Superdry DK - Aarhus Recensioni 11

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Sondergade 60, 8000 Aarhus, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Handlede i julen i butikken i Århus, og fik den mest fantastiske service af en ung kvindelige medarbejdere!! Hun var virkelig dygtig! Mærket er min mands foretrukne og han er nu også blevet rigtig gl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Min kæreste og jeg kom ind i butikken Superdry i Aarhus tæt på lukketid. Jeg har lige købt et par sko og ville købe et par til, og min kæreste ville også købe et par. Den første ekspedient vi møder... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Estetica e benessere

Scritti dall'azienda

Inspired by the spirit of adventure and crafting premium products sustainably, Superdry is an exciting contemporary brand that fuses vintage Americana and Japanese-inspired graphics with a British style. They are characterised by quality fabrics, authentic vintage washes, unique detailing, world-leading hand-drawn graphics and tailored fits. Superdry is built on style and celebrates this through five unique style choices/brands: Original & Vintage, Superdry Studios, Superdry CODE, Superdry X; and the Performance Sport Division. Superdry’s ambition is to become the most sustainable listed fashion brand on the planet by 2030 and, in 2021, won numerous industry accolades including the ‘Positive Change Award’ at the Draper’s Sustainable Fashion Awards.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Bad os om at gå

Den første ekspedient vi møder på stueplan spørger vi om, hvor de har deres sko til kvinder. Hun siger, at vi ikke kan nå det, da de lukker om 2 minutter. Jeg siger, at vi gerne vil prøve skoene alligevel. Hun siger, at vi skal ovenpå, hvor deres ting til kvinder er. Vi går ovenpå og der står en ekspedient ved kassen. Hun kommer ikke hen til os for at hjælpe. Jeg prøver at få øjenkontakt med hende, men jeg bliver nødt til at gå op til hende og spørge om hjælp. Jeg spørger om hun kan hjælpe med en skostørrelse til min kæreste. Hun svarer, at de lukker om 30 sekunder, så vi kan ikke nå det. Jeg går tilbage til min kæreste og vi finder selv den størrelse hun skal bruge. Vi finder størrelsen og vil købe skoen, men pludselig kommer ekspedienten igen og siger de nu har lukket. Her bliver jeg nødt til at forklare hende, at jeg synes det er underligt de er så opsatte på, at vi skal forlade butikken, når vi er betalende kunder. Forleden dag købte jeg et par sko til 800 kr., vi vil købe sko for 1600 kr. i dag og vi har fire børn i alderen fra 5-13, der også mangler sko til en konfirmation snart. Hun siger, at det ikke er hende, men at hun er ny og har fået besked på at sige de har lukket. Efterfølgende går vi ned af gågaden og kan se at alle har en butiksekspedient, der står ved døren, efter lukketid, og forklarer kunder, der vil ind, at der er lukket, men de lader kunder, der allerede er i butikken handle færdigt i ro og mag. Vi gik derfra målløse over, at en butik, der gerne, går jeg ud fra, vil sælge deres produkter og har ansat sælgere, har så travlt med at bede deres kunder forlade butikken. Vi gik uden så meget som uden et farvel eller se nogen på vej ud af døren. Døren bag os blev dog lukket hurtigt og låst efter os.

12 aprile 2022

Var i Syperdry i dag. Århus

Var i Syperdry i dag. Gik 45 min i dametøj afdelingen, på 1. Sal, så ikke en ekspedient. Der kom mindst 10 kunder der op og gik igen. Fortrød vi købte en jakke der, skulle bare have fundet modellen og bestilt den på nettet. Vi ville have købt mere, hvis der havde været personale der oppe.
Der stod 2 personer ved kassen på stue plan.

5 gennaio 2022

Risposta di Superdry DK - Aarhus

Hej Trine Bjerg, tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os. Hos Superdry ønsker vi at gøre vores bedste for at skabe en positiv shoppingoplevelse. Det er beklageligt at det ikke har været oplevelsen den pågældende dag, og håber vi får chancen for at hjælpe på et senere tidspunkt. Hvis du ønsker at tale med os om din oplevelse, bedes du kontakte os på 86 17 50 81. Vi håber at se dig igen i fremtiden.
Vh,
SL

Valutata 5 stelle su 5

Handlede i julen i butikken i Århus

Mærket er min mands foretrukne og han er nu også blevet rigtig glad for jeres boxer shorts!

4 gennaio 2022

Risposta di Superdry DK - Aarhus

Maibrit Janerka Mikkelsen, tak, fordi du tog dig tid til at skrive din 5 stjerne anmeldelse! Vi håber at se dig igen i fremtiden! Mange tak for din tid. Vi skal gøre alt hvad vi kan for at gentage succesen.
Vh, SL

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og den bedste…

Rigtig god service og den bedste ekspedition jeg har fået af Ida. 😁

18 giugno 2021

Risposta di Superdry DK - Aarhus

Hej Frederik! Hos Superdry ønsker vi at gøre vores bedste for at skabe en positiv shoppingoplevelse, det glæder os at du oplevede netop dette. Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi ses snart.

Valutata 3 stelle su 5

I jeres butik i Århus er servicen meget…

I jeres butik i Århus er servicen meget dårlig........

19 maggio 2021

Risposta di Superdry DK - Aarhus

Hi John, thanks for your feedback. At Superdry, we want to do our best to create a positive experience. We hope to see you again in the future! Thank you.
Store Leader.

My favorite online store

Fantastic quality clothing at very affordable prices.
Not to mention, their shipping is fast and easy.

30 aprile 2021

Risposta di Superdry DK - Aarhus

Hi Kota, thank you for taking the time to leave your 5 stjerne review. Providing the best service and quality products is the most important thing for us. Thank you for your review. We hope to see you again soon.
Store Leader.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più