Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Update: Slow handling, but solved it in the end - and generally the service staff is very kind and apologetic in their communication! Maybe they can offer different logistic partners, as I always... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Mine døtre har længe ønsket sig gudinderingen hver især. Da pengene er små er det ikke normalt muligt men til black friday lykkedes det mig via et rigtigt godt tilbud, fedt. Ringene kom hurtigt, de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte nogle øreringe i en 50% kampagne, jeg fortrød jeg ikke fik et sidste par med, og lavede senere samme dag en ordre mere. Den samlede ordre blev så over 1000kr, hvor de samtidig kørte en ka... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Rigtig flotte smykker, men kvaliteten lever desværre slet ikke op til prisen. Flere af mine guldsmykker er blevet sølv i løbet af ganske få måneder. Jeg havde endda et armbånd, der begyndte at blive s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dansk smykkebrand med fysiske butikker og webshop

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Virkelig flotte smykker

Virkelig flotte smykker, og en formidabel kundeservice, kan varmt anbefales her fra 🌸

15 aprile 2026

Kære Christina

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at både smykker og kundeservice har levet op til forventning, da det netop denne slags oplevelser, som vi bestræber os på at give vores kunder!

Ekstraordinær god service

Super søde og hjælpsomme med at sikre muligheden for at bytte en gave.

21 novembre 2025

Kære Sidsel

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået den hjælp, som du skulle bruge til ombytning af en gave.
Vi er meget glade for, at du har taget dig tid til at dele denne oplevelse.

Skuffende😔

Først så sender de mig en ring i 10 størrelse større end jeg har bestilt. Fint nok. Det må nok bare være en fejl, så jeg sender en mail. Jeg venter. Og venter. Og venter. Også over 2 uger senere får jeg endelig svar. Jeg skal sende pakken retur, hvilket giver mening. Når jeg så går ned for at sende den retur kan jeg ikke fordi det fragmærkat jeg har fået skulle jeg selv have printet ud?!?! Siden hvornår skal man det? Og det kunne de i det mindste skrive i mailen så man kan finde en løsning, da det ikke er alle der har en printer til rådighed.

10 aprile 2026

Kære Ida

Hvor er vi kede af at høre om denne oplevelse.
Det er selvfølgelig ikke optimalt.

Desværre kan vi kun sende returlabels til eget udprint.
Beklager meget, at dette ikke har været forklaret tydeligere i mailen.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen. Så ser vi gerne om vi kan finde en anden løsning, der passer dig bedre, hurtigst muligt.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

31 marzo 2026

Risposta di Maanesten

Dejligt leveringen levede op til forventning!

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse med Månesten…

Rigtig god oplevelse med Månesten smykker! Fantastisk kundeservice. De var super hjælpsomme og imødekommende, selv med mine lidt alternative ønsker. Kan klart anbefales.

8 aprile 2026

Kære Christine

Hvor er vi glade for at høre om din positive oplevelse hos vores kundeservice.
Det er netop oplevelser som denne, vi bestræber os på at yde, så tak for at dele.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille oh hurtig levering

Nemt at bestille oh hurtig levering, super oplevelse 😀

10 aprile 2026

Kære Roald

Tak for din flotte anmeldelse.
Det er netop denne type service, som vi bestræber os på at yde!

Ønsker dig en dejlig dag, og god fornøjelse med dine nye smykker!

Dejlig oplevelse

Super service og hjælp af personalet i butikken på Østerbrogade og i webshoppen i forbindelse med ombytning af ring

8 aprile 2026

Kære Anne-Marie

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet god service i vores butik på Østerbrogade, samt hos vores webshop-kundeservice.
Det er netop denne slags oplevelser, som vi bestræber os på, at give vores kunder.

Du ønskes en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Købte stjernetegn halskæde og den var…

Købte stjernetegn halskæde og den var flottere i virkeligheden end på billedet 😊
Fik samtidig ét smykkeskrin med.

16 marzo 2026

Kære Birgitte

Tak for din meget flotte anmeldelse.
Hvor er vi glade for at du blev glad, og endda positivt overrasket over dit smykke - og hvor er det dejligt, at du kunne bruge den gratis gave. Det er netop derfor, at vi kører kampagner som denne.

Med ønske om en dejlig dag!

Godt produkt til en god pris

Godt produkt til en god pris

1 aprile 2026

Kære HD

Tak for din flotte anmeldelse. Den er vi meget taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive.

Med ønske om en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og varen som den skulle…

Hurtig levering og varen som den skulle være

2 aprile 2026

Kære Flemming

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er glade for at høre, at både levering og vare levede op til forventning. Det er netop den service, som vi bestræber os på at yde.

Akut trustpilot

Att likt ni skrev skriva akut trustpilot i ämnesraden gjorde ingen skillnad. Fortfarande inte fått något svar från er.

