SOVA - Lund Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Avtalsvägen 7, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Valutata 3 stelle su 5

Bra bemötande i butik. Sova här bra sängar generellt och jag är oftast nöjd. Denna gången tog leverans lång tid och förseningar. Dålig kommunikation vid leverans och oflexibelt. Sen hade jag en dålig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag blev uppmärksammad direkt när jag steg innanför dörren till butiken på Nova i Lund. Servicen jag sedan fick var lagom och inte så påflugen som många expediter kan bli. När jag sedan berättade o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren tog sig verkligen tid att gå igenom sängalternativens uppbyggnader och förklarade dess skillnader. Var informativt och förtroendeingivande. När leveransen kom hade bäddmadrassen en minima... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra service, mycket hjälpsam personal med omfattande kunskap. Leveranser och bortforsling av gammal säng gick smidigt, montörerna var trevliga och roliga (t o m min katt, som hatar alla utom mig, tyck... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Lund

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1349 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk bemötande även när det blir…

Fantastisk bemötande även när det blir problem med sängen

20 gennaio 2025

Risposta di SOVA - Lund

Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa till, även när det uppstod utmaningar. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan göra för dig! Vänligen SOVA

Valutata 4 stelle su 5

Allt funkad bra med leverans

Allt funkad bra med leverans. Vi kunde göra oss av med de gamla sängarna innan vi kunde ta emot de nya.

6 dicembre 2024

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig butik med bra utbud och MYCKET…

Trevlig butik med bra utbud och MYCKET trevlig och hjälpsam personal

1 dicembre 2024

Risposta di SOVA - Lund

Tack för din fina recension Peter! Vad roligt att höra att du uppskattar butiken, vårt utbud och framför allt vår personal. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen SOVA

Trevlig personal

Trevlig personal, gav sig tid så vi fick den bästa sängen för oss.

6 novembre 2024

Risposta di SOVA - Lund

Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Har väntat länge på madrassen

Jag provade en madrass Medium, tyckte den ⁸Var alldeles för hård. Jag väntar på att få en mjuk madrass I stället. Jag var där i november för att prova ut en mjuk madrass. Och jag tycker det är lite dåligt att jag inte har fått min madrass ännu. Då de skulle höra av sig i vecka 51 vilket det inte har gjort. Och nu är det vecka 1 nytt år. Att vänta så länge på en madrass som man ska få och har bytt från en M till en mjuk. Inte okej att man ska behöva vänta så länge och att de inte har hört av sig i vecka 51. Tycker att den som ska köra ut madrassen borde ändra så att den som står först, ska få sin levererad madrass först. Och inte behöva vänta i en hel månad. Dåligt mitt omdöme är 1

19 novembre 2024

Risposta di SOVA - Lund

Vi beklagar förseningen med din madrass och det besvär detta har orsakat. Vi förstår att det är frustrerande att vänta så länge. Ibland sker förseningar som är utanför vår kontroll. Vi ska göra vårt bästa för att skynda på processen och säkerställa att du får din mjuka madrass så snart som möjligt. Vänligen SOVA

Valutata 3 stelle su 5

Vänlig personal i butiken. Men...

Vänlig personal i butiken. Men sängen motsvarade inte mina förväntningar.En grop uppstod under baken och madrassen gled mot underlaget och fick ständigt dras i rätt läge.Inte heller så bekväm som jag inbillat mig vid köpet och med tanke på priset.

22 novembre 2024

Hej Elsa,

Det var tråkigt att höra att sängen inte motsvarade dina förväntningar och att du har stött på problem med den. Vi vill gärna hjälpa till att lösa detta, så tveka inte att kontakta vår kundservice via denna länk: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html eller den kontakt du haft i butiken.

Vi önskar dig en fin dag och hoppas att vi kan hitta en bra lösning på detta. Vänligen, SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Personalen på Sova är vänlig ,kunnig…

Personalen på Sova är vänlig ,kunnig och tillmötesgående .
De fixar allt kring köpet. Jag återkommer därför som kund.

13 novembre 2024

Risposta di SOVA - Lund

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du uppskattar våra sängexperter och att de kunnat hjälpa dig på bästa sätt. Varmt välkommen åter! Vänligen, SOVA

Smidigt

Smidigt från köp till leverans. Härlig säng!

