Allt fungerade bra och personalen var trevlig och den levererade sängen är bekväm. Om jag bara ska nämna en detalj som kunde ha varit bättre med leveransen så hade jag ju valt att den gamla sängen sku... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Säljare var väldigt trevlig & hade ett mycket bra sätt genom hela affären. Hon var noga & förklarade väldigt bra dem olika alternativen utan att styra vårt val. Var också noga med att ge oss den tid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Min upplevelse var grym och det är allt tack vare den grymma Elias på sankt Eriksgatan. Så professionell, bra på lyssna och trevlig. Efter mycket diskussioner tog Elias mig till den rätta sängen som... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Scritti dall'azienda

Sankt Eriksgatan 63, 112 34, Stockholm, Kungsholmen, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Toppbetyg till butikspersonal och -chef för goda kundkontakter. Det som kan strula är verkstaden ifall man har ett annorlunda köp med vissa villkor utanför färdig produkt i butiken. Det kan inte butikspersonalen rå för. Men de gjorde ändå sitt bästa för att minska problemen med leveransen till mig som var väldigt beroende av mitt köp med särskild mått. Det är jag väldigt tacksam för!
Hjärta till personalen inkl. butikschefen som stöttade både personal och mig med extra insats och stöd och mycket god kontakt.

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Allt fungerade perfekt från första besöket till att de hör av sig och kollar att vi var nöjda. Speciellt Juni Wallgren och killarna som transporterade och monterade.
Riktigt, riktigt bra!

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Mio på St Eriksgatan var till superbra hjälp! Vi är supernöjda med vår Vikingsäng.

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Mkt trevlig säljare (juni) och duktig vet vad hon pratade om klara besked

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Fem månader och tre försök krävdes för att leverera en felfri produkt. Under hela denna tid förväntas kunden hantera allting, flytta, fota, filma, bevisa och li ifrågasatt. Något tal om kompensation för allt detta strul är tydligen inte aktuellt. Noll kommunikaiton, noll ansvarstagande. Mitt tips är att handla i någon annan butik.

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Väldigt hjälpsam personal och trevligt bemötande

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Eric Torstensson är en klippa. Fråga efter honom på Sankt Eriksgatan eller ute i Länna.

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Trevligt, informativt och följsamt bemötande av personalen på St:Eriksgatan i Stockholm. Leveransen flöt på som planerat hela vägen upp till Tällberg.

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Madrasserna ligger inte kvar i sängen efter en natt.
Vi köpte ett glidunderlag som inte heller fungerar kostade 530 kronor bortkastade pengar.
Kommer aldrig rekommendera Sova.

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Utmärkt produkt men riktigt dålig kundvård. Drillade säljare som efter köp skiter totalt i kunden. Köper nästa säng från någon annan.

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Fick rekommendation att besöka SOVA (dock en annan affär) men som boende på Kungsholmen var affären på St Eriksgatan närmast. Jag var öppen för att inte köpa en DUX-säng utan prova något annat märke. Vid första besöket kände jag mig välkommen och fick svar på mina frågor. Andra besöket bekräftade min uppfattning, det är här jag ska köpa min nya säng ! Och så blev det ! Mycket trevliga personer som jobbade i affären, måna om att svara på mina frågor.
Leveransen kunde ta upp till 4 veckor men kom efter lite drygt 2 veckor, installerades på kort tid och min gamla uttjänta säng tog personalen med sig (det var en mycket bra service, som kostade en liten summa men det var det absolut värt ) !

Risposta di SOVA - Sankt Eriksgatan
Friendly, informative and helpful. One of the assistants went to some trouble to organise the removal of an old bed . The new bed is possibly the best bed I have had...