SOVA - Lund Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Avtalsvägen 7, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Valutata 3 stelle su 5

Bra bemötande i butik. Sova här bra sängar generellt och jag är oftast nöjd. Denna gången tog leverans lång tid och förseningar. Dålig kommunikation vid leverans och oflexibelt. Sen hade jag en dålig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag blev uppmärksammad direkt när jag steg innanför dörren till butiken på Nova i Lund. Servicen jag sedan fick var lagom och inte så påflugen som många expediter kan bli. När jag sedan berättade o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren tog sig verkligen tid att gå igenom sängalternativens uppbyggnader och förklarade dess skillnader. Var informativt och förtroendeingivande. När leveransen kom hade bäddmadrassen en minima... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra service, mycket hjälpsam personal med omfattande kunskap. Leveranser och bortforsling av gammal säng gick smidigt, montörerna var trevliga och roliga (t o m min katt, som hatar alla utom mig, tyck... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Lund

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1318 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

God service trevligt bemötande samt…

God service trevligt bemötande samt säker levererande.

11 marzo 2026

Hej Inger,

Bra service

10 marzo 2026

Tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Toppen

Fick Superbra hjälp med att hotta ny säng. Personal tog bra hand om mig oxh lyssnade på mina behov , provad fyra sängar. De hade mycket bra tid och tålamod med mig som kund.
Jag var i butiken i Lund ( Nova området).

20 marzo 2026

Hej Pernilla,
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att våra sängexperter kunde hjälpa dig att hitta rätt säng. Det ska vi hälsa vidare! Vi önskar dig många sköna nätter framöver.

Professionella

Lyhörda. Kunden i fokus

20 febbraio 2026

Hej Leif,

Otroligt bra bemötande

Otroligt bra bemötande. Lyhörd personal som verkligen tog sig tid att hjälpa oss att hitta en fantastisk säng! Snabb och proffsig leverans.

11 marzo 2026

Hej Johan,
Vad glada vi blir! Så roligt att höra att vi kunde hjälpa er hitta rätt. Härligt också att leveransen gick smidigt. Tack för er fina recension. Vi önskar er många goda nätters sömn.
Sov gott!

Hög klass i alla led

När leveransen kom hade bäddmadrassen en minimal fläck på sig, orsakad pga av ett litet håll i emballaget. Transportören som såg det innan jag själv fotade och skickade in till Sova i Lund. Dagen efter ringde butikschefen och sa att man skickar en ny.
Hela köpupplevelsen genomsyras av hög klass från alla led.

6 marzo 2026

Hej Per,
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt besök i butiken. Vi är också glada över att det gick smidigt att lösa situationen med bäddmadrassen. Tack för ditt fina omdöme – det ska vi självklart hälsa vidare till butiken.
Varmt välkommen tillbaka och sov gott!

Trevligt bemötande i butiken

Trevligt bemötande i butiken. Hjälpsam och lyhörd.
Bra erbjudande. Transport fungerade felfritt.

5 febbraio 2026

Hej Gunilla,
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med besöket i butik, det ska vi hälsa vidare. Härligt också att transporten fungerade smidigt.

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick bra hjälp i butiken och…

Jag fick bra hjälp i butiken och trevlig personal.
Leveransen gick jättebra!
Mycket nöjd!

5 marzo 2026

Risposta di SOVA - Lund

Tack för din fina recension Lars-Åke!
Vad roligt att höra att du fick bra hjälp i butiken och att leveransen gick smidigt. Härligt att du är nöjd - varmt välkommen åter!

Professionellt bemötande

Professionellt bemötande. Kunniga och serviceinriktade medarbetare. God och korrekt information. Och bra produkter.

20 febbraio 2026

Hej Pernille,
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen i butik. Det ska vi hälsa vidare!. Vi uppskattar verkligen dina ord. Sov gott!

Proffsigt

Proffsigt, kunnig o lyssnande säljare (Madeleine), bra service genom hela kedjan
Utmärkt leverans

5 marzo 2026

Risposta di SOVA - Lund

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Madeleine! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Jätte trevlig bemötande

Jätte trevlig bemötande!

Köpte en tempur kontinental säng och väldigt nöjd med produkten och upplevelsen vi fick i butiken.

21 febbraio 2026

Hej Serena,
Vi är väldigt glada att höra om upplevelse i butiken och att du är nöjd med din nya Tempur säng. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket duktig person/ kille som hjälpte…

Mycket duktig person/ kille som hjälpte oss. Kunde mycket om både sängar och tillbehör.,

13 febbraio 2026

Risposta di SOVA - Lund

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Smidigt byte

Vi fick snabbt hjälp att byta vår säng, som inte motsvarade våra förväntningar.
Men hade velat ha mera hjälp att välja rätt säng från början.

14 gennaio 2026

Risposta di SOVA - Lund

Tack för din recension Amanda!
Vi är glada att vi snabbt kunde hjälpa er att byta sängen när den inte motsvarade förväntningarna. Samtidigt tar vi till oss dina synpunkter. Vi hoppas att den nya sängen ska passa er mycket bättre och önskar många goda nätters sömn framöver.

Sova sova så gott

Väldigt duktig butikschef som tog hand om oss när vi förklarar att jag hade diskbråck och letade efter en bra säng.

14 gennaio 2026

Risposta di SOVA - Lund

Så roligt att vi kunde guida dig till rätt säng! Detta ska vi självklart hälsa vidare till butiken. Vi hoppas också att ditt diskbråck snart blir bättre. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Ja är nöjd med köpet och framförallt…

Ja är nöjd med köpet och framförallt med hjälpen att välja rätt säng
Det är mycket att tänka på innan man vet att den blir bra för mig
Den hjälpen fick jag och är jätte glad för

10 gennaio 2026

Hej Donata,
Vad roligt att höra att du är nöjd och att vi kunde guida dig att hitta rätt säng! Vi ser till att hälsa detta vidare till butiken. Varmt välkommen tillbaka!
Vänligen, SOVA

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più