Svendborg Scanningsklinik Recensioni 245

TrustScore 5 su 5

5,0

De varmeste anbefalinger til Wicki. Sætter sig hurtigt ind i hvad behovet for scanningen er. Skaber ro og tryghed.

Tove fortjener 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Tove er yderst kompetent, rolig, nærverende og omsorgsfuld overfor sine kunder. Man går ikke fra klinikken utilfreds og med en dårlig oplevelse. Jeg kører gerne... Leggi di più

Jeg endte hos Tove efter to trælse besøg i Odense hos en anden jordemoder. Lad mig sige det kort: hun er fantastisk! Først og fremmest holder hun en dejlig, rolig klinik og det samme af sind. Skønt... Leggi di più

Vi var ved Tove tilbage i 2020 med vores store dreng, og igen igår med lillesøster der kommer til december. Super behageligt besøg hos en meget kompetent kvinde. Vi blev guidet igennem alt, hvad hu... Leggi di più

1. Centro per la gravidanza

Svendborg Scanningsklinik tilbyder ultralydsscanninger af gravide, herunder kønsscanninger, tidlige og sene tryghedsscanninger og 3D/4D-scanninger. Desuden tilbydes omsorgssamtaler hos psykoterapeut MPF.

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. Vi var til vores første tidlige scanning. Wicki var så sød, imødekommende og rummelig. Vi har allerede booket en ny tid.
Kæmpe anbefaling til både førstegangs gravide og fleregangs 🫶🏼

4 febbraio 2025

Behagelig oplevelse

Behagelig oplevelse. Vi var der en halv time før vores tid, og fik lov til at komme ind før. Wicki var en behagelig person, og hvis vi skal scannes privat igen, ville vi vælge at tage her hen.

31 gennaio 2025

Vi var til en tidlig scanning hos…

Vi var til en tidlig scanning hos Wicki. Vi er simpelhen så glade for oplevelsen. Wicki er virkelig sød, imødekommen og hun giver en første klasses behandling. Vi giver Wicki vores varmeste anbefalinger. Vi kommer igen.

27 gennaio 2025

En dejlig og tryg oplevelse

En dejlig og tryg oplevelse. Wicki er både omsorgsfuld og dygtig, og tager sig den tid det tager. Her vil vi klart vende retur, ved behov for andre private scanninger ❤️

13 dicembre 2024

Kun rosende ord her fra

Kun rosende ord her fra. Vi har gjort brug af Wicki flere gange under graviditeten med vores datter. Wicki er virkelig grundig og giver sig tid til at vise og forklare under scanningerne, så man går derfra med en følelse af ro og tryghed.

30 luglio 2024

Kæmpe anbefaling til Svendborg…

Kæmpe anbefaling til Svendborg scanningsklinik.
Vicki er så professionel og samtidig utrolig hjertevarm.
Vi vil til en hver tid anbefale andre at vælge Vicki. ❤️
Kh. Tanja

29 ottobre 2024

Super fantastisk oplevelse

Super fantastisk oplevelse!

Wicki er simpelthen så sød og dygtig. Hun har en enorm viden, erfaring samt ro og for en førstegangsfødende er det guld værd. Vi følte os i enormt trygge hænder under scanningen. Klinikken er enormt hyggelig og kan virkelig anbefales.

22 luglio 2024

Fantastiske omgivelser med høj faglighed!

Wicki sørger for en behagelig stemning, hun er rolig og fattet - alt foregår i øjenhøjde, med professionel gennemsigtighed. Wicki giver sig god tid til de enkelte personer, og tager sig godt af sine kunder. Man skal endelig ikke tøve med at stille spørgsmål - som gravid er man super sårbar, og det har Wicki en fantastisk forståelse for. Der bliver gjort plads til de ønsker man har sig. Vi er super taknemmelige for at komme hos Wicki, og hun har vores dybeste respekt og vores bedste anbefalinger! 🥰

17 maggio 2024

Anbefales :)

Vi var til 3D skanning.
Wicky er faglig dygtig, og har en utrolig behaglig måde at være på. Hun tog lidt tid til at fortælle vores datter hvad der ville ske, således at hun var forberedt og kunne være med til det hele.

23 aprile 2024

I trygge hænder fra start til slut

Wicki formåede at skabe rammerne for at en følelsesmæssigt vanskelig situation blev til en god oplevelse, hvor vi følte os i trygge hænder fra start til slut.
Klar anbefaling herfra, både ud fra hendes professionelle og menneskelige kompetencer.

2 aprile 2024