SykkelspesialistenRecensioni

TrustScore 3 su 5

2,9

De leverte et service-stativ for el-sykkel med en defekt låseklemme (en mutter var skrudd skjevt på en skrue, og ødelagt gjenger). Kontaktet Sykkelspesialisten via deres kontaktskjema. Har ikke fått... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 42% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Skuffende håndtering av reklamasjon

Skuffende håndtering av reklamasjon

Jeg kjøpte en sykkel i mars. Etter relativt lite bruk, kun på asfalt og grusvei, oppdaget jeg i juni at bakakslingen var skeiv, slik at bakdekket nesten tok borti ramma.

Jeg meldte fra til Sykkelspesialisten og sendte bilder av feilen. Det tok omtrent en uke før jeg fikk svar, og først etter at jeg ringte og purret. Deretter ba de om flere bilder av hele sykkelen. Også da gikk det omtrent en uke uten tilbakemelding, og jeg måtte ringe på nytt for å få saken videre.

Til slutt fikk jeg beskjed om at sykkelen må sendes inn for feilsøking. Oppgitt behandlingstid er rundt to uker til transport, 5–7 virkedager til feilsøking og reparasjon, og eventuelt ytterligere 2–3 uker dersom sykkelen må sendes til et eksternt verksted. De tilbyr ikke lånesykkel, og jeg må selv skaffe egnet emballasje for returforsendelsen.

Jeg har forståelse for at en reklamasjon må undersøkes før den kan avgjøres. Likevel synes jeg den lange behandlingstiden, manglende oppfølging underveis og fraværet av en midlertidig løsning gjør dette til en skuffende kundeopplevelse – spesielt midt i sykkelsesongen.

3 luglio 2026

Sendt sykkel feil og dårlig kundeservice

Først sender de sykkelen min til Fredrikstad fordi de gir feil adresse til PostNord, enda jeg har skrevet inn helt riktig. Så tar jeg kontakt TRE ganger for å be dem si til PostNord at den skal sendes til et annet sted. Sendt mail i over en uka uten svar. Har nå fått utsatt henting, men det hjelper jo veldig lite når jeg ikke får svar fra de som faktisk kan ta tak. Ville ALDRI kjøpt av denne gjengen igjen, og fraråder alle på det sterkeste å handle herfra.

12 giugno 2026

Fått levert sykkel med transportskader

Fått levert sykkel med transportskader. En sykkel som er til min datter på 12 år. Jeg har vært i kontakt med de noen ganger, men det er svært vanskelig å få svar fra de, og de svarer ikke på telefon. Sykkelen ble levert 15. april og vi tok umiddelbart kontakt angående transportskadene. Vi har sendt bilder og dokumentasjon fra dag en, og transporskade på embalasj er registrert hos Post Nord. Etter lite kontakt og et dårlig tilbud om refusjon på 500 kr på flere skader på en sykkel, så ønsker vi å heve kjøpet. Vi har sagt fra om dette og da har vi fått beskjed om at vi selv må dekke frakt! Det er urimelig og det er i tillegg umulig å få svar fra de om dette. Håpløst, og min datter har per nå ikke en fungerende sykkel!

15 aprile 2026

Elendig på levering

Elendig på levering. Fra bestilling til levering tok det 3-4 uker. Fikk ikke ordrebekreftelse, etter 5 dager fikk jeg mail om at ordren var på vei og oppdateres med sporingsinfo før levering/henting, men fikk ingen sporing på 8 dager før jeg ringte kundeservice. Da fikk jeg beskjed at jeg kom til å få sporing om en liten stund, og at den sikkert ville komme mellom 6-12 dager etter denne tlf samtalen.

29 maggio 2026

Dritdårlig service

Dritdårlig service! Dæm les ikke mail som kommer til dæm annet enn ordre bestilling. Nytter ikke gjøre om på feil bestilt vare noen få timer etter bestilling. Får opplyst at ordre er sendt ut, men etter flere dager kommer mld at nå er ordre på vei. Aldri mer denne butikken!

22 maggio 2026

Sendte feil sykkel .

Sendte feil sykkel enn det vi hadde bestilt og betalt for . Svarer ikke på telefon eller mail.Er ganske fortvilende da dette er gutten vår sin bursdagsgave.Bør være mulig å få tak i noen pr tlf.Ikke akseptabel hånterig av kunder.

18 maggio 2026

Helt elendig!

Helt elendig. Tok for det første nærme en måned før jeg fikk varen, så fikk jeg sendt en helt ødelagt vare😊, og for å toppe det hele må jeg betale for returen. Tar ansvar for den delen i at jeg ikke sjekket tidligere erfaringer. Ikke kjøp!

8 maggio 2026

Hei Anna,

Det er leit å høre at du har hatt denne opplevelsen.

Vi klarer dessverre ikke å finne igjen saken ut fra informasjonen i anmeldelsen, og har derfor etterspurt mer informasjon via Trustpilot slik at vi kan undersøke dette nærmere.

Dersom en vare er transportskadet eller defekt ved levering, pleier vi normalt å finne en løsning sammen med kunden så raskt som mulig. Vi ønsker derfor gjerne å se nærmere på saken din og hva som har skjedd her.

Send oss gjerne ordrenummer eller kontaktinformasjon via Trustpilot eller kundeservice, så følger vi opp videre.

Veldig god bettside

Veldig god bettside. Enkel handel med flere tilbud

28 aprile 2026

Risposta di Sykkelspesialisten

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Magda.

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både nettsiden og handleopplevelsen hos oss. Vi setter stor pris på anbefalingen.

