Slechte ervaring mee. Voor 14 uur besteld, volgende dag in huis, maar altijd binnen 2 dagen volgens website. Niet gebeurd, bestelling te laat aangeleverd bij transporteur, dus komen beloftes niet na v... Leggi di più
jullie zijn een heel slecht bedrijf, en zeer onprofessioneel. Ik heb direct betaald en alleen een gedeelte van de kast is opgestuurd, de andere nog niet, en hebben jullie het lef mijn mening te vragen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanmorgen is mijn bestelling bezorgd. Netjes verpakt op een pallet. Echter, heb ik een puntje van aandacht voor zowel leverancier als transporteur. Er wordt klakkeloos van uit gegaan dat er op het l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer slechte service, verkeerde onderdelen en missende onderdelen. Na enkele dagen en enkele telefoontjes goede onderdelen binnen maar missende onderdelen niet. gewoon slecht
Dettagli dell'azienda
Elsterstraatweg 31a, 3922 GD, Elst (utr.)
- 0318-472707
- info@stellingspecialist.nl
- www.stellingspecialist.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Mooie stellingkasten voor een redelijke prijs
Kasten zijn degelijk, heftruck van de transporteur was kapot, dus wel veel sjouwwerk
tevreden klant
snelle levering, juiste spullen op aangegeven dag, netjes verpakt, erg tevreden!
Snelle en volledige levering!
De website maakt het samenstellen van de gewenste stelling zeer eenvoudig. Ook het plaatsen van de bestelling is uiterst eenvoudig. De levering is zeer vlot, de zending is volledig afgeleverd en het in elkaar zetten van de stelling is erg gemakkelijk. Kortom: prima product en uitstekende service voor een zeer schappelijke prijs!
Integere leverancierH
Heb de bestelling persoonlijk afgehaald. Had een prettig contact met een zeer vriendelijke medewerkster van het bedrijf
Accuraaat en betrouwbaar
Na een goed advies voor een zeer redelijke prijs een stevige metalen stelling gekocht. Vlotte offerte, die ook nog zonder veel moeite aan onze gewijzigde wensen kon worden aangepast. Over de aflevering konden duidelijke afspraken worden gemaakt. Kortom, een aanrader!
Prima kwaliteit voor een Prima prijs!
Snelle levering en netjes verpakt. Alles aanwezig en gemakkelijk dmv filmpjes op de website in elkaar te zetten (stellingen). Klein nadeel is wel dat niet alle randen van het metaal netjes zijn afgewerkt, waardoor er soms scherpe randen aan zitten. Dit is eigenlijk alleen te merken bij het in elkaar zetten. Al met al, perfecte prijs/kwaliteit verhouding!
Duidelijkheid en zekerheid
De website is voor niet deskundigen een uitkomst. Want hoe moet je een stelling kopen, aan welke eisen moet deze voldoen en is dan de prijs ook aantrekkelijk?
De website helpt je met een configuratie scherm. In de kantlijn worden dan de specificaties vermeld, en heel handig ook de extra's worden er onder gemeld.
Snel afrekenen en op de levering wachten. Een super site.
snel, accuraat
snel geleverd, goede afspraken, prijstechnisch OK.
Simpelweg prima!!
Snel geleverd. Goede kwaliteit stellingen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Ik zou deze webshop zeker aanbevelen aan iedereen die stellingkasten nodig heeft! Mijn voorraadkamer ziet er geweldig uit!!
Prima product tegen zeer schappeijke prijs. Correcte aflevering. Gebruikersvriendelijke montage.
Prima! Tevreden klant.
Prima en vlot geholpen.
Prima en vlot geholpen. Men straalt vertrouwen uit.
Produkt snel ontvangen.
De service van stellingspecialist staat als een huis!
Nadat ik op internet had besteld en twijfelde over een bepaalde maatvoering, heb ik gebeld en werd keurig te woord gestaan door een heer die toegaf dat het wellicht onduidelijk op de site werkte. Hij heeft dit direct correct verwerkt en aangeven de applicatie op de site te zullen aanpassen! Ik moet zeker in de toekomst meer stellingen kopen en ben daarvoor bij de stellingspecialist aan het juiste adres!
Makkelijk en goede website, stelling is alleen incompleet, dat is jammer.
Website is duidelijk en overzichtelijk, dus dat is prima. Stelling ziet er ook goed uit, alleen blijkt 1 plankje een paar millimeter te lang te zijn, waardoor het niet past. Hierdoor kan de stelling niet gebouwd worden zoals het bedoeld is en dat is jammer.

Risposta di Stellingspecialist.nl
Snelle service en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Stelling besteld via de nieuwe ''wizard". Prima service verleend en de stelling staat ondertussen netjes op z'n plek. Zullen hier zeker nog een keer bestellen.