Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Dere er kjempe hjelpsomme, imøtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice både på mail og på Chat. Jeg følte meg g... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Købte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 måneder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og påstod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad være m... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Christina watches armbånd købt på nettet. Armbånd skulle ved modtagelse tilpasses og der lå fint et kort, hvor der stod at man kunne få armbåndet tilpasset hos en af forhandlerne til Christina Watche... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Meget dygtige og kompetente mennesker med passion til deres job. Vi havde bestilt en børne sølvske som skulle graveres. Navnet var langt og efter at have bestilt fredag aften, fik jeg et opkald lørdag... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Negozio di orologi

Scritti dall'azienda

Hos JUVELGRUPPEN har vi stort fokus på, at du som kunde får den ultimativt bedste og mest ægte oplevelse, når du handler nye smykker. Den gode og ægte oplevelse får du uanset, om du betjenes i en af vores fysiske butikker eller bliver inspireret/køber via vores webshop.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Kan kun varmt anbefale Juvelgruppen

Kan kun varmt anbefale Juvelgruppen da jeg har fået en rigtig god service fra dem, da de ikke kunne lever mine øreringe som lovet da de først skulle bestille hos Mads Z ringede de mig op og tilbød at slette min ordre men jeg vended gerne på dem så I kompenseren fik jeg smykke rens med hvad jeg syntes er meget flot, har kun fået fod servic fra dem så varme anbefalinger herfra.❤️

8 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Søde medarbejdere - dog ubehagelig oplevelse.

Fik SKUDT en helix piercing i… ikke engang to uger efter skulle jeg ind på hospitalet og få den skåret ud, de vil ikke engang give mig en refundering. I morgen mandag den 16/2 skal jeg indlægges på ouh pga betændelse. Det er ikke i orden…

2 febbraio 2026

Kære Gry
Det er vi virkelig kede af at høre, det lyder virkelig ikke godt, det du skal igennem.
Vores ørestikkere er fra Blomdahl, og de er udviklet i samarbejde med hudlæger og er 100% allergivenlige. De er sterilt indpakket,så det er ikke muligt at tilføre bakterier før de kommer i øret.
Efter ørestikken er kommet i, er det vigtigt at du selv er meget omhyggelig med at få renset hver dag, morgen og aften, for at holde alle bakterier væk. Helix er et vanskeligt sted både hvis man får den skudt eller piercet, og vi anbefaler at man er ekstra omhyggelig med at få renset både foran og bagfra, da både håret kan bære bakterier og låsen kan være svær at komme til, og dermed holde ren.

Valutata 1 stelle su 5

Flinke medarbejdere – men desværre en meget ubehagelig oplevelse med ejeren

Jeg købte en halskæde online fra en butik, som er en del af en landsdækkende bytteserviceordning. Desværre kom halskæden i sølv i stedet for guld.

Jeg tog derfor ind til Juvelgruppen i Rosengårdscentret i Odense, hvor jeg blev mødt af to søde og meget hjælpsomme unge kvinder. De fandt straks den rigtige halskæde i guld og forklarede, at de selvfølgelig nok skulle lave ombytningen – der ville blot gå cirka en uge, hvilket var helt fair. Da prisen var den samme for både sølv og guld, aftalte vi blot at bytte direkte. Super service og rigtig god oplevelse!

Et par dage senere blev jeg dog ringet op af ejeren/butikschefen, som meddelte, at de ikke ville foretage ombytningen medmindre jeg betalte et håndteringsgebyr på 250 kr. Jeg undrede mig, da jeg jo havde en kvittering på, at varen var indleveret til bytte – præcis som aftalt med hendes personale.

Samtalen udviklede sig desværre meget ubehageligt. Ejeren var både nedladende og uforskammet, og hentydede endda til, at jeg som forretningsmand burde forstå, at hun ikke kunne “arbejde gratis”. Til sidst accepterede hun at gennemføre ombytningen, men afsluttede samtalen med at sige, at jeg fremover burde tage mine sager med den butik, jeg oprindeligt havde handlet med, da jeg tydeligvis ikke ønskede at “støtte hendes forretning”.

Det er ærgerligt, for personalet i butikken er søde og professionelle – men ejeren formår desværre gang på gang at ødelægge oplevelsen.
Jeg har oplevet lignende dårlig service fra hende tidligere, og jeg må desværre konkludere, at jeg ikke vender tilbage.

Overvej om servicen ikke er bedre andre steder – det er desværre ikke her, man skal gå hen for den gode kundeoplevelse.

13 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice, smil og imødekommenhed i topklasse

Jeg er bosat i Roskilde - altså lidt langt fra Juvelgruppens fysiske butik i Odense.

Jeg har derfor (desværre) ikke haft mulighed for at besøge deres fysiske butik - endnu.

Igennem Juvelgruppens onlinesalg har jeg dog haft mulighed for at købe adskillige ure samt at tale med alle butiksansatte.

