Svendborg Scanningsklinik Recensioni 245

TrustScore 5 su 5

5,0

De varmeste anbefalinger til Wicki. Sætter sig hurtigt ind i hvad behovet for scanningen er. Skaber ro og tryghed.

Tove fortjener 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Tove er yderst kompetent, rolig, nærverende og omsorgsfuld overfor sine kunder. Man går ikke fra klinikken utilfreds og med en dårlig oplevelse. Jeg kører gerne... Leggi di più

Jeg endte hos Tove efter to trælse besøg i Odense hos en anden jordemoder. Lad mig sige det kort: hun er fantastisk! Først og fremmest holder hun en dejlig, rolig klinik og det samme af sind. Skønt... Leggi di più

Vi var ved Tove tilbage i 2020 med vores store dreng, og igen igår med lillesøster der kommer til december. Super behageligt besøg hos en meget kompetent kvinde. Vi blev guidet igennem alt, hvad hu... Leggi di più

1. Centro per la gravidanza

Svendborg Scanningsklinik tilbyder ultralydsscanninger af gravide, herunder kønsscanninger, tidlige og sene tryghedsscanninger og 3D/4D-scanninger. Desuden tilbydes omsorgssamtaler hos psykoterapeut MPF.

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Dejlige oplevelser

Wicki er super sød og meget professionel! Det har udelukkende være gode oplevelser vi har haft som par, i klinikken.
Hun er nærværende og tager sig tid til en.
Jeg kan kun anbefale Svendborg scanningsklinik

6 febbraio 2024

Kun godt at sige

Wicki er rigtig sød og forstående.
Vi er kommet flere gange i løbet af graviditeten og mærker, at hun glæder sig over udviklingen.
Vi har ikke fået lov at gå fra klinikken med et dårligt resultat, men er blevet tilbudt en ny tid.

9 gennaio 2024

Fantastisk!

Wicki er fantastisk, virkelig omsorgsfuld og nærværende. Hun tager sig god til, er sød og rar, og helt ekstremt dygtig til at skabe et trygt rum.

21 dicembre 2023

Et dejligt menneske at komme hos!

Man føler sig helt igennem tryg ved Wicki! Hun tager sig tid til alle og man føler sig set og hørt hver gang man kommer forbi.

Vi kan ikke anbefale hende nok og medgiver al ros i verden hendes vej!

1 dicembre 2023

Fantastisk klinik

Vi har fået både tryghedsscanning og kønsscanning hos Wicki, og det har begge gange været en fantastisk oplevelse. Wicki er så dygtig, grundig og virkelig behagelig at snakke med, så man føler sig 100% tryg :-)

28 novembre 2023

En kæmpe anbefaling

Wicki er så sød, ægte og varm. Hun tager sig tid til dialog og lytter med forståelse. Hun er rolig og har helt styr på, hvad hun laver. Hun fortæller og forklarer hele vejen igennem.
Super dejlig oplevelse.

27 novembre 2023

Fantastisk oplevelse! Wicki er suveræn!

Fantastisk oplevelse! Til trods for at der ingen tider var at få i juledagene, så kunne Wicki alligevel klemme os ind. Vi fik en 3D/4D scanning, og selvom at vores baby i maven havde ryggen til så vi ikke kunne se hende, så var Wicki super dygtig og tålmodig og fik hende til sidst til at vende sig og vi fik de dejligste billeder med hjem.
En helt uforglemmelig oplevelse for både mig og min kæreste samt de kommende bedstemødre. Wicki får mine VARMESTE ANBEFALINGER <3

22 dicembre 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg benyttede Svendborg Scanningsklinik i første graviditet og nu også i anden. Man føler sig helt tryg og der bliver taget god tid til at se og høre om det lille menneske i maven. Kæmpe anbefaling herfra :D

20 settembre 2022

Bedste oplevelse at komme med To

Bedste oplevelse at komme med Tove. Vi har nu været der to gange, og hun er simpelthen det sødeste og mest kompetente menneske vi har mødt gennem vores graviditet, og vejen dertil. 🌸

6 settembre 2022