SOVA - Bromma Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ulvsundavägen 189, 168 67 Bromma, Bromma, SE

Valutata 4 stelle su 5

De två sängar vi köpt från butiken är jättebra. Killarna från speditören som levererade hem och monterade uhop var jättebra. Den första sängen vi köpte var ett demoex från butiken. Den kunde inte leve... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

När jag ringde efter en kvarlämnad vara blev jag lovad av olika personer att den skulle beställas och hämtas inom en vecka vilket inte stämde. Jag ringde flera gånger under 4 månaders tid och varje g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag vii tacka sååååååå mycket personal på Sova butiken i Bromma , när vi kom till butiken kunde inte bestämma vilken säng vilken pris, men fick riktigt professional hjälp . Tackar Vincent Halexander ,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vårt ärende har pågått under en längre tid i höst 2022 oC fram till den 13 Jan -23 och då vill vi poängtera personalens mycket goda uthållighet för att allt skulle bli så bra som det bara kunde bli ,... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Bromma

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1342 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nya sängar

Vänligt och proffsigt bemötande samt att man tog sig tid.

25 luglio 2024

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt bemötande och bra leverans

Jättebra bemötande i affären. Toppenleverans. Kom den vecka som sagts utan minsta försening. De tog med den gamla sängen och monterade upp den nya med gavel på mindre än en kvart! Kostade extra men värt varenda krona!

24 giugno 2024

Hej Kristina,
Tack för dina recension! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet i butiken och leveransen. Det är fantastiskt att höra att allt gick smidigt och snabbt, och att du känner att tjänsten var värd investeringen. Vi hoppas att du njuter av din nya säng! Vänligen SOVA

Bedrövlig kundhantering

Den 26/2 fick vi våra två 90 cm SOVA-sängar levererade. En fast till min man och en medium till mig.
Efter en mer eller mindre sömnlös natt var vi den 27/2 i butiken och försökte felrapportera min säng. Det ska vara olika fack i den men dom fasta delarna är för fasta och mellan dom är det gropar. Jag hade ett märke på höften efter en hård kant. I butiken fick vi höra att det inte kan vara fel på sängen! Och att felrapportering ska göras via formulär på hemsidan. Så hem och skriva, man skulle även bifoga film och bilder av sängen vilket vi gjorde. Ganska mycket pyssel med detta. Hade gjort en video där jag på rumpan flyttar mig framåt i sängen, man ser tydligt dom stora skillnaderna. Lägger in allt och trycker på skicka - först händer ingenting och sen är allt jag skrivit borta, formuläret helt rensat. Suck. Tillbaka till butiken, fick höra att givetvis skulle vi gjort felrapporteringen i telefonen, inte i PC. Försökte göra om i telefonen i butiken, det gick inte det heller! Min man fick göra om bilderna till annat format för att systemet skulle acceptera dom.
Sen har jag fortsatt kämpa för att få sängen bytt utan att betala två och ett halvt tusen för transport. Fick så småningom veta att dom kunde skicka hem en inspektör som skulle titta på sängen. För att han skulle komma måste vi i förväg betala 1500 kr, dom skulle vi få tillbaka om det var fel på sängen.
En månad efter att vi betalat kom en trevlig man hem, han höll med om att det var för stora skillnader mellan facken. Efter ytterligare en månad fick vi veta att leverantören inte godkände utlåtandet som ett fel.
Trots att vi betalade för inspektionen har vi inte fått veta vad som skrivits.
Sen efter mycket om och men har butiken "av goodwill" beslutat att jag får en ny säng utan att betala 2500 kr - men jag får inte tillbaka dom 1500 för inspektionen.
Imorgon 31/7 får jag den nya sängen levererad!
Jag har haft turen att under denna tid kunna tillbringa dom flesta nätterna i min säng på landet.

