SOVA - Bromma Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Ulvsundavägen 189, 168 67 Bromma, Bromma, SE

Valutata 4 stelle su 5

De två sängar vi köpt från butiken är jättebra. Killarna från speditören som levererade hem och monterade uhop var jättebra. Den första sängen vi köpte var ett demoex från butiken. Den kunde inte leve... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

När jag ringde efter en kvarlämnad vara blev jag lovad av olika personer att den skulle beställas och hämtas inom en vecka vilket inte stämde. Jag ringde flera gånger under 4 månaders tid och varje g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag vii tacka sååååååå mycket personal på Sova butiken i Bromma , när vi kom till butiken kunde inte bestämma vilken säng vilken pris, men fick riktigt professional hjälp . Tackar Vincent Halexander ,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vårt ärende har pågått under en längre tid i höst 2022 oC fram till den 13 Jan -23 och då vill