Stellingspecialist.nl Recensioni

TrustScore 1 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring mee. Voor 14 uur besteld, volgende dag in huis, maar altijd binnen 2 dagen volgens website. Niet gebeurd, bestelling te laat aangeleverd bij transporteur, dus komen beloftes niet na v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

jullie zijn een heel slecht bedrijf, en zeer onprofessioneel. Ik heb direct betaald en alleen een gedeelte van de kast is opgestuurd, de andere nog niet, en hebben jullie het lef mijn mening te vragen... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vanmorgen is mijn bestelling bezorgd. Netjes verpakt op een pallet. Echter, heb ik een puntje van aandacht voor zowel leverancier als transporteur. Er wordt klakkeloos van uit gegaan dat er op het l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service, verkeerde onderdelen en missende onderdelen. Na enkele dagen en enkele telefoontjes goede onderdelen binnen maar missende onderdelen niet. gewoon slecht

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Een (be)stelling van grote klasse

Voor mijn bedrijf kon ik plotseling extra opslag huren en hiervoor zo snel mogelijk 7 meter stelling nodig. Hiervoor bekeek ik direct de mogelijkheden van een tweedehands stelling. Mijn bedrijfsleider wees mij echter ook op de site van Stellingspecialist. Het bleek dat ik hier nieuwe stellingen niet alleen makkelijker, maar ook nog goedkoper helemaal nieuw kon bestellen. Met de eenvoudige stellingconfiguratie had ik snel mijn stelling samengesteld en direct besteld en betaald via iDeal. Op de aangegeven dag werd mijn stelling keurig afgeleverd en binnen korte tijd kon ik mijn opslag optimaal benutten. Een prima ervaring voor mij.

2 ottobre 2014

Geweldig

Wij hebben de stelling opgehaald en geplaatst en we zijn er super blij mee... Fantastisch !
1 min puntje was: we hebben een email ontvangen met de mededeling dat de stelling klaar lag om opgehaald te worden, we moesten van te voren bellen om te laten weten wanneer we zouden komen, dit hebben we ook gedaan middels het telefoonnummer dat ons was gegeven! We hebben op de kop af 27 min in de wacht gestaan, en er speelde telkens een bandje af met: al onze medewerkers zijn in gesprek, u wordt zsm geholpen..... Wachten en maar wachten... 27 min lang en dit mobiel ook nog met mijn mobiel. Ik heb uiteindelijk maar opgehangen, ik was echt niet blij hiervan.

14 settembre 2014

Geachte Jayne Mackenzie,

Goed om te lezen dat u zo enthousiast over STELLINGSPECIALIST.NL bent! Ook zeer attent dat u ons gewezen hebt op het probleem met onze telefooncentrale. Na uw bezoek bij ons op showroom, heb ik dan ook gelijk het e.a. in werking gezet om dit op te lossen. Er is was een foutje in de programmering geslopen. Dit wordt nu zo spoedig mogelijk opgelost.

Medewerkers Pedroshop.nl

Valutata 4 stelle su 5

Prima stellingkast (maar kritiek op het transport)

Ik kocht een prima stellingkast.
Een schappelijke prijs en een goede kwaliteit.
Mooi op tijd geleverd en gemakkelijk op te bouwen.
Was uitstekend verpakt..... dan jammer dat er (kennelijk tijdens het vervoer al zoveel beschadigd was!)
Jan C. van der Poll

10 settembre 2014

Geachte heer Van der Poll,

Inmiddels hebben we contact met u gehad en de klacht besproken. Samen hebben we geconstateerd,
dat de vervoerder hier in gebreke is geweest. Door onzorgvuldig transport zijn er een aantal strips iets verbogen en de schroeven los geraakt. Inmiddels had u het probleem al zelf opgelost door de strips recht te buigen en de schroefjes vast te zetten. De vervoerder is inmiddels op de hoogte gesteld van de klacht. Chauffeur is aangesproken op het onzorgvuldig vervoeren van uw pakket. Mocht na het opbouwen van uw stelling blijken dat er toch iets niet meer goed past of functioneert, dan horen we dat graag. Uiteraard wordt dit dan opgelost. Nogmaals onze excuses!

