Var skeptisk å bruke denne nettbutikken pga en del andre negative anmeldelser, selv om det finnes en del positive opplevelser og, men så glad at eg gjorde det til slutt! Bestilt varene på tors... Leggi di più

Vintersko med brodder ble kjøpt i november/desember 2024. Ble lite brukt før vinteren 2025/2026 hvor da broddene falt av. Prøvde å kontakte Sportmann, men har nå ventet over en måned uten å få svar.

Første gang jeg handler her, og det er elendig service og lang leveringstid. Bestilte vinterpakken x2 og en joggebukse til barn. Litt over en uke senere får jeg beskjed om og hente pakken min, når... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento

Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

God pris, rask leveranse, god kvalitet

Bestilt varene på torsdag, mottatt dem allerede på mandag tidlig, og de er helt perfekt! 10/10

Det var Adidas treningstøy som eg kjøpte tidligere fra Anton sport og Zalando og ønsket å kjøpe flere stk til, men de er allerede utsolgt på begge to. Bildet på sportsmann.no viste samme toppen, men fargen ble kalt noe annerledes enn den var kalt på Adidas/Zalando/Anton Sport. Derfor var eg litt usikker på om eg kommer til å motta samme varen, men ja, det var det samme toppen.
Hadde den toppen blitt kalt som den kalles opprinnelig på Adidas side, så ville eg funnet denne nettbutikken tidligere!

2 marzo 2026

Kundeservice?

17 gennaio 2026

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice . Fikk ikke konto selv om jeg har vært kunde over 20 år og betalt alle regninger før forfall . Blir ikke noe mere kjøp hos dem mere . Styr unna . Går i butikken å handler isteden .

16 febbraio 2026

Gavekort løsning

Får ikke betale med gavekort løsning. Har vært problemer med dette i 4 mnd nå.

21 gennaio 2026

Risposta di Sportmann AS

Hei. Etter systembytte i høst har det dessverre vært problemer med gavekort, men vi har tilbudt alle kunder som har henvendt seg vedr. dette at vi løser det manuelt. Det er altså ingen kunder som ikke får benyttet gavekortene sine. Så her hadde en henvendelse til kundeservice løst problemet ditt. Vi utvider også gyldigheten på alle gavekort tilsvarende perioden problemene har vedvart. Nå nærmer det seg heldigvis en løsning på problemet, så innen kort tid vil gavekortfunksjonen være i orden igjen😊

Styr langt unna!

Bestilte piggsko med vendbare pigger, piggskoene dukket opp uten sistnevnte.
Kontaktet kundeservice, de sa drit og dra, i tillegg endret Sportmann beskrivelsen på siden til skoene og påsto at dette hadde stått her hele tiden.

20 novembre 2025

Risposta di Sportmann AS

Hei, og beklager den dårlige opplevelsen. Du har 100 dagers åpent kjøp, så send gjerne skoene tilbake. Skoene var sterkt redusert i pris nettopp fordi denne modellen kommer uten pigger. Dette står i beskrivelsen og har stått hele tilden (ikke bare noe kundeservice påstår).

Manglende ordrebekreftelse

Bestilt en vare tidligere i dag, men ikke fått bekreftelse på mail eller sms. Ser at beløpet er reservert i nettbanken. Dette var dårlig.

3 dicembre 2025

Risposta di Sportmann AS

Hei, og beklager den dårlige opplevelsen. Vi har hatt utfordringer med Vipps som har ført til problemer for enkelte kunder. Problemet du beskriver samsvarer med dette. Problemene er løst.

Anbefaler alle å kjøpe fra sportsmann

Varen ble levert kjempe for (to dager etter bestilling) å kunne ikke vært mer fornøyd med varen og veldig rimelig pris . Anbefaler alle å bestille fra sportsmann!

20 settembre 2025

Tusen takk! Det var hyggelig😊

Hei jeg har bestilt turbukse fra…

Hei jeg har bestilt turbukse fra Twentyfour 24.8.2025.
Fått mail at min bestilling blir forsinket til5.9.2025.
Har fortsatt ikke hørt noe fra dem. Jeg har betalt min bestilling i forveien med vips og føler meg svindlet. Så dette blir min siste kjøp fra Sportman.

8 settembre 2025

Risposta di Sportmann AS

Hei. Beklager dette. Det har dessverre vært litt forsinkelser fra enkelte leverandører nå i høst. Til informasjon, så trekkes ikke pengene fra din konto før varene blir pakket og sendt.

Den helt hjem leveringstjensesten er…

Den helt hjem leveringstjensesten er dårlig. Pakken min har ligget i 5 dager på vestby og er enda ikke på vei tar 7 dager for en kjørevei på 1 time. Samme rotet forrige gang med treg levering/leveringstid. Ellers er dette en veldig fin og relativt billig nettbutikk. Leveringen er 1/5. Bli bedre!!!

31 agosto 2025

Risposta di Sportmann AS

Hei. Beklager dette. Vi har nylig hatt et "oppvaskmøte" med transportøren. Både de og vi skal gjøre alt vi kan for at hjemleveringen skal bli så god som mulig.

Jeg har sendt flere mail til…

Jeg har sendt flere mail til kundeservice og de svarer ikke. Skikkelig dårlig kundebehandling

1 agosto 2025

Risposta di Sportmann AS

Hei. Beklager den dårlige opplevelsen. Vi har dessverre hatt litt "startproblemer" med vår nye nettbutikk, men det skal jo selvfølgelig ikke gå ut over kundeservicen så her må rutinene ha sviktet. Igjen, beklager.

hvor er kassen

litt vanskelig avslutning for å få bttaøt

20 aprile 2025

Risposta di Sportmann AS

Hei. Kassen finner du ved å klikke på handlekurv-ikonet øverst i høyre hjørne i nettbutikken. Fant du den ikke beror det mest sannsynlig på en midlertidig feil. Håper du får det til neste gang🙂

Bra varer, men...

Bra varer, men for høy grense for fri frakt. Fakturagebyr for betaling innen 14 dager - ikke brukervennlig.

26 marzo 2025

Risposta di Sportmann AS

Hei. Beklager at du opplever det slik. Vi tar det til vurdering👍🙂

Dette gjelder bestillingsprosessen

Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen var gjennomført kom det opp 49kr i fakturagebyr. Utrolig dårlig! Dette må informeres om mener jeg. Spesielt i disse juletider ved juleshopping hvor alle kroner betyr mye!

29 novembre 2024

Risposta di Sportmann AS

Hei. Beklager at du opplever at denne informasjonen kommer dårlig frem. En egen linje med fakturagebyr vises i ordresammendraget i handlevognen før man fullfører, men vi tar dette til etterretning. Vi jobber også med en helt ny checkout, så vi får håpe den blir mer oversiktlig.

Enkel og ryddig handel

Handlet en dunjakke/kåpe tidligere.Kom raskt og ble brukt i går og sto til forventning😁Sendte inn en ny bestilling i dag og har samme gode forventning. Bestilling og betaling er enkelt, ryddigt og problemfritt. Anbefaler Sportmann på det varmeste

20 novembre 2024

Risposta di Sportmann AS

Tusen takk for god omtale! Det var hyggelig å høre😊

Vi er meget fornøyd!

Vi har handlet sko og klær herfra i mange år og vært like fornøyd med varene hver gang.
Kort leveringstid og topp kundeservice eŕ det vi erfarer.

10 giugno 2024

Risposta di Sportmann AS

Tusen takk😊 Det var hyggelig å høre.