SOVA - Kungens kurva Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Geometrivägen 1, 141 75 Kungens Kurva, Flemingsberg, SE

Valutata 1 stelle su 5

Ja tycker att ni så dåliga och otydliga med er information som ni lämnar till kunden... Ni måste lära upp er och skärpa er, jag är jätte jätte missnöjd med sova och er personal i kungenskurva...jag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick hjälp av Danijela och hela besöket genomsyrades av professionalitet och femstjärnig service, både under samt efter köpet. Danijela var både pedagogisk och lyhörd vilket underlättade enormt vi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

All personal jag kommit i kontakt med, både i butiken & i telefon, i Kungens Kurva, har varit mkt trevliga & service-inriktade. Jag köpte en säng som varit ett utställningsex & fick utmärkt hjälp med... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är supernöjd med mitt köp, jag fick hjälp och råd vid beställningen . Personalen var tillmötesgående och hjälpsamma när jag ringde och hade frågor innan jag fick min leverans. Ett stort tack til... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Kungens kurva

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1368 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Vi hade klagomål och ingenting händer.

Vi hade klagomål och ingenting händer.
Ingen återkoppling inget förslag till åtgärder eller kompensation.

25 marzo 2026

Risposta di SOVA - Kungens kurva

Hej Kjell, Så tråkigt att höra om din upplevelse. Låter mycket olyckligt och vi hoppas att det löst sig nu. Annars ber vi dig kontakta kundservice alternativt kontakten ni redan har i butik. Önskar dig en fin dag och goda nätters sömn i sängen.

Valutata 4 stelle su 5

lång leveranstid

lång leveranstid. skön säng.

10 marzo 2026

Hej Hedda,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att du tycker sängen är skön, men beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi hoppas du kommer sova skönt i din säng framöver.

Valutata 3 stelle su 5

Vi fick för hård säng.

Vi fick för hård säng.
Kostnafen att byta 50.000kr känns som ett rån. På detta lång leveranstid.
Skäms Sova…

7 marzo 2026

Hej Lars,
Så tråkigt att höra att du tycker sängen är för hård, så ska det inte vara. Vid hög belastning kan leveranstider tyvärr bli längre än normalt, vilket vi har förståelse för kan vara frustrerande. Vi tar självklart med oss dina synpunkter.
Tyvärr har vi ingen möjlighet att hantera ditt ärende i denna kanal. Vi rekommenderar dig att kontakta vår kundservice via kontaktformuläret här: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html alternativt kontakten ni redan har i butik. Önskar dig en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Bra säljare som rekommenderade rätt…

Bra säljare som rekommenderade rätt säng för oss och vi är jätte nöjda med sängen som vi köpte

6 marzo 2026

Hej Richard,
Vi är glada att vi kunde hjälpa er hitta rätt säng! Tack för att ni delar med er av er positiva upplevelse. Vi önskar er många nätter av god sömn.

Valutata 2 stelle su 5

Lång handläggningstid av mitt ärende

Lång handläggningstid av mitt ärende. Flertal telefonsamtal för att lösa vårt problem.

26 marzo 2026

Hej Amanda,
Vi beklagar handläggningstiden och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan.

Trevlig personal och bra service

Trevlig personal och bra service

18 febbraio 2026

Hej Katarina,
Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 3 stelle su 5

Vi hade en superbra säljare som gav oss…

Vi hade en superbra säljare som gav oss toppenbemötande, MEN som sen tyvärr slarvade med detaljerna för själva köpet, vilket gjorde att vi fick deala en hel del med både Sova och Bring för att se till att sängen kom på utsatt och förbestämd tid och inte levererades för tidigt (leveransen skulle tajma en flytt). Däremot var butikschefen väldigt hjälpsam med att lösa problemet också. Så bra löst all in all, men hade blivit 5 stjärnor om jag inte behövts ringa alla de där samtalen själv för att styra upp missförstånden pga tyvärr initialt slarv med angivna leveranstiden från säljaren (eller lagret, vem det nu var som missade den detaljen).

14 febbraio 2026

Hej Kristoffer,
Tack för att ni delar med er av er upplevelse. Vi är glada att ni var nöjda med bemötandet i butiken och tar med oss era synpunkter kring leveransen, då vi förstår att det påverkar helhetsintrycket. Skönt att höra att allt gick att lösa till slut. Vi hoppas kunna ge er en ännu bättre upplevelse framöver.
Sov gott!

Säljaren Daniella var jättebra

Säljaren Daniella var jättebra, bra bemötande och bra sängar. Och bra garantier. Tack

5 febbraio 2026

Hej Kim,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Daniella! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Vill ens bästa

Vi fick utmärkt hjälp att hitta precis de produkter som passade oss och vår budget, istället för att försöka sälja saker till oss som vi uppenbarligen inte var ute efter. Mycket hjälpsam och trevlig personal, det märks att de är ute efter att man ska gå därifrån nöjd!

5 marzo 2026

Risposta di SOVA - Kungens kurva

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Tack för ditt besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Produkten var helt fantastisk

Produkten var helt fantastisk. Leveransen är jättebra, trevliga installatörer.

2 marzo 2026

Risposta di SOVA - Kungens kurva

Tack för din fina återkoppling!
Vad härligt att höra att du är nöjd med ditt köp och att leveransen gick smidigt. Detta ska vi hälsa vidare till samtliga inblandade. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

I had a great experience at Sova

I had a great experience at Sova! Adrian, who helped me choose my bed, was fantastic—knowledgeable, friendly, and really took the time to make sure I found the right fit. Excellent service all around. Highly recommend!

31 gennaio 2026

Risposta di SOVA - Kungens kurva

Tack så mycket för din fina recension!
Vad härligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss och att Adrian kunde hjälpa dig att hitta rätt säng. Vi uppskattar verkligen dina ord och rekommendationen! Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Bra service, trevlig personal.

Allt var bra, från köp i butik till leverans.

28 gennaio 2026

Hej på er!
Tack för din recension! Vad härligt att höra att allt fungerade bra. Vi uppskattar att du delar med dig. Sov gott!

Fantastisk personal

Trevlig, lyhörd och serviceminded personal

16 novembre 2025

Risposta di SOVA - Kungens kurva

Tack för din recension Sara - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Superb service

Vi fick väldigt bra service direkt när vi kom in. Säljaren lyssnade verkligen på oss och kände aldrig att han försökte övertala oss att välja något vi inte alls ville ha.

18 febbraio 2026

Hej Rebecca,
Vad glada vi blir! Så kul att vi kunde hjälpa till och att ni är nöjda med servicen. Det ska vi absolut hälsa vidare till butiken! Vi önskar er många riktigt goda nätters sömn framöver. Sov gott!

Kanon säljare

Kanon säljare.
Förklara allt.
Återkommer när behöver nytt.

11 gennaio 2026

Hej Fernando,
Vad roligt att höra, så kul vi kunde guida dig hitta rätt.
Varmt välkommen tillbaka. Sov gott!
Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più