Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har fået øreringe af jeres firma i fødselsdagsgave. Vedhænget på den ene ørering er faldet af. Jeg har kun haft dem på på arbejde nogle får gange. Lad os nu være ærlige. Stine bestiller de på... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Flotte smykker, købte 2 sæt øreringe, som både min datter og jeg har brugt meget. Desværre gik den ene ørering i stykker (efter 6 mdr.) jeg skrev til Stinea og må sige at jeg aldrig har oplevet bedre... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Har skrevet til kundeservice med reklamation på smykker. For 6 måneder siden købte jeg et par øreringe fra Stine A. Et lille lyserødt hjerte og en regnbue. Nu er farven gået af. Da jeg ikke længere ha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg tabte mit hjerte til Stine A Jewelry for efterhånden mange år siden, og jeg har siden da været en trofast og glad kunde. Stine A designs er ubeskriveligt smukke, tidsløse og helt og aldeles ma... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Køb ikke hos dette firma!

16 ottobre 2025

Kære Alexander
Vi vil meget gerne have flere detaljer, så vi har mulighed for at gøre det bedre.
Du er velkommen til at skrive direkte til os på stinea@stinea.dk - så kan vi helt sikkert hjælpe dig :)

Dårlig kvalitet

18 agosto 2025

Hej Christine
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, du ikke er tilfreds med kvaliteten af dit smykke.

Jeg kan dog ikke finde en ordre fra dig eller se, du har været i kontakt med os.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du er velkommen til at kontakte os på kundeservice@stinea.dk - så hjælper vi dig med en retur eller ombytning :)

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har fået øreringe af jeres firma i…

Lad os nu være ærlige. Stine bestiller de på forhånd designede smykker et sted i Asien, har måske et par få personlige ændringer, og køber partier hjem. Vupti, nu er hun "smykkedesigner".
Det er så useriøst. Jeg er med på det er en forretningsmodel, som flere "smykkedesignere" lever på. Men altså, det er jo løgn - og det er derfor de her "smykker" går i stykker. Kvaliteten er simpelthen ringe.

6 settembre 2025

Hej Christina

Vi er kede af din ørering er gået i stykker. Jeg kan dog ikke se, du har været i kontakt med os herom - du er mere end velkommen til at kontakte os, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Din uberettigede anklage om katalogbestilling, kan vi på det kraftigste afvise, da Stine selv tegner alle designs, hvilket har været dokumenteret flere steder.

Vi ser frem til at høre fra dig vedr. din reklamation :)

Elendig kvalitet.

Elendig kvalitet.

23 settembre 2024

Hej Christine
Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af, at kvaliteten ikke lever op til din forventning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@stinea.dk, så hjælper vi dig gerne med en retur eller ombytning.

Valutata 1 stelle su 5

Bornholmere har altid haft en fordom at…

Bornholmere har altid haft en fordom at danske turister teer sig som at de ejer det hele. I er så fint et eksempel på at denne fordom holder stik. Sidste smykke købt herfra .

7 settembre 2025

Kære Carina

Vi kan dog ikke se, den er baseret på en reel købs- eller kundeoplevelse. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på stinea@stinea.dk - så hjælpe vi dig meget gerne med en retur eller ombytning af din vare :)

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kommer aldrig til at handle med den…

Jeg kommer aldrig til at handle med den smykkefabrikant igen

11 settembre 2025

Kære Robert

Smukke smykker / hurtig levering

Smukke smykker og virkelig hurtig levering. Bestilte eftermiddag og modtog pakken dagen efter 🙌🏼

7 maggio 2025

Kære Anne Mette
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, du er tilfreds med servicen 💕🌸

Valutata 3 stelle su 5

Smykkerne er så smukke

Smykkerne er så smukke, men de holder desværre ikke længe og sidder ikke ordentlig fast. Har mistet flere øreringe derfra nu, sammenlignet med andre smykkemærker. Har oplevet at låsene falder nemt af og har også oplevet at en ørestikker er knækket.

