De varmeste anbefalinger til Wicki. Sætter sig hurtigt ind i hvad behovet for scanningen er. Skaber ro og tryghed.
Tove fortjener 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Tove er yderst kompetent, rolig, nærverende og omsorgsfuld overfor sine kunder. Man går ikke fra klinikken utilfreds og med en dårlig oplevelse. Jeg kører gerne... Leggi di più
Jeg endte hos Tove efter to trælse besøg i Odense hos en anden jordemoder. Lad mig sige det kort: hun er fantastisk! Først og fremmest holder hun en dejlig, rolig klinik og det samme af sind. Skønt... Leggi di più
Vi var ved Tove tilbage i 2020 med vores store dreng, og igen igår med lillesøster der kommer til december. Super behageligt besøg hos en meget kompetent kvinde. Vi blev guidet igennem alt, hvad hu... Leggi di più
Svendborg Scanningsklinik tilbyder ultralydsscanninger af gravide, herunder kønsscanninger, tidlige og sene tryghedsscanninger og 3D/4D-scanninger. Desuden tilbydes omsorgssamtaler hos psykoterapeut MPF.
Tvedvej 79, 5700, Svendborg, Danimarca
- wicki_bergholdt@hotmail.com
- www.svendborgscanning.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Det var en dejlig tryk scanning hvor…
Det var en dejlig tryk scanning hvor alt blev forklaret så fint i det tempo man som første gangs skal bruge 😍
Ville give mere en 5 stjerne hvis muligt
Så dejlig en opleves man føler sig virkelig tryk og i virkelig gode hænder vil helt klart anbefale tove.
Skøn oplevelse at blive scannet hos…
Skøn oplevelse at blive scannet hos Tove.
Rigtig god oplevelse :-)
Rigtig god oplevelse
Jeg har fået 2 skanninger hos Tove
Jeg har fået 2 skanninger hos Tove, begge lige gode. Kæmpe ros for at tage sig tid og forklare hele vejen igennem, anbefaler alle gravide at bestille tid her. :-)
Vi var ved Tove tilbage i 2020 med…
Super behageligt besøg hos en meget kompetent kvinde.
Vi blev guidet igennem alt, hvad hun så og fik både set køn og kigget de forskellige organer efter endnu engang. Det var så dejligt med et kig ind i "hulen" og Tove fuldender bare oplevelsen. Kæmpe anbefaling herfra
Helt igennem en rigtig god oplevelse
Helt igennem en rigtig god oplevelse, med rigtig god tid og nærvær. Kan klart anbefales!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Mega dygtigt og grundig. Det hele værd.
Mine varmeste anbefalinger
Tove fåe mine varmeste anbefalinger og vil til hver en tid anbefale Svendborg Scanningsklinik til andre der ønsker en tidlig scanning, kønsscanning eller andet.
Altid en god oplevelse!
Det er altid en god oplevelse at komme i klinikken, og man bliver altid mødt med et smil samt stor faglighed.
Virkelig en super god oplevelse
Virkelig en super god oplevelse, hvor vi kunne mærke, at Tove havde god tid til os og kom omkring alt, vi havde brug for. Tove er super sød og man føler sig helt tryg og komfortabel med det samme. Vil bestemt anbefale og komme igen :-)
Man er i så gode hænder hos Tove
Man er i så gode hænder hos Tove i svendborg, jeg følte mig helt tryg og fik så mange gode oplysninger.
FANTASTISK OPLEVELSE!
FANTASTISK OPLEVELSE!
Vil klart anbefale! Vi følte os i trygge hænder og hver eneste krone værd.
Super super sød kvinde
Super super sød kvinde! Mega professionel! Og forklare alt der sker! Jeg følte mig i så gode hænder❤️❤️
God oplevelse ved kønsscanning
Man kan virkelig mærke at Tove er sød og engageret i sit arbejde! Man kan ikke andet end at føle sig tryg. En helt anden og hjemlig oplevelse end at blive scannet i det offentlige. :)
ANBEFALELSESVÆRDIG!!
Jeg har været hos Tove Vad - Svendborg Scanning klinik - flere gange i både første og anden graviditet. Hun er så professionel og empatisk og jeg har hver gang følt mig i de bedste hænder. Hun er grundig og meget informativ og udviser hver gang en stor glæde ved at kigge ind til det lille liv! Virkelig en god oplevelse at komme hos Tove Vad!!!
Tove er super sød og er rigtig venlig
Tove er super sød og er rigtig venlig. Hun er god til at give en, den tryghed man har brug for og en god oplevelse.
Kæmpe anbefaling herfra!
Tove er bare virkelig sød, og god til at skabe tryghed. Det har været to rare og dejlige scanninger, i hendes kompetente hænder. Kæmpe anbefaling herfra!