Ved hver eneste - som i hver eneste køb er jeg blevet mødt med kæmpe stor imødekommenhed, smil og fleksibilitet af personalet - uanset hvem jeg fik i røret. Dertil har jeg fået alle mine ure til virkelig gode priser mest for mig-)

Butikschefen, Irdi er en mester i kundeservice og mange brancher kunne lære af hende og teamets tilgang.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale Juvelgruppen i Odense og kunne Irdi og co. tildeles mere end 5 stjerner, så fløj der mange flere i deres retning herfra.

Tak for udelukkende gode oplevelser til Juvelgruppen - jeg glæder mig til flere-)

Kristian.

31 luglio 2025

Juvelgruppen Odense

Jeg bestilte armbånd på deres hjemmeside lørdag. Mandag bliver jeg ringet op, at der ikke er flere tilbage. Hun foreslår alternativ og sender en lille film på sms, af det armbånd der foreslåes .. de sender bestillingen med DAO samme dag. Efter 2 dage, kan jeg se på tracking af pakken, at den er gået i stå et sted. Jeg kontakter Juvelgruppen og straks kontakter de DAO for en efterlysning og fredag modtager jeg den smukkeste pakke ( det var er gave ).. så er super tilfreds med den venlighed og service jeg mødte…

13 giugno 2025
Valutata 2 stelle su 5

lang levering og fejl på smykket

Jeg bestilte et Dagmarkors om mandagen som skal bruges til julegave - 8 dage efter måtte jeg selv skrive og rykke for min bestilling af et dyrt guldkors og da jeg endelig modtog det hele 10 dage efter betalingen, kan jeg konstatere at smykket både er en smule bøjet og til og med også beskidt (hvilket var et held at jeg opdagede, da de havde pakket smykket ind med gavepapir og bånd som jeg brød for at tjekke varen - sikkert i god mening men det virker suspekt når man efterfølgende finder fejl på smykket) - samt jeg får først ved modtagelse besked om, at der kun er 2 ugers retur på hvis vi ikke ønsker varen alligevel. Med mere end 4 uger til jul, må jeg kun håbe, at smykket falder i hendes smag..
Jeg kommer ikke til at bruge juvel-gruppen igen

15 novembre 2024

Hej Maralynn.
Jeg oprigtigt ked af, at høre at du har haft en dårlig oplevelse af køb hos os.
Vi havde længere leveringstid, da korset skulle genbestilles hos leverandøren.
Jeg er meget ked af at du oplever at korset er bøjet og beskidt, da det er et helt nyt du har modtaget, og vi gennemgår varerne inden vi sender det afsted til kunderne.

Hvis det har en interesse, kan du sende den retur til os, og så får du tilsendt et nyt igen.
Vi ønsker kun du har en god oplevelse og ikke er utilfreds med din vare.

I forhold til de 2 ugers retur, er det fra den dato julegaven gives, så den kan sagtens returneres efter jul.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte på web@juvelgruppen.dk, og så finder vi en god løsning på det.

Maja

Valutata 1 stelle su 5

Sølvring der taber de små sten efter 3 dage.

Haft en super dårlig oplevelse efter at min 13 årige datter (for sin allerførste løn) valgte at købe en sølvring med små farvede sten i, som efter 3 dage begyndte at ryge ud.
Hun gav 550 kr. for den, som er rigtig mange penge for hende og håbede derfor på en lidt bedre service da vi kom og klagede over ringen, kun 10 dage efter den var købt.
De fortalte de var nødt til at sende den ind til leverandøren, som jo selvfølgelig har ferielukket i 2 uger, så der kan jo så nemt gå 3 uger, da vi også selv er på ferie, før vi får en afklaring og en eller anden ring retur, som enten mangler en del sten eller måske en ny ring, der kan have samme problem.
Min datter var meget glad for ringen, men er samtidig rigtig ked af og ærgelig over, hun måske har "smidt" 550 kr. efter et stykke metal med huller.

11 luglio 2023

Kære Lise-Lotte,
Ventetiden grundet ferieperioden er naturligvis beklagelig, men vi gør naturligvis, hvad vi kan for at få en ny ring hjem hurtigst muligt.
Desværre kan sten falde ud af smykker - enten fordi der har været fejl i limning/ fatning ved produktionen, eller i forbindelse med brug. Det er ikke usædvanligt.
Det er ærgerligt, at vi ikke har netop den model i den størrelse i butikken, den dag i kigger ind med jeres reklamation, så vi straks havde kunne ombytte ringen.
Din datter har ikke "spildt" hendes penge og får den ring hun købte og var glad for, blot med lidt forsinkelse.

Hvis du har forslag til, hvordan vi kunne have håndteret sagen anderledes, er du velkommen til at kontakte os.

Valutata 4 stelle su 5

God betjening

4 agosto 2022

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse :)

Rigtig dejlig dag til dig,

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fantastisk service og…

Altid en fantastisk service og købsoplevelse. No more words needed

14 luglio 2022

Kære Hanne,
Tusind tak for dine skønne ord :) Det sætter vi stor pris på!

