Stellingspecialist.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

bedankt voor de uitnodiging om te reviewen. alles is goed gegaan. eerst van de dame van de verkoopafdeling een nette offerte gehad. daar nog wat dingen op aangepast en uiteindelijk besteld. montage gi... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na wat zoeken op internet en het gebruik van uw programma om een stellingkast samen te stellen hebben wij besloten, na nog even telefonisch contact, deze stelling bij uw bedrijf te bestellen. De adm... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn een grote stichting waar mensen met een beperking wonen en werken. Omdat de zorg onder zware druk ligt hebben we binnen de stichting gekeken hoe we de werkzaamheden van het personeel in de z... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vanmorgen is mijn bestelling bezorgd. Netjes verpakt op een pallet. Echter, heb ik een puntje van aandacht voor zowel leverancier als transporteur. Er wordt klakkeloos van uit gegaan dat er op het l... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

bedankt voor de uitnodiging om te…

bedankt voor de uitnodiging om te reviewen. alles is goed gegaan. eerst van de dame van de verkoopafdeling een nette offerte gehad. daar nog wat dingen op aangepast en uiteindelijk besteld. montage ging ook goed.

15 luglio 2021
Valutata 2 stelle su 5

Leek goed, zeer slechte aftersales

Een tijdje geleden een paar stellingen besteld. Vlot geleverd, snel in elkaar gezet, resultaat is goed. Tot zover niets aan de hand. Later kwam ik erachter dat ik wat extra planken plus wat extra dragers nodig had. Geen probleem, bestellen dan maar. Het zou in een pakket kunnen waarvoor je bij Postnl €7,95 incl BTW verzendkosten zou betalen. Via de site berekenen ze daarvoor verzendkosten van €45,- ex BTW, belachelijk dus, dus maar een email gestuurd of dat niet anders kon. Nu konden ze mij verzendkosten berekenen van €19,95 ex BTW. Dat is nog steeds 3 keer zo duur dan Postnl. Ik snap best dat je een paar centen wilt verdienen, maar dit is schandalig. Eén keer wat besteld, maar nooit weer! Ik kan nog beter zelf wat in elkaar timmeren.

10 febbraio 2021

Geachte heer Renger,

Allereerst hartelijk dank voor uw beoordeling. In mijn toelichting probeer ik zoals reeds met u gecommuniceerd uit te leggen waarom wij uw bestelling niet middels een standaard pakketdienst kunnen verzenden.

Al onze bestelling worden af fabriek verstuurd. Door de lijnen zo kort mogelijk te houden kunnen wij een goed product tegen een scherp tarief aanbieden. 98% van onze bestellingen bestaat uit een complete magazijnstelling. Gezien de omvang van het product gaat deze met een logistieke dienstverlener voor pallet verzendingen.

Deze vervoerder is dus niet ingericht op het verzenden van kleine pakketjes. In het verleden hebben we geprobeerd losse onderdelen te versturen met een pakketdienst, maar deze kwamen in 8 van de 10 gevallen beschadigd aan. Vandaar onze keuze om met een vaste vervoerder te werken die ingericht is om onze materialen goed te vervoeren.

Wij hebben nav u mail contact gezocht met onze vervoerder om te kijken of er nog iets te doen was met de transportprijs voor uw zending. Na telefonisch overleg met de vervoerder zou u nu € 19,95 betalen in plaats van het standaardtarief van € 45,00 excl. btw. Een besparing van meer dan de helft van het oorspronkelijke bedrag. Ook hebben we u de mogelijkheid geboden het product af te halen in ons magazijn. Dan behoeft u helemaal geen verzendkosten te betalen. Jammer dat u geen gebruik wenst te maken van één van onze oplossingen.

Valutata 4 stelle su 5

Klantvriendelijk, makkelijk en snel!

De website gaf me een goede indruk vsn de mogelijkheden voor een houten stellingkast. Andere vragen die ik had werden snel per email beantwoord. Ik wilde graag weten hoe laat ik de kast op de dag van levering kon verwachten, echter was dat vooraf niet duidelijk. Op dag van levering nam De klantenservice gelijk contact op met de vervoerder en binnen 5 minuten wist ik het, en het klopte ook! Nu staat de kast in elkaar, wat erg gemakkelijk gaat, en heb ik er veel plezier van. Zeker een aanrader.