27 febbraio 2024

Hej Gunnela,
Vi är verkligen ledsna för de problem du har haft och för den frustration detta har orsakat. Vi uppskattar ditt tålamod och förståelse under denna process. Vi hoppas att den nya sängen kommer att leva upp till dina förväntningar och att du får en mycket bättre sömnupplevelse. Om du har några fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss igen. Hälsningar, SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren var kunnig och det bästa av…

Säljaren var kunnig och det bästa av allt, inte påstridig utan han lyssnade på vad jag sa att jag behövde och inom vilket pris

11 luglio 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Trevligt och professionellt bemötande…

Trevligt och professionellt bemötande vid köp
Men tyvärr minst 2 veckor försenad leverans som jag upplevde garanterades muntligt vid köpet. Det blev jobbigt p g a att jag behövde den till den 15 augusti p g a flytt till nytt boende denna dag.
Vi får se hur det går 🙏

12 giugno 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Vi beklagar verkligen förseningen med er leverans och det besvär detta har orsakat, särskilt med tanke på ert flyttdatum. Ibland uppstår förseningar som är utanför vår kontroll. . Vi har tyvärr ingen möjlighet att lösa ditt ärende i denna kanal. Kontakta gärna vår kundservice via kontaktformuläret på denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html så hjälper de dig vidare. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 3 stelle su 5

Leveransen sen och sedan saknades tyget…

Leveransen sen och sedan saknades tyget på underredet. Annars var allt annat ok.

10 giugno 2024

Hej Jan,
Vi beklagar verkligen förseningen med er säng, ibland sker tyvärr förseningar som är utanför vår kontroll. Vi hoppas att ni kommer sova skönt i er nya säng! Vänligen SOVA

Extremt dålig service

Valde deras trygghetsgaranti när vi köpte en ny säng i fall mjukheten på kassetten (madrassen) inte kändes OK efter 30 dagar.

Gick in i butiken och ville aktivera garantin, blev då hänvisad till att göra en reklamation på sova.se.

Efter 11 dagar så hade vi fortfarande inte fått någon återkoppling på ärendet så det vara bara att ringa till butiken för att kolla status på reklamationen.

Fick då reda på att man hade klantat till sig och inte agerat på ärendet, fick också reda på att man ville ha betalt i förskott innan man beställer den nya kassetten.

Riktigt dåligt hanterat av butiken. Har köpt två dyra sängar där och vi kommer garanterat inte att köpa något mer i denna kedja.

Har man klantat till sig så ska man ta sitt ansvar och orda med en rimlig kompensation.

17 giugno 2024
Non scritta su invito

Risposta di SOVA - Bromma

Vi beklagar verkligen att du har haft en negativ upplevelse med vår trygghetsgaranti och hanteringen av ditt ärende. Vi tar detta på största allvar. Om allt ännu inte löst sig kan du alltid nå vår kundservice via https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html. Önskar dig en trevlig dag! Vänligen SOVA

+++++

Bra som alltid !

2 giugno 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Tack för ert besök & tack för recensionen. Sov gott!

Valutata 2 stelle su 5

Känner mig lite ” lurad” då jag köpte…

Känner mig lite ” lurad” då jag köpte säng. Det gällde dyra carpe diem sängar som såldes ut som utställningsexenplar. Jag var tveksam då en säng var medel o en var fast, tyckte medel var väldigt mjuk. Säljaren övertygade mig om att den var perfekt för mig. Väl hemma med sängarna har jag inte kunnat sova i den. Alldeles för mjuk. Får ju inte byta eftersom det är utställningsex . Jag fick köpa en till säng, medel, och när jag gjorde det sa den säljaren att carpe diem är känd för att vara mjuka så att man alltid ska gå upp en hårdhet. Nu känner jag mig ännu mer lurad. Så jag har alltså fått köpa 3 dyra sängar då jag endast behövde två! Känns inte ok!

29 aprile 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Hej Lotta, vi beklagar att du känner dig missnöjd med ditt köp och vi förstår din frustration. Våra utställningssängar säljs till ett rabatterat pris och enligt våra försäljningsvillkor är dessa köp slutgiltiga och inte berättigade till byte. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga rådgivning vid köptillfället, men vi inser att komfort kan vara svårt att bedöma förrän man sover på sängen.

Vi skickar vidare dessa synpunkter till butiken och ber dem titta på ärendet igen. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 1 stelle su 5

Det blev fel och butiken var noll…

Det blev fel och butiken var noll intresserad att lösa problemet.

20 aprile 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Hej, Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick service i världsklass

Vi fick service i världsklass. Jesper var så duktig och hjälpsam. Riktigt bra säljare.

28 aprile 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Jesper! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più