7 novembre 2024

Risposta di SOVA - Lund

Hej Bengt, tack för din fina recension, vad roligt att höra att både köpet och leveransen gick smidigt. Vi hoppas att du sover riktigt gott i din nya säng! Vänligen SOVA

Skönt!

Underbart sköna linnelakan och de skönaste kuddar jag sovit på!

2 novembre 2024

Risposta di SOVA - Lund

Hej Göran, tack för din fina recension! Så kul att du är nöjd med både lakan och kuddar. Tack för ert besök och varmt välkommen åter. Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Gick in för att hitta en madrass och…

Gick in för att hitta en madrass och lämnade efter att ha köpt en helt ny säng. Fantastisk säljare som verkligen gick igenom alla alternativ och val för vår nya säng. Vi gick därifrån och kände att vi fick precis det vi letade efter - bättre nattsömn.

Nu har vi sovit på den i ett par veckor och är fortfarande lika nöjda.

28 settembre 2024

Risposta di SOVA - Lund

Tack för att du delade med dig av din upplevelse! Vad härligt att ni hittade precis det ni behövde och att ni sover bättre nu. Vi Önskar er många fortsatt goda nätter i er nya säng! 🌙

Fantastisk service!

Att personalen på Lunds Sova butik är kunnig och trevlig visste jag sedan tidigare.
Blev ändå väldigt imponerad av det engagemang och det tålamod som Sofie och Oskar visade för att lösa de problem som uppstått med en Hilding säng jag köpt. De gjorde verkligen allt de kunde för att hjälpa mig!
Är mycket, mycket glad och tacksam för er insats!
Har fullt förtroende för en butik med sådan fantastisk personal!

18 novembre 2024

Risposta di SOVA - Lund

Hej Kerstin, tack för din fina recension!
Det gläder oss verkligen att höra att våra sängexperter, Sofie och Oskar, kunde hjälpa dig med både engagemang och tålamod. Vi ska självklart hälsa detta vidare till dem – det kommer att uppskattas! Stort tack för att du delade din upplevelse. Vi önskar dig många goda nätters sömn! Vänligen SOVA

Engagemang

Kunnig, trevlig och engagerad personal! Kunde inte ha blivit bättre!

20 ottobre 2024

Risposta di SOVA - Lund

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med vår personal och att din upplevelse blev så positiv. Sov gott!

Tacksam!

Sofie och Oskar, vilket bemötande och vilken fantastisk service gällande mitt problem som ni löste snabbt och effektivt. Det var till mycket stor hjälp.

Tack.

/Carolina

18 ottobre 2024

Hej Carolina,
Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att Sofie och Oskar kunde hjälpa dig snabbt och smidigt. Vi hoppas att allt känns bra nu, varmt välkommen åter. Sov gott!

Tempur

Hej. Jag är nöjd med min madrass som jag beställt. Tyvärr tog det lite längre tid än ni lovade p.g.a. leveransproblem. Jag har fått kompensation för detta som jag kommer att utnyttja och som jag uppskattar.
Stort tack Madeleine.
Hälsningar Alve Moreau

21 agosto 2024

Hej Alve,
Vi är glada att höra att du är nöjd med din madrass. Vi ber om ursäkt för att leveransen tog längre tid än förväntat. Du gör helt rätt i att utnyttja din kompensation, och vi uppskattar verkligen att du hör av dig. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! Sov gott!

Vigtig anbefaling

Selvom vi er fra Danmark, var Sebastian meget imødekommende og hjalp med at svare på vores spørgsmål og gav god guidance.
Hjælpen kan ikke overvurderes, da den helt rigtige (dyre) seng er noget vi bruger 30% af vores tilværelse på. Sebastians anbefaling gør, at vi glæder os til at komme i seng hver dag ;-)

21 agosto 2024

Risposta di SOVA - Lund

Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att Sebastian kunde hjälpa er. Att välja rätt säng är verkligen viktigt, och vi är glada att Sebastians rekommendation gör att ni ser fram emot att gå till sängs varje dag! Om ni har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp framöver, tveka inte att höra av er. Sov gott!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più