Stellingspecialist.nl Recensioni

TrustScore 1 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring mee. Voor 14 uur besteld, volgende dag in huis, maar altijd binnen 2 dagen volgens website. Niet gebeurd, bestelling te laat aangeleverd bij transporteur, dus komen beloftes niet na v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

jullie zijn een heel slecht bedrijf, en zeer onprofessioneel. Ik heb direct betaald en alleen een gedeelte van de kast is opgestuurd, de andere nog niet, en hebben jullie het lef mijn mening te vragen... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vanmorgen is mijn bestelling bezorgd. Netjes verpakt op een pallet. Echter, heb ik een puntje van aandacht voor zowel leverancier als transporteur. Er wordt klakkeloos van uit gegaan dat er op het l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service, verkeerde onderdelen en missende onderdelen. Na enkele dagen en enkele telefoontjes goede onderdelen binnen maar missende onderdelen niet. gewoon slecht

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en volledige levering!

De website maakt het samenstellen van de gewenste stelling zeer eenvoudig. Ook het plaatsen van de bestelling is uiterst eenvoudig. De levering is zeer vlot, de zending is volledig afgeleverd en het in elkaar zetten van de stelling is erg gemakkelijk. Kortom: prima product en uitstekende service voor een zeer schappelijke prijs!

26 gennaio 2015

Accuraaat en betrouwbaar

Na een goed advies voor een zeer redelijke prijs een stevige metalen stelling gekocht. Vlotte offerte, die ook nog zonder veel moeite aan onze gewijzigde wensen kon worden aangepast. Over de aflevering konden duidelijke afspraken worden gemaakt. Kortom, een aanrader!

12 gennaio 2015
Valutata 4 stelle su 5

Prima kwaliteit voor een Prima prijs!

Snelle levering en netjes verpakt. Alles aanwezig en gemakkelijk dmv filmpjes op de website in elkaar te zetten (stellingen). Klein nadeel is wel dat niet alle randen van het metaal netjes zijn afgewerkt, waardoor er soms scherpe randen aan zitten. Dit is eigenlijk alleen te merken bij het in elkaar zetten. Al met al, perfecte prijs/kwaliteit verhouding!

7 gennaio 2015
Valutata 4 stelle su 5

Duidelijkheid en zekerheid

De website is voor niet deskundigen een uitkomst. Want hoe moet je een stelling kopen, aan welke eisen moet deze voldoen en is dan de prijs ook aantrekkelijk?

De website helpt je met een configuratie scherm. In de kantlijn worden dan de specificaties vermeld, en heel handig ook de extra's worden er onder gemeld.

Snel afrekenen en op de levering wachten. Een super site.

28 dicembre 2014

Simpelweg prima!!

Snel geleverd. Goede kwaliteit stellingen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Ik zou deze webshop zeker aanbevelen aan iedereen die stellingkasten nodig heeft! Mijn voorraadkamer ziet er geweldig uit!!

19 novembre 2014
Valutata 5 stelle su 5

De service van stellingspecialist staat als een huis!

Nadat ik op internet had besteld en twijfelde over een bepaalde maatvoering, heb ik gebeld en werd keurig te woord gestaan door een heer die toegaf dat het wellicht onduidelijk op de site werkte. Hij heeft dit direct correct verwerkt en aangeven de applicatie op de site te zullen aanpassen! Ik moet zeker in de toekomst meer stellingen kopen en ben daarvoor bij de stellingspecialist aan het juiste adres!

18 novembre 2014
Valutata 3 stelle su 5

Makkelijk en goede website, stelling is alleen incompleet, dat is jammer.

Website is duidelijk en overzichtelijk, dus dat is prima. Stelling ziet er ook goed uit, alleen blijkt 1 plankje een paar millimeter te lang te zijn, waardoor het niet past. Hierdoor kan de stelling niet gebouwd worden zoals het bedoeld is en dat is jammer.

17 novembre 2014
Logo di Stellingspecialist.nl

Risposta di Stellingspecialist.nl

Geachte heer Van Beek,

Na plaatsing van deze review is er gelijk contact met u opgenomen. Bij ons was er geen klacht bekend, zoals u in uw review beschrijft.
Inmiddels is 1 van onze medewerkers het één en ander voor u aan het uitzoeken om zo het probleem van de maatvoering op te lossen.
U krijgt zo wie zo een nieuw legbord met de juiste afmeting toegestuurd.

Medewerkers Pedroshop.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più