Medewerkers Pedroshop.nl

Valutata 5 stelle su 5

gewoon goed, zo wil je het ook !!

Goed contact, pedro shop kon eerder leveren en heeft dit gedaan in goed overleg. De aflevering was ook perfect, stellingen moesten nog een paar uur buiten staan. De chauffeur heeft er nog een extra plastic om gewikkeld zodat de stellingen niet nat konden worden. Super

1 settembre 2014

Superservice

De service is super. Bestelling geplaatst en binnen drie dagen in huis.
Ook op de mail werd snel gereageerd.

24 agosto 2014
Valutata 2 stelle su 5

inpakken en wegwezen

Vanmorgen is mijn bestelling bezorgd. Netjes verpakt op een pallet.
Echter, heb ik een puntje van aandacht voor zowel leverancier als transporteur. Er wordt klakkeloos van uit gegaan dat er op het losadres een vorkheftruck aanwezig is, dit is een onterechte aanname. Ik heb vanmorgen een monteur 20 minuten weg moeten halen van zijn werk om met een verreiker de pallet te lossen. Dit hebben wij nu eenmaal gedaan, maar dat doen we de volgende keer niet weer. Dan zijn wij genoodzaakt de goederen te weigeren. Ook wij hebben nu namelijk onderbezetting vanwege vakantie, dus heeft het hier een hoop gemopper gegeven om de pallet te lossen.. Graag uw aandacht voor hiervoor.

30 luglio 2014

Geachte heer Vermeer,

Onze excuses voor deze ongebruikelijke manier van leveren!! Het is namelijk niet gebruikelijk, dat Pedroshop.nl ervan uit gaat dat u als klant in het bezit van een heftruck bent. Standaard behoort de transporteur onze goederen te verzenden met een vrachtwagen, die voorzien is van een laadklep. Deze afspraak is gemaakt, omdat Pedroshop.nl ook aan particulieren levert. Er is reeds contact opgenomen met de transporteur voor deze klacht. Conclusie planning had een fout gemaakt, waardoor uw zending niet met de juiste vrachtwagen is verstuurd. Er is ons beloofd dat een dergelijke fout niet meer zal voorkomen. Wellicht is het raadzaam om de volgende keer gelijk contact met onze verkoop binnendienst op te nemen. Zodat we kunnen kijken wat we kunnen bewerkstelligen. Nogmaals onze welgemeende excuses.

Medewerker Pedroshop.nl

vlot, adequaat en zakelijk

tijdens telefonische bestelling werd gelijk gekeken of het artikel in voorraad was en afgesproken om het zelf op te halen
na enkele minuten al e-mail bevestiging en bij het afhalen een vlotte afhandeling door vriendelijke mensen
(wel nog even een bel naast de deur van het magazijn maken, dat maakt het nog gemakkelijker!)

27 luglio 2014

kijk zo kan het ook !!!

de Stellingspecialist weet wat klanten willen, goed meedenken met je opslagprobleem, goede service en als het echt heel snel moet kan dat ook nog
gewoon n top bedrijf

26 giugno 2014

snelle levering

We hebben de levering snel ontvangen, product is goed en het plaatsen was redelijk snel gebeurd. Toch was een kleine handleiding een welkome aanvulling geweest.

23 giugno 2014
Valutata 4 stelle su 5

Mooie, degelijke kast. Eenvoudig te monteren.

Deze stellingkast is precies wat ik ervan verwachtte. Op internet de maten doorgegeven en binnen een paar dagen precies zo geleverd. Degelijk materiaal, zo in elkaar te zetten. Het enige wat mij wat tegenviel bij deze bestelling waren de bezorg/transportkosten van 47 Euro!

7 giugno 2014
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più