L'azienda ha risposto
Hade jag fått denna info i butiken hade jag valt bort huvudgaveln. Kom åter till butiken för få stöd. Ingen lösning fanns. Jag blev mycket besviken då sängen jag valde var en av era dyraste modeller... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hej, Daniela gjorde ett mycket bra intryck från början, med bra information om köp av säng, Mycket klara besked hela vägen från köp till leverans , Bara att bädda , resten fixade Sova , Grymt... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Scritti dall'azienda

Geometrivägen 1, 141 75, Kungens Kurva, Flemingsberg, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Very good customer service. Nataly was with us from the beginning to the end to choose our bed. She knows a lot!! She has been very professional and nice at the same time. Totally happy to have choose a bed here

Risposta di SOVA - Kungens kurva
All personal jag kommit i kontakt med, både i butiken & i telefon, i Kungens Kurva, har varit mkt trevliga & service-inriktade. Jag köpte en säng som varit ett utställningsex & fick utmärkt hjälp med alla mina frågor. Exemplariskt helt enkelt!

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Utmärkt omhändertagande i butiken! Kunnig och intresserad säljare som hjälpte oss att hitta rätt i madrass djungeln. Har ännu inte använt den valda madrassen men skulle jag behöva något mer i sängväg så åker jag till Kungens Kurva!

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Mycket klara besked hela vägen från köp till leverans ,
Bara att bädda , resten fixade Sova ,
Grymt med leverans och montering, och bort forsling av emballage, 🙏

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Jag fick hjälp av Danijela och hela besöket genomsyrades av professionalitet och femstjärnig service, både under samt efter köpet. Danijela var både pedagogisk och lyhörd vilket underlättade enormt vid valet av produkt. Det var första gången jag skulle införskaffa en säng, vilket innebar att jag var i stort behov av hjälp, men allting blev superbra och jag är otroligt nöjd (sover som en stock). Jag rekommenderar alla att fråga efter Danijela i Kungens kurva!

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Jag tvingades att själv hitta en lösning som jag fick bygga ihop.
Trots allt… Sängen ger mig oftast god sömn!

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Jag är supernöjd med mitt köp, jag fick hjälp och råd vid beställningen . Personalen var tillmötesgående och hjälpsamma när jag ringde och hade frågor innan jag fick min leverans. Ett stort tack till Daniella som är så professionell och trevlig.
Här behöver jag också tacka leveransgrabbarna som var punktliga och supertrevliga.

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Trevlig och duktig säljare, Mio, som gick igenom ett brett utbud och lyhörd för vår budget. Snabb på att svara på mail. Prismatchningen gör 5 stjärnor.

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Leveranstiden blev dubbelt så lång som utlovat (utan given anledning till varför). Vid montering gick en del sönder och reklamationen från monteringsfirman tappades bort vilket har fördröjt full användning av sängen med flera månader mot tänkt vid beställning.
Själva sängen är vi nöjda med både till utseende och komfort.

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Grym säljare. Enkel montering, bra discount och fin kvalitet på säng/madrass.

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Bra och trevlig säljare som inte var för mycket på. Bra pris och vi är så nöjda med sängen. Wow tempur. Leveransen var smidig dock utkörning Mån-Fre lite minus för det.

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Vi hade klagomål och ingenting händer.
Ingen återkoppling inget förslag till åtgärder eller kompensation.

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Bra kvalite och bra på bemötande det och trevliga personer

Vi fick för hård säng.
Kostnafen att byta 50.000kr känns som ett rån. På detta lång leveranstid.
Skäms Sova…

Risposta di SOVA - Kungens kurva
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.