Slechte ervaring mee. Voor 14 uur besteld, volgende dag in huis, maar altijd binnen 2 dagen volgens website. Niet gebeurd, bestelling te laat aangeleverd bij transporteur, dus komen beloftes niet na v... Leggi di più
jullie zijn een heel slecht bedrijf, en zeer onprofessioneel. Ik heb direct betaald en alleen een gedeelte van de kast is opgestuurd, de andere nog niet, en hebben jullie het lef mijn mening te vragen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanmorgen is mijn bestelling bezorgd. Netjes verpakt op een pallet. Echter, heb ik een puntje van aandacht voor zowel leverancier als transporteur. Er wordt klakkeloos van uit gegaan dat er op het l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer slechte service, verkeerde onderdelen en missende onderdelen. Na enkele dagen en enkele telefoontjes goede onderdelen binnen maar missende onderdelen niet. gewoon slecht
Dettagli dell'azienda
Elsterstraatweg 31a, 3922 GD, Elst (utr.)
- 0318-472707
- info@stellingspecialist.nl
- www.stellingspecialist.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
met eigen ogen zien is niet nodig
Met 3 kinderen reed ik op een mooie dag naar Elst om de stellingkasten die wij van plan waren aan te schaffen voor de vioolpraktijk met eigen ogen te zien.
Nu, die moeite had ik me kunnen besparen, want ze waren net zo goed, mooi en praktisch als wat ik er op de website voor indruk van kreeg.
Toen ze binnen 2 of 3 dagen bij ons thuis bezorgd waren, bleek het in elkaar zetten een fluitje van een cent, al zat er geen beschrijving bij.
We zijn zo blij met de stellingkasten die praktisch en mooi zijn, dat we na onze eerste aankoop van 4 meter kast nog 4 meter erbij gaan aanschaffen!
De service in de winkel was snel en alles behalve opdringerig, wat zeer prettig is!
Personeel met een verrassende servicegerichtheid!
Een werkelijk prachtig en overzichtelijk bedrijf met middelen op gebied van logistiek en kantoor. De uitstekende servicegerichtheid van het personeel is zeer markant.
makkelijk en handig.
werkt prima. goed geholpen... snelle reactie.
Stellingspecialist.nl reageert snel
Tot nu toe in het besteltraject zeer goede ervaringen met het bedrijf. Zowel per email als telefonisch reageert men snel op vragen en verzoeken. Volgend op mijn email had ik de offerte letterlijk binnen een uur binnen.
Als de levering ook zo verloopt dan ben ik helemaal tevreden.
sublieme service
Ik had op zeer korte termijn een aantal jukken nodig. Hoewel ze niet op voorraad waren
kreeg ik ze toch de volgende dag geleverd, levering af fabriek, conform afspraak.
Niets meer dan lof voor de stellingspecialist.
Vorige week heb ik bij De Stellingspecialist twee stellingen besteld. Ik kreeg te horen dat daar een levertijd op zat van zeker 5 werkdagen. Eerder had ik al contact gehad en toen was mij verteld dat ze binnen een dag leverbaar waren. Dat viel me heel rauw op mijn dak want ik had de stellingen snel nodig. De heer De Raad zou zien wat hij kon doen om de stellingen nog voor het eind van de week te leveren. Hulde aan de heer De Raad want ze waren er vrijdag!
goede service, snelle levering, goede prijs. niks meer niks minder!
Kan er vrij kort over zijn namelijk goede service, snelle levering, goed prijs en kwaliteit. ben zeer tevreden en in het vervolg zal ik ook hier weer bestellen.
Conform toezegging geleverd.
Bestelling binnen vijf dagen, cf. toezegging op site geleverd.

Risposta di Stellingspecialist.nl
Correcte levering van een bestelling en op tijd
Houten magazijn stelling mooi en netjes ingepakt en keurig afgeleverd. Deze stelling ziet er mooi en fraai uit en bovendien ook stevig hoop jaren mee te genieten.
Stelling"specialist" doet zijn naam eer aan.
Duidelijke website met configuratie mogelijkheid maakt de keuze gemakkelijker. Snelle en correcte levering. Top !
Gemakkelijk besteld en snel geleverd
Zoekend op internet vond ik deze site. Het werd me heel gemakkelijk gemaakt om de door mij gewenst stelling samen te stellen, terwijl gelijk werd berekend wat de stelling ging kosten. De levering was ook perfect en op de gewenste datum. De stelling stond zo in elkaar. Je moet het wel even met zijn tweeën doen.
perfecte levering en service
het zoeken op de site ging makkelijk en snel.. besteld en geleverd.. nu alleen nog inelkaar zetten en zo te zien gaat dat goed lukken
Supersnelle en goede service!
Na 1 telefoontje zekerheid over snelle levering!
Bij navraag naar een bepaalde maat werd deze direct in de showroom gemeten.
Levering op de juiste plek en de juiste tijd.
Kortom: goede service en kast voor de goede prijs.
100% naar verwachting !!!
Op stellingspecialist.nl heb ik grootvakstellingen besteld.
Het is bijzonder eenvoudig op de site stellingen te configureren, aan te passen en de nodige accessoires bij te bestellen. Vlotte levering en in 1 keer compleet. Met de video handleiding op Youtube erbij zijn de grootvakstellingen makkelijk in elkaar te zetten. De telefonische service is ook top! Niets is teveel gevraagd en men handelt uiterst vriendelijk. Hier kunnen andere webshops echt een voorbeeld aan nemen!
Goedkoop, snel en goede service
Ik had een stellingkast besteld. Deze stond een dag later klaar om opgehaald te worden.
Toen ik nog wat extra onderdelen nodig had, werden deze ter plekke gepakt.
Bij een andere leveranciers is de verwerktijd 10 werkdagen en kan het niet opgehaald worden.
Absolute aanrader.