24 marzo 2026

Kære Em

Din sag er behandlet og vi håber, at resultatet har levet op til forventning.
Beklager, at vi ikke havde fanget din mail i første omgang. Det er selvfølgelig ikke den service, som vi bestræber os på at yde.
Du ønskes en dejlig påske!

Valutata 1 stelle su 5

I’m never buying maanesten from their…

I’m never buying maanesten from their own website again and i’m recommending everyone else not to.

Not only does their customer service suck as in no answer but also they return policy sucks even worse. They are making you buy a business parcel in other to send a return for 365 SEK (31,8 euro). So if you for some reason wouldn’t be satisfied with the product - you are literally getting robbed sending it back. If you want their products, LITERALLY, buy it anywhere else, boozt for example. 👍

25 marzo 2026

Dear Tindra

Thank you for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize for the delay in our customer service response. This is not the level of service we aim to provide, and we understand how frustrating it must have been not to receive timely assistance.

Regarding our return process, we understand your concerns about the cost. Our return policy is based on ensuring secure and trackable shipments, however, we recognize that this may feel inconvenient and expensive.
Your feedback is very important to us, and we will take it into consideration as we continuously evaluate and improve our policies.

We would very much like the opportunity to make this right for you. Please feel free to contact us directly at kundeservice@maanesten.com, and we will do our best to assist you further.

Thank you again for your honest feedback.

Best regards,

Skønne smykker

Jeg har bestilt fra Maanesten flere gange uden problemer. Jeg bruger deres sølvsmykker og de holder vældigt godt. Har kun oplevet ét armbånd desværre knække efter ikke at have taget det af i 2 år.

26 febbraio 2026

Kære Emilia

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har handlet hos os flere gange med gode oplevelser!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores sølvsmykker, og at de holder godt i brug.
Samtidig er det selvfølgelig ærgerligt at høre om dit armbånd, der er knækket, men efter to års daglig brug uden at tage det af, vidner det også om, at smykket virkelig er blevet brugt og holdt af.
Skulle du på et tidspunkt få brug for vejledning til pleje eller have spørgsmål til et smykke, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne.

Tak for din feedback!

Valutata 4 stelle su 5

Beautiful jewellery, slow problem solving

Maybe they can offer different logistic partners, as I always found DHL to be the most trustworthy and effective in their delivery service.

Not to be trusted! My package got lost with their carrier, after weeks of no or little to no response they offered to replace the order or give me the money back, just to ghost me again.

18 marzo 2026

Dear Sophie

Thank you for your review. We are very sorry to hear about your experience. This is absolutely not the level of service we aim to provide.

We sincerely apologize for the delay in communication and for the frustration caused, especially after we had already offered you a solution. We completely understand how disappointing it must feel to not hear back from us afterwards.

We would very much like to resolve this for you as soon as possible.
Please contact us again at kundeservice@maanesten.com and mark your inquiry with “Urgent", so we can prioritize your case immediately. Kindly include your order number so we can quickly proceed with either a replacement or a full refund, as previously offered.

Thank you for your patience, and once again we apologize for the inconvenience caused.

Best regards,

Hjælp med gavekort

Vores gavekort virkede ikke,så jeg kontaktede kundeservice. Super god servicemed at få det på plads, tak for det.

5 marzo 2026

Kære Heidi

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med dit gavekort, men glade for at vores kundeservice hurtigt fik rettet op på fejlen.

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Intet svar fra kundeservice!

Øv! Jeg skulle have kigget herind, inden jeg ønskede mig en halskæde fra Maanesten. Efter bare et halvt år går halskæden i stykker, og Maanestens kundeservice svarer ikke engang på mine mails ang. reklamation, trods auto-bekræftelse på, at de har modtaget dem.
Jeg er så ærgerlig og skuffet.

6 marzo 2026

Hej Xenia

Tak for at dele din oplevelse.
Vi er kede af at høre, at din halskæde er gået i stykker.
Det er selvfølgelig ikke optimalt.
Kundeservice ser ud til at være igang med at behandle din sag og vi ser derfor frem til at kunne udbedre skaden hurtigst muligt.

Husk du altid er velkommen til at henvende dig på tlf, såfremt svartiden på mail ikke lever op til forventning.

Meget smukke øreringe

Meget smukke øreringe! God oplevelse.

20 febbraio 2026

Kære Helle

Tak for din flotte anmeldelse - det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 🌜
Vi håber, at du bliver glad for øreringene!

Flot smykke, hurtig levering

Smykket kom før forventet og de var meget flotte :)
Min kæreste blev meget glad for dem

19 febbraio 2026

Kære Mikkel

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at både smykke og levering har levet op til forventning ✨

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più