Superdry DK Recensioni 2993

TrustScore 2.5 su 5

2,3

www superdry dk er en Fupfirma. Hvis du vil have Superdry, kan du bedre bruge Zalando eller Boozt. Kundeservice eksisterer ikke. Det er nu 2 uger siden, jeg bestilte en trøje, men jeg har stadig ikke... Leggi di più

I have recently ordered a product (Skræddersyet 2-i-1 Town frakke) online and when i received product, inner part of jacket was missing. I try to connect to customer service but live chat is not worki... Leggi di più

En potentiel dårlig købsoplevelse endte trods alt godt. Havde købt en jakke som bare ikke lige var mig. Returnering er desværre bare i Belgien hvilket ville koste 295 kr at sende retur da man ikke har... Leggi di più

Handlede i julen i butikken i Århus, og fik den mest fantastiske service af en ung kvindelige medarbejdere!! Hun var virkelig dygtig! Mærket er min mands foretrukne og han er nu også blevet rigtig gl... Leggi di più

1. Estetica e benessere

Inspired by the spirit of adventure and crafting premium products sustainably, Superdry is an exciting contemporary brand that fuses vintage Americana and Japanese-inspired graphics with a British style. They are characterised by quality fabrics, authentic vintage washes, unique detailing, world-leading hand-drawn graphics and tailored fits. Superdry is built on style and celebrates this through five unique style choices/brands: Original & Vintage, Superdry Studios, Superdry CODE, Superdry X; and the Performance Sport Division. Superdry’s ambition is to become the most sustainable listed fashion brand on the planet by 2030 and, in 2021, won numerous industry accolades including the ‘Positive Change Award’ at the Draper’s Sustainable Fashion Awards.

2,3

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

3K recensioni

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Skuffet!

Har købt underbukser. Kvaliteten er god. Desværre er størrelsen large ikke den samme som jeg plejer at få når jeg køber underbukser large hos Superdry. Så de sidder ikke så behageligt
(Strammer) og desværre kan jeg ikke bytte underbukser når emballage er brudt så det er øv.

28 agosto 2022

Hi Steen,
Thank you for taking the time to give us your feedback. At Superdry, we want our customers to have a really positive experience, so we're really sorry that we didn't get it right this time. We will endeavour to do better next time. Thanks again for your review. Although we haven't met your expectations this time, we will strive to learn and improve.
Regards,

Ingen gratis returnering

På hjemmesiden reklameres der med gratis levering og gratis returnering.
Når man så bliver nødt til at sende retur, fordi datteren har fået 2 ens t-shirts, så står der med småt, at skal du returnere fra Danmark, så koster det €8,50. Det er sq dårlig information.

22 agosto 2022

Hi Lotte,
Thank you for your feedback.
We usually do not offer free returns from Denmark, sadly our website is currently experiencing a glitch advertising free returns.
Please, feel free to contact us via care@superdry.com with your order details and we will assist you further concerning this issue. I apologise about the inconvenience.
Kind Regards,
Customer Care

Godt tilbud på en ryksæk og faktisk levering

Godt tilbud på en ryksæk på dk siden. Var ellers på udkig i en butik med Superdry tasker i Spanien, men der var ikke tilbud på nogle, og så købte jeg på hjemmesiden i stedet for, mens jeg var på ferie. Hurtig og endda gratis forsendelse, så da jeg kom hjem, lå tasken klar. What’s not to like!

9 agosto 2022

Modtog et beskidt produkt.

Bestilte en trøje fra superdry. Leveringen var hurtig og nem. Selve trøjen er fin. Dog modtog jeg min vare i en krøllet pakke, og da jeg åbnede den var plastik posen der indeholdt min trøje allerede åbnet. Trøjen var også krøllet sammen og der lå skidt på den. Der var også en mærkelig plet. Uansvarlig indpakning. Men alt andet var fint.

27 luglio 2022

Hi Lauritz,
Thank you for your feedback.
I'm sorry to hear the package was damaged. We cannot be taken responsible for the state of the delivery, please don't hesitate to contact us if the item in itself has been damaged, via care@superdry.com.
Superdry Customer Care

Manglende kvalitet, mod forventning.

For første gang i den tid jeg har købt superdry produkter, hvilket er flere år, har jeg modtaget et produkt der på ingen måde lever op til det jeg normalt oplever fra superdry…prisen var flere gange for dyr, set i forhold til produktets kvalitet. En kvalitet der sket ikke lever op til normal standard.

24 luglio 2022

Hi Jeff,
Thank you for your feedback.
I am sorry that you are not satisfied with our products and quality. We do have new collections and new sustainability campaigns, therefore this has changed for the past few years.
Don't hesitate to look at our innovations here : https://corporate.superdry.com/sustainability/