4 aprile 2015

Uitstekend.

Bedankt voor de advisering en snelle levering van uw metalen stellingen.
Uw systeem is sterk, flexibel, stabiel en heel goed doordacht.
Wij zijn er uiterst tevreden mee.

21 marzo 2015

Enkele onvolkomenheden.

Ik heb twee rekken van hout besteld. BIj twee van de acht 'poten' was het hout enigszins gesplitst. Ik weet niet of dit door het transport of iets anders kwam - alles kwam rijkelijk in de bubblewrap verpakt aan.

De selectie, bestelling en transport verliepen allemaal moeiteloos. Wel lukte het me niet de bezorgstatus te ontdekken, maar misschien had ik daarvoor een account moeten aanmaken?

16 marzo 2015

Geachte heer Collin,

Onze excuses dat het product niet helemaal aan u verwachtingen voldeed. Echter de klacht zoals door u omschreven was helaas niet bij ons bekend c.q. gemeld.
Inmiddels heeft één van onze medewerkers contact met u opgenomen om te kijken naar een passende oplossing. Wat betreft de bezorgstatus. U krijgt per mail de definitieve leverdatum bevestigd. Volgens ons systeem is dit ook gebeurd. Wanneer een tijdstip gewenst was, dan kunt u ons bij een eventuele volgende bestelling op dag van levering bellen, zodat we bij de vervoerder kunnen informeren wat het exacte levermoment is.

Prima geholpen

Goede, duidelijke afspraken welke prima werden nagekomen.
Alles naar wens verlopen.
Bestelling mooi op tijd geleverd.
Cijfer 9 op de schaal van 10.

8 marzo 2015

Goed

Mijn ervaring tot nu toe is goed met jullie.

25 febbraio 2015

prima stelling

prima stelling geleverd. Echter niet geheel conform men beweerd qua levertijd. Er wordt wel duidelijk gecommuniceerd over het een en ander.
Daarnaast heb ik wat extra legborden besteld. De bezorgkosten (enorme vrachtwagen met kooiaap) waren duurder dan de onderdelen. Wellicht dat andere manieren van bezorgen onderzocht kunnen worden.

15 febbraio 2015

Geachte heer Brasser,

Het is goed om te horen dat u content bent met onze GS-3 magazijnstelling en over ons manier van communiceren!!
Wij verzenden onze goederen altijd met dezelfde vervoerder. Deze hebben nml ruime ervaring met het verzenden van o.a. stellingmateriaal.
De verzendkosten zoals op onze website vermeldt, zijn de kosten die de vervoerder 1 op 1 aan ons doorrekent. De reden dat wij deze producten niet met een pakketdienst versturen heeft voornamelijk met het gewicht en de lengte van het materiaal te maken. De minimale prijs voor verzenden is dan ook altijd een palletprijs + % brandstoftoeslag. Zoals destijds met u besproken hebben wij dezen niet volledig aan u doorbelast. Dit omdat u reeds meerder orders bij ons heeft geplaatst.

stelling rek is prima

op de foto staat een symmetrisch rek afgebeeld, maar als je anders samenstelt dan klopt het niet meer met de eind en verbindingspennen.

4 febbraio 2015

Geachte heer Roest,

Het klopt wat u schetst. Wanneer u een keuze heeft gemaakt in de standaard waardes (afmetingen), dan zitten alle legborden per niveau op dezelfde hoogte.
Echter wanneer u de legborden naar een andere hoogte sleept in een sectie, dan wordt gelijk de samenstelling van de onderdelen aangepast. We hebben uw order erbij gepakt en zien dat alles destijds op dezelfde hoogte is besteld. Als u dus achteraf gaat wijzigen, dan klopt het dat u eindpennen tekort komt. Deze extra pennen heeft u later er ook bij besteld. Bedankt dat u dit punt bij ons onder de aandacht heeft gebracht. We hebben inmiddels een oplossing bedacht en deze zal uitgewerkt gaan worden, zodat onze toekomstige klanten er baat bij hebben.

Medewerkers Pedroshop.NL

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più