Rigtig dejlig sommer til dig,

Valutata 1 stelle su 5

Efter en masse bøvl mhs til en…

Efter en masse bøvl mhs til en vielsesring har jeg nu fået efter ca. en måned min ring lavet i den rette størrelse og mine penge retur. Kan alt i alt ikke anbefale den butik igen.

27 maggio 2022

Kære Tommy,
Vi kan kun beklage den misforståelse, der må være sket omkring dit ring-mål og ændringen i størrelse. Vi har tillid til at ringen nu igen passer dig, og du bliver glad ved at gå med den.
Vi tager os naturligvis ikke betalt for "dårlig" service, og vil benytte din sag til at blive endnu bedre til at servicere vores kunder fremover.
Med Venlig Hilsen

Valutata 5 stelle su 5

Juvelgruppen er gode at handle med

Juvelgruppen er gode at handle med og man får altid en venlig service hvis man har brug for hjælp. Jette

9 febbraio 2022

Kære Jette,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Den sætter vi pris på 😊

Rigtig dejlig dag,

Dårligste betjening og forståelse

Yderst skuffende service - eller mangel på samme, i den fysiske butik i Rosengårdcentret Odense.
Besøgte butikken i søndags hvor jeg ville bytte en julegave jeg har fået af min mand og to drenge. Bliver mødt af en ung pige som helt standard siger kan jeg hjælpe dig med noget… jeg fremviser det smykke jeg har fået og forklare hende hvad jeg er på udkig efter, da smykket ikke er hvad jeg havde ønsket. Hun er ikke særlig imødekommende og virker generelt ikke specielt interesseret i at sælge mig noget - får ihverfald følelsen af at jeg er en ligegyldig kunde for hende! Hun er på ingenmåde servicemindet og hendes måde at svare mig på når jeg spørger ind til div ting er helt forkert - hun svare mig med betegnelser og siger ting som jeg ikke aner hvad betyder (ville jeg måske vide hvis jeg selv arbejde med smykker) -men nu er jeg jo “bare” en kunde.
Alt jeg spørger på bliver besvaret med det ved jeg ikke, det har vi ikke hjemme, det kan jeg undersøge osv… Da jeg efter noget tid kommer frem til at det her ikke føre nogen veje og jeg tænker jeg vil forsøge en anden guldsmed istedet, siger jeg til hende at så må jeg returnere smykket.
Hun kigger på bon og siger jeg skulle have byttet i mandags så jeg kan få et tilgodebevis - jeg spørger om hun mener det seriøst og om det er generelt de er SÅ strikse og slet ikke tager hensyn til de tider vi står i nu mht bytning efter jul, corona osv. hun siger bare NEJ.
Så det var jo super fedt oven i den ekstreme dårlige betjening - aldrig om jeg køber noget derinde igen, udover jeg er tvunget til at bruge det tilgodebevis jeg nu står med i hånden! Øv hvor surt! Har sågar selv stået i butik i knap 15 år og ved da om nogen hvor vigtigt det er at passe på kunderne, især i svære tider og hvor vigtig god kundeservice er!! Mig har de ihvertfald mistet som kunde, så handler jeg hellere andre steder når jeg skal.

17 gennaio 2022

Kære Stine,
Jeg er rigtig glad for, at dig og Irdi fandt frem til hvordan dit drømme smykke skulle se ud og det var lige som du drømte om :)
Jeg håber derfor du vil overveje, at ændre din anmeldelse af os her inde.

Du ønskes en skøn dag,

Valutata 5 stelle su 5

Har kun super gode ting at sige om min…

Har kun super gode ting at sige om min handel. Havde fået sat kryds ved afhentning lokalt og ikke til min nærmeste pakkeshop. Skrev og det blev hurtigt ændret til pakkeshop. Rigtig god service og øreringene er fantastiske

13 gennaio 2022

Kære Tine,
Tusind tak for din søde anmeldelse af os. Det sætter vi stor pris på og vi hjælper selvfølgelig altid gerne.

Og hvor skønt, at du er glad for øreringene! :)

Rigtig dejlig aften,

Valutata 5 stelle su 5

Altid supergod service hos Juvelgruppen…

Altid supergod service hos Juvelgruppen - både når man køber på hjemmesiden samt i butikken. Derfor handler jeg også her igen næste gang, at jeg skal have nye smykker.

20 dicembre 2021

Kære Mette,
Tusind tak for din søde besked, det varmer sådan en kold december dag :)

Vi glæder os til, at byde dig velkommen igen.

Glædelig jul.

Fremragende service

Sjældent oplever man så god service, som jeg har modtaget hos Juvelgruppen.

Alt i alt, en god og positiv oplevelse i forbindelse med min ordre. Kan kun anbefales til andre :-)

13 dicembre 2021

Kære Julie,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Vi håber at kunne byde dig velkommen igen :)

Glædelig jul.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più