Vi togs emot 11/5 av William på Sveavägen 47 , en mycket trevlig och kunnig person. Lokalen är ganska stor och ganska lugn med harmonisk stämning att man får hem känsla. Utifrån våra intresse har Will... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Så fin hjälp av Isabelle i butiken på Sveavägen Stockholm idag. Finaste balans i bollande mellan behov och vägledning. Ser fram emot att sova på saken.
L'azienda ha risposto
Hade vart runt på lite olika butiker och prövat sängar. Upplevde att SOVA hade det bästa bemötandet. När jag kom på plats så möttes jag av personal som lotsade mig runt butiken för att pröva olika s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
William på Sveavägen 47 vägledde mig 4/8 utan att vara påträngande. Jag fick testa de olika sängarna, även prova mig fram bland kuddarna. Kändes förtroendeingivande! Igår 23/9 levererades och monte... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Scritti dall'azienda

Sveavägen 47, 113 59, Stockholm, Stockholms län, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
allting var profressionell och säljaren trevlig och flexibel.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Vi köpte en säng app sova för lite över ett år sen. Enligt dom så kostade den strax under 40.000 kr.
Efter några månader märkte vi den undre madrassen rörde sig mellan 5-10 cm åt sidan och man fick lyfta tillbaka den efter några dagar. Med tiden gjorde detta slitage på tolv och väggen.
När vi kontaktade sova fick vi till svar att detta var sådant man fick räkna med, men att vi kunde köpa anti-slip dukar och lägga mellan. Dessa skulle kosta 500kr st. Vi tyckte att det borde ingå att en säng för 40.000 kr höll ihop en natt.
Efter 6 månader av mail, bråkande och försök att få hjälp fick vi till slut på egen hand kontakt med sängtillverkaren.
Dom gissade att det var något problem med tyget på sängen och skickade ett nytt, vilket avhjälpte problemet direkt.
Våran upplevelse av Sova är dålig service och oseriöst bemötande. Detta ärendet blev mycket dåligt hanterat, då man förväntar sig hjälp med att lösa ett sådant stort problem. Inte att få lägga mer pengar på en lösning som ”kanske skulle fungera”.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Väldigt bra och bra service efter att ha fått kunnig support att välja säng. Jättenöjd!

Risposta di SOVA - Sveavägen
Svaret under från sova är samma hala sätt att inte ta nåt ansvar men att få det att verka som att dom bryr sig. När man pratar med dom så skyller dom på Jensen beds och Jensen skyller på sova. Varför ska man handla saker i en dyr butik när man bara blir lurad och inte får varken service eller hjälp. Köp din säng i en seriös butik istället.
Vi köpte en säng från Jensen från sova för 39.900kr.
Dom menade att dom hade alla garantier i världen och att man kunde vara lugn om man köpte en säng hos dom.
När vi använt sängen ett tag märker vi att den undre madrassen flyttar sig mellan 5-10 cm per natt och behöver skjutas tillbaka ungefär varannan dag.
Detta flyttande av sängen gör märken i golv och vägg.
När vi påtalar problemet till sova berättar dom att man kan köpa glid skydd till ett helt sjukt överpris om man vill ha en säng som håller ihop 2 dagar.
När vi förklarat att vi tycker att en säng för så mycket pengar borde hålla ihop 2 dagar förklarar dom snällt för oss att det är nåt man får förvänta sig och säger att vi kan klaga till Arn.
Jag hade rekommenderat er att gå till en seriös beprövad sänghandlare som typ ikea eller Mio.
Dom här bara försöker lura på dig skräp och tar inget ansvar sen.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Bra service, super trevlig säljare som gav mig mycket tid och gav många bra råd inför mitt köp.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Bra sortiment,fick fantastisk hjälp av Anes.
Allt var på topp, mycket nöjd med mitt köp.
Kan varmt rekommendera butiken och personalen.

God service och en mycket trevligt bemötande mvh Michael Cederqvist

Risposta di SOVA - Sveavägen
Min dyra elektriska säng från Tempur gick sönder (andra gången på några år) och båda tillfällena slutade på samma sätt. Det sker en åtgärd till slut men efter hundra suckars resa.
Kommunikation sker via en konstig hemsida med upplevelse från 90-talet. Det tar månader att få saker åtgärdade. Man krävs att skicka in överdrivet mycket bilder, film och dylikt som är svåra att ta, krångliga att ladda upp. Oklara instruktioner kring vad som ska synas och en kommunikation som liknar ping-pong tröttar ut kunden.
Man gör allt för att slippa kunden. Det utgår ingen ersättning vid förseningar. Det är som att jag ska vara tacksam för att man ens besvärar sig att tala med mig.
Det måste understrykas att det kan ha att göra med just Tempur och inte Sova i sig. Jag vet inte hur det vore med andra märken. Och till slut blev det en godtagbar nivå på hjälpen. Å andra sidan så är det Sova jag köpte hos och Tempur hänvisar till dem så lite ansvar behöver de ta.
Sammantaget så gick det lösa problemet båda gångerna men efter ett par månaders bökande. Jag får klump i magen nästa gång och vet att det inte blir "oj, tråkigt, låt oss hjälpa dig" utan snarare "oj, fasen, där är han igen".
Jag kände inte att SÄNGEN var problemet för dem. Jag kände att JAG var problemet för dem.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Mycket trevligt och personligt bemötande med kunnig personal. Jag tyckte framförallt att stämningen var mycket lugn och tillmötesgående vilket fick mig att känna mig trygg och bekväm, vilket sällan är fallet där man snarare känner sig attackerad av butiksförsäljare.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Vänlig och mycket hjälpsam personal, utan att vara pådrivande. Stort utbud av sängar.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Allting gick snabbt och smidigt , från beställning till leverans .
Supertrevlig och kunnig personal.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Otroligt kompetent och trevlig säljare som verkligen lyssnade och förstod mitt behov.

Risposta di SOVA - Sveavägen
Bra personal som vägledde mig till sängval. Bra hemtransport. Trevligt med presentkortet jag fick av mim väninna som köpt säng. Helt nöjd med sängen🙋♀️