Vi togs emot 11/5 av William på Sveavägen 47 , en mycket trevlig och kunnig person. Lokalen är ganska stor och ganska lugn med harmonisk stämning att man får hem känsla. Utifrån våra intresse har Will... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Orimlig leveranstid - inte alls enligt förväntansbilden de gav oss vid köp för köp av 6 st små handdukar. Vid byte av enbart färg vid uthämtning av produkterna i butiken, var man tvungen att lägga til... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Scritti dall'azienda

Sveavägen 47, 113 59, Stockholm, Stockholms län, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Bra personal som vägledde mig till sängval. Bra hemtransport. Trevligt med presentkortet jag fick av mim väninna som köpt säng. Helt nöjd med sängen🙋♀️

Risposta di SOVA - Sveavägen
Ja, efter att ha beställt & betalt handpenning så återkom butiken & konstaterade att man inte kunde leverera. Inte jätteimponerande...

Risposta di SOVA - Sveavägen
Jättetrevlig och serviceminded personal. Professionella på ett glatt och öppet sätt. Mycket nöjd.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Hade vart runt på lite olika butiker och prövat sängar. Upplevde att SOVA hade det bästa bemötandet. När jag kom på plats så möttes jag av personal som lotsade mig runt butiken för att pröva olika sängar, men också lät mig vara ifred för att känna och klämma på sängarna, för att sedan komma tillbaka och diskutera.
Leverans av säng gick utmärkt, och kunde till kostnad också få min gamla säng bortforslad. Proffsigt och trevligt bemötande.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Fick snabbt tag på en säng vilket var i fokus. Gick smidigt att ordna transport. Fick dock fel information gällande betalning med förfallodag en månad tidigare än vad som förespeglades när jag handlade sängen.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Väldigt nöjd. Engagerad och kunnig säljare. Bra leverans med bortforsling av den gamla sängen. Smidigt!

Risposta di SOVA - Sveavägen
Det var en kunnig försäljare som gjorde det enkelt

Risposta di SOVA - Sveavägen
Halkskyddet funkar hyfsat bra men tycker det var dyrt.

Risposta di SOVA - Sveavägen
William på Sveavägen 47 vägledde mig 4/8 utan att vara påträngande. Jag fick testa de olika sängarna, även prova mig fram bland kuddarna. Kändes förtroendeingivande! Igår 23/9 levererades och monterades Eken-sängen av två starka och trevliga killar. Montering och hopforsling av emballage tog max 10 minuter. Tack SOVA för ett bra jobb! :-) Berit

Risposta di SOVA - Sveavägen
Försening efter en redan lång leveranstid, känns inte bekvämt.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Toppenbemötande och expertis på Sveavägen i Stockholm! Supernöjd med sängen och alla tillbehör :) Tack William!

Risposta di SOVA - Sveavägen
Bra och professionellt bemötande. Handfast guidning bland ett stort sortiment av utmärkta produkter

Risposta di SOVA - Sveavägen
Så himla trevlig och hjälpsam personal!!! Butiken på Sveavägen och fick hjälp av Anes!. Vilken stjärna!!!⭐️❤️🫶🏼

Risposta di SOVA - Sveavägen
Superbra service och bemötande! Väldigt angelägna om att lösa mitt behov.
Jag är sjukt nöjd med mitt ärende.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Kunniga och trevliga säljare. Kunskap och skillnader mellan de olika sängarna förklarades proffsigt.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Jag kunde inte prova sängar i lugn och ro utan blev visad på olika sängar som jag inte tänkt mig och jag upplevde att mitt köp blev pushat på på olika sätt. Jag hade velat provat andra sängar annanstans och tänka i lugn och ro. Nu blev jag med en säng som jag är inte är helt nöjd med.