Ønsker deg en fortsatt fin dag og hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Importpris.no AS

Ikke kjøp noe her

Ikke kjøp noe her. Kaller seg sykkel spesialisten men har ikke 2 helt vanlige 20" slanger på lager engang. Bestilte 13 april fortsatt ikke sendt etter 14 dager.

13 aprile 2026

Hei Kenneth,

Det er leit å høre at du opplevde leveringstiden som for lang.

Ordren din ble dessverre forsinket, men vi kan se at den ble levert 07.05.2026. Selv om vi alltid forsøker å sende varer så raskt som mulig, kan det i enkelte perioder oppstå forsinkelser – noe som dessverre kan skje uavhengig av bransje.

Vi forstår samtidig at dette var frustrerende når det gjaldt en såpass vanlig vare som sykkelslanger, og tar med oss tilbakemeldingen videre.

Bra handel👍👍

16 aprile 2026

Risposta di Sykkelspesialisten

Tusen takk for tilbakemeldingen, Anders.

Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen hos oss.

Ønsker deg en fortsatt fin dag og velkommen tilbake igjen.

Med vennlig hilsen
Importpris.no AS

Feilsendt leveranse, manglende sykkel og elendig kundeservice

Sendte feil sykkel enn det vi hadde bestilt. Svarer ikke på telefon eller mail, og da vi endelig får tak i de skal de fikse dette med en gang og bestille henting av feil sykkel og samtidig sende riktig sykkel. Tiden går og vi hører ikke noe fra de. Da jeg endelig omsider igjen får kontakt med dem er vedkommende småfrekk og påpeker alt de har å gjøre, og at jeg må vente i kø. Nå er det tre uker siden vi bestilte sykkelen, og de har enda ikke klart å rette opp feilen de har begått. De har ikke sendt oss utstyrspakken vi har bestilt, ei heller riktig sykkel.

Heving av kjøpet er heller ikke enkelt da de ikke svarer. Her står jeg med en gutt som ikke får sykkelen han ønsket seg.

Styr langt unna. Useriøs bedrift med ansatte som ikke eier hverken ydmykhet for feilen de har begått, eller innehaver et ønske om fornøyde kunder, eller retter opp på noen som helst måte, hverken ved å gi oss mulighet til å returnere, ved å levere oss riktig sykkel eller ved å hente den feilsendte sykkelen.

13 aprile 2026

Trehulsykkel med skyvehåndtak

Trehulsykkel med skyvehåndtak: sykkelen virker veldig bra, grei kvalitet for prisen. Pluss for at foreldre kan styre med håndtaket og for fothvilere mens vi skyver sånn at litt korte bein ikke behøver hvile på pedalene. Pluss også for maksbelastning 30 kg - andre ligger stort sett på 20-25. Veldig fornøyd. Litt lang leveringstid, men innenfor tidsrommet som var angitt. Viste seg at firmaet er importør- jeg trodde jeg handlet fra vanlig butikk - men dette burde jeg sjekket bedre selv. Ble fulgt godt opp av butikken, de ringte meg opp igjen samme dag og svarte på mail. Veldig bra, syns jeg.

12 febbraio 2026

Hei Christine,

Tusen takk for en grundig og hyggelig tilbakemelding.

Veldig kjekt å lese at dere er fornøyde med trehjulssykkelen, og at både skyvehåndtak, fothvilere og maksbelastningen oppleves som gode fordeler i praksis. Det er nettopp slike detaljer som skal gjøre hverdagen litt enklere.

Fint også at leveringstiden var innenfor det som var oppgitt, og at du opplevde god oppfølging fra oss. Vi setter stor pris på at du trekker frem dialogen – vi forsøker alltid å være tilgjengelige og løsningsorienterte.

Takk for tilliten, og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

The products they sell are of the worst quality, they respond to emails once a month and now i am stuck with faulty 25 000 kr worth bike. Thank you!

Bought an e-bike, not an cheap one too. Now this is my main mode of transport. Turns out bikes battery is broken, it does not turn on, only when bike is plugged in. I provide video of the bike not turning on, then turning on and showing full battery to the seller. 1st of all it takes them almost month to reply with a copy paste text to my emails and 2nd now they wont offer replacement, they want me to send produkt to someone so they can send if further away to be tested (leave me wihout any mode of transport for probobly months knowing how fast these guys are). I am unable to use the bike i spend a lot of my money on, i am unable to get it fixed, i am stuck in this sittuation and buying from them, has been nothing but pain and headache. DO NOT RECCOMEND! The products are of bad quality and the customer support is worst!

25 settembre 2025

Hi Janis,

We are sorry to read that you feel this way about your experience.

First of all, we understand how frustrating this situation is, especially when the bike is your main mode of transport. That is never a position we want our customers to be in.

As explained in our email correspondence, in order to determine whether the battery fault is covered under warranty, it must be inspected by an authorized technician. This is a standard and legally required procedure for all warranty claims, regardless of video documentation. Only after inspection can we confirm whether the issue is due to a production defect and proceed with repair or replacement at no cost.

We have not refused a solution. We have requested the completed warranty form so we can arrange collection and handle the case properly. Without inspection, we are unfortunately not able to approve a replacement battery.

We also note that our response times in this case have varied, and for that we apologise. That is not the level of communication we aim to provide.

If the matter is still unresolved, we ask you to contact us directly at kundeservice@sykkelspes.no
with the completed claim form, and we will prioritise moving the case forward.

Kind regards,
Sykkelspesialisten.no