekte delen.
Oppdatering: etter en telefonsamtale ble den defekte delen sendt, og er nå mottatt.

A scam!
A scam! Useless customer service, no item received after 8 weeks, no help. Don't even consider buying anything with them!

Styr laaaangt unna!
De lover rask levering, men kom en og en halv måned etter lovet leveringstid. Men det er ikke det verste. Sykkelen er laget av ekstremt billige materialer og holdt ikke mer enn 5 turer. Da min sønn falt (på gress) knakk plastikken som holder girspak og håndbremse tvert av. Og det fortsatt jordrester på styret.
Styr langt unna denne leverandøren! De har 15 forskjellige nettbutikker så det tryggeste er å unngå alle sammen: Sykkelspesialisten har bindinger til importpris.no og Norske Nettbutikker, e-wheels.no, homestore.no.
Det er vanskelig å vite helt hvilke domener de eier for de bruker en anonymisert privacy‑tjeneste fra Island (Withheld for Privacy ehf). Men ifølge
Prisradar og nettstedets “Om oss”-side er Sykkelspesialisten.no en del av Importpris.no AS, og eies av Norske Nettbutikker AS. Og i følge epost med Homestore er det samme om jeg bestiller fra de eller Sykkelspesialisten da det går fra samme lager.
Dårlig kvalitet og sen levering, altså. Anbefales IKKE.

Risposta di Sykkelspesialisten
Service og behandlingstid og gode…
Service og behandlingstid og gode sykler.

Ekstrem lang ventetid
Ekstrem lang ventetid, har enda ikke fått kontakt med noen i kundeservice som kan si meg om varene i det hele tatt kommer.

Risposta di Sykkelspesialisten
De har bra kvalitet på varene de har.
Jeg bestilte en væske til å montere på sykkelstyret. En - inSPORTline Stroget. Den har mange lommer med glidelås og en lomme foran av hardplast. Hvis en skulle være uheldig å velte så blir ikke ting inni der så fort skadet. Rask levering. De kan sykkel og sykkelutstyr. Veldig fornøyd med handelen og varen jeg kjøpte.

Risposta di Sykkelspesialisten
Kjøpte en fin jentesykkel til god pris…
Kjøpte en fin jentesykkel til god pris og den var i god stand,men det var litt lang leveringstid iforhold til vva som ble lovet.

Risposta di Sykkelspesialisten
Svært dårlig og treg kundeservice
Svært dårlig og treg kundeservice. Kjøpte en barnesykkel av dem 2. april som ble levert med defekt bakhjul og kast i fremhjulet. Sendte mail for å klage og ventet nesten en uke før jeg måtte ringe og purre. Ble da bedt om å prøve og fikse ventilen med et ventilverktøy. Da dette ikke fungerte ønsket jeg å sende tilbake sykkelen siden den er defekt. Har enda ikke fått noen ny sykkel i retur og de forlanger i tillegg å trekke ifra 10% av verdien siden jeg ikke hadde den originale emballasjen.

Sykkel
Fantastisk sykkel og service på levering av bestillingen.

Svindel!
2 April. Forhåndsbestillte sykkel til min sønn og betalte med vipps. Ventet inn til Sykkelspecialisten 30/5.
28 April. Sykkelspecialisten.no har forandret dato for når sykkelen er venten inn på lager til 31/7. Detta finner jeg ut når jeg sjekker websiden. Jeg har ikke hørt noe fra Sykkelspecialisten vedr. forsinket leverans og sender da mail til dem.
De svarar raskt dagen etter at en container er forsinket og at jeg enten kan bestille en annen sykkel de har på lager eller vente på leverans av den jeg har betalt for.
Jeg velger en annan sykkel.
Da får jeg vipps forespørsel på 800,- fra importpris.no på et mellomlegg for den andre sykkelen.
6 Mai sender jeg mail og avbestiller ordren.
Idag 13 Mai har jeg fortsatt ikke fått svar på mail og heller ikke penger tilbake.
Sykkelspecialisten.no og import pris.no er ren svindel.