2 dicembre 2024

Kære Veronika,
Vi er kede af at høre, at du taber øreringene. 😔 Du kan altid købe løse låse hos os, det hjælper vi dig gerne med. Det samme hvis du har nogle smykker som du oplever udfordringer med, så kontakt os endelig på stinea@stinea.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig 😊🎀

Helt perfekt

God kundeservice, altid hurtig levering, lækkert pakket ind og smukke produkter, der lever op til billederne 🙏🏼🤌🏼🤞🏼

1 ottobre 2024

Kære Julie,
Tusinde tak, det er vi så glade for at høre 🎀✨💕

Så flotte smykker

Så flotte smykker, og god kvalitet, bruger dem hver dag, og har gjort i mange år. Mit favorit smykke mærke. 💕✨

Kære Karen,
Så dejligt at høre 😊 Det er vi meget beærede over 🌸
Kærligste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

De smukkeste og fedeste smykker kommer…

De smukkeste og fedeste smykker kommer fra Stine A Jewelry ❤️ Jeg har i årevist været fast kunde og bruger af smykkerne, og jeg vil simpelthen ikke gå med andet - rigtig god holdbarhed og fantastisk service 🤩 Kan klart anbefales ❤️

Kære Malene,
Tusinde tak, det betyder alverden for os ✨💗

Fortryllende smukt💕🩷

Så fantastisk smukke smykker💕🩷
Føler mig forkælet fra det øjeblik jeg bestiller smykkerne, til jeg åbner de fineste æsker og tænker WOW✨✨⭐️🌟

Kære Carina,
Kæmpe tak for de flotte stjerner ✨ Vi er glade for at have dig som kunde i vores magiske univers 🎀
Kærlige hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Jeg tabte mit hjerte til Stine A…

Stine A designs er ubeskriveligt smukke, tidsløse og helt og aldeles magiske - både enkeltvise og i samspil med hinanden.
Det er meget tydeligt for enhver, at designeren bag Stine A er noget ganske særligt og unikt. Dette afspejles i hvert enkelt design, hvor hun formår at sætte sit aftryk.
Jeg elsker, at mikse mine gamle og nye Stine A smykker på kryds og tværs, det giver mig mulighed for at vise personlighed, hvilket jeg holder meget af.
Jeg giver Stine A Jewlery mine varmeste og kærligste anbefalinger.

6 ottobre 2024

Kære Louise,
Wow en dejlig anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på, så tusinde mange tak 💕🌟
Dejligt at du er trofast i vores magiske univers ✨🎀
De kærligste hilsner

Elsker udvalget

Elsker udvalget, prisen, materialet og alle de skønne designs…
Der er lidt for en hver smag, massere at vælge i mellem….
Jeg elsker smykkerne til mig selv og elsker at give dem i gave.
Æskerne er så fine 🫶🏻 og med priser hvor alle kan være med, er der slet ingen grund til ikke at give dem til alle man holder af.. varm anbefaling

13 giugno 2024

Kære Sara,
Masser af tak for din fine anmeldelse, det betyder alverden for os 💕🌸 Så tak fordi du gav dig tid til at sende søde ord vores vej.

Kæmpe anbefaling af Stine A

Jeg har været trofast kunde hos Stine A gennem 20 år, og elsker alle de smykker jeg har købt både til mig selv og mine døtre. De gamle holder sig stadig flotte, og jeg elsker at mikse dem med de nye. Jeg har altid fået super service både online og til lagersalg.

6 ottobre 2024

Kære Ida,
Mange tak, det sætter vi kæmpe pris på at du vil dele 💕🎀✨
Kærligste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Wow mom smykket med et evigt minde

Kæmpe fan af deres flotte smykker til min kæreste. Jeg købte en wow mom ørering til da hun blev mor for første gang.

Et evigt minde der nu er gemt i et smykke

8 ottobre 2023

Kære Emil,
Åh hvor fint - tusinde tak for at dele 💕🌸

Valutata 5 stelle su 5

StineA laver de skønneste smykker og…

StineA laver de skønneste smykker og har en skøn kundeservice. Jeg havde et halssmykke som bar blevet mørkt - sendte det til dem og de pudsede det op! Super service

23 agosto 2024

Kære Emma,
Tusinde tak for de søde ord - det sætter vi kæmpe pris på ✨💗

Dårlig stil

Var for første (og sidste) gang til lagersalg ved Stine A i Odense i dag.
Vi havde bestilt billetter med adgang kl 11, men kom først ind kl 12:30!!!
Det er simpelthen ikke i orden, at man skal stå i kø så længe, når de har skrevet ud med tidsslots! Det er da at gøre grin med alle os, der kom kl 11.
Der var absolut heller ikke meget lagersalg over priserne.
Alt i alt en dårlig oplevelse.

19 maggio 2023

Kære Jua,
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse til vores kollektionssalg i Odense. Grundet lokationen havde vi desværre lidt udfordringer, og det beklager vi mange gange. 🌸
Vi har ændret vores procedure, så der fremover vil være minimalt med kø.
Priserne varierer meget, alt efter hvilke produkter der er tale om. Men der vil altid være besparelser på op til 70%.
Tak for din feedback, det er vi altid glade for at få, så vi fortsat kan forbedre os 😊.
STINE A Jewelry.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più