SOVA - Lund Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Avtalsvägen 7, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Valutata 3 stelle su 5

Bra bemötande i butik. Sova här bra sängar generellt och jag är oftast nöjd. Denna gången tog leverans lång tid och förseningar. Dålig kommunikation vid leverans och oflexibelt. Sen hade jag en dålig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag blev uppmärksammad direkt när jag steg innanför dörren till butiken på Nova i Lund. Servicen jag sedan fick var lagom och inte så påflugen som många expediter kan bli. När jag sedan berättade o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren tog sig verkligen tid att gå igenom sängalternativens uppbyggnader och förklarade dess skillnader. Var informativt och förtroendeingivande. När leveransen kom hade bäddmadrassen en minima... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra service, mycket hjälpsam personal med omfattande kunskap. Leveranser och bortforsling av gammal säng gick smidigt, montörerna var trevliga och roliga (t o m min katt, som hatar alla utom mig, tyck... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Lund

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1349 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jag kan inte hitta något som jag skulle…

Jag kan inte hitta något som jag skulle vilja att ni förbättrade. Kan inte tänka mig köpa nästa säng någon annanstans än hos er.

15 marzo 2025

Risposta di SOVA - Lund

Tusen tack för din fina recension, vad glada vi blir. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags för nästa sängköp – du är alltid välkommen tillbaka! Sov gott.

Bra bemötande

Bra bemötande, kunnig personal som tog sig tid.

30 marzo 2025

Risposta di SOVA - Lund

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

God service,tog sig tid med mig,fick…

God service,tog sig tid med mig,fick provligga i lugn och ro

7 marzo 2025

Risposta di SOVA - Lund

Hej Camilla, vad glada vi blir - så kul att vi kunde hjälpa! Vi skickar såklart vidare dina fina ord till butiken. Hoppas du får många sköna nätter framöver. Sov gott!

Valutata 2 stelle su 5

Glad att jag fick min säng i tid

Glad att jag fick min säng i tid. Bra service trevlig och engagerad personal. Ingenting att klaga på . Tack !

12 marzo 2025

Risposta di SOVA - Lund

Tack för din recension – vad roligt att höra att du är nöjd med både sängen och servicen! Vi såg att du gav oss 2 stjärnor, och blev lite nyfikna – var det något som kunde varit bättre? Vi önskar dig många nätters god sömn! Vänligen SOVA

Pålitligt, tryggt!

Kunnig, hjälpsam, tålmodig kundservice, berättade i detalj produktkvalitet och dess funktion kring några
väl utvalda sängfabrikat. Blev till stor hjälp för oss att
nå fram till val av inköp nya sängar.

17 febbraio 2025

Risposta di SOVA - Lund

Stort tack för er fina återkoppling Kerstin och Kent! Vad glada vi blir att ni är nöjda med vår kundservice - det ska vi hälsa vidare! Vi hoppas ni sover riktigt gott i era nya sängar! Vänligen SOVA

Valutata 3 stelle su 5

Butiken där jag köpte sängen räddade…

Butiken där jag köpte sängen räddade hela sova konceptet.
När ni försöker skämta till det när det blir inte en försening utan flera , då tappade jag ert koncept .
Kan jämföras med om du köper en BMW och när du skall hämta den får du en Fiat .
Ni får nog tala med kunden om ni skall försöka vara en premiumkedja

1 marzo 2025

Hej Joakim,
Vi beklagar verkligen förseningen med er säng och det besvär detta har orsakat. Ibland sker förseningar som är utanför vår kontroll. Vi tar med oss dina synpunkter. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Missnöjd kund

Jag blev mycket missnöjd med mitt köp. Upplever att jag inte fick all information som behövdes. Företaget var inte tillmötesgående när jag återkom och jag har nu en madrass som jag inte kan använda.

27 febbraio 2025

Risposta di SOVA - Lund

Vi beklagar verkligen att du är missnöjd med ditt köp. Det är tråkigt att höra att du inte fick all information du kände att du behövde. Vi tar dina synpunkter på allvar. Om du vill kontakta oss igen når du oss snabbast på vår kundservice via kontaktformuläret på denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Madeleine tog hand om oss på ett…

Madeleine tog hand om oss på ett proffsigt vis

16 febbraio 2025

Risposta di SOVA - Lund

Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Madeleine! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Kunnig personal med bra service

Kunnig personal med bra service. Kvalitet rakt igenom. Bra sortiment och smidig leverans.

15 febbraio 2025

Risposta di SOVA - Lund

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med våra sängexperter, service och kvaliteten på både våra produkter och leverans. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig och kunnig säljare

Mycket trevlig och kunnig säljare. Vi fick en bra hjälp för att välja sängar.

8 gennaio 2025

Risposta di SOVA - Lund

Tack för din fina recension! Vi är glada att du fick en positiv upplevelse och att du var nöjd med hjälpen du fick. Sov gott!

Bra säljare

28 gennaio 2025

Risposta di SOVA - Lund

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din fina recension
- det ska vi hälsa vidare till butiken. Sov gott!

Är nöjd

Är nöjd, förutom att leveranstiden var lång.

18 gennaio 2025

Risposta di SOVA - Lund

Vi beklagar verkligen förseningen med er produkt och det besvär detta har orsakat. Ibland sker förseningar som är utanför vår kontroll.
Vi önskar dig många nätters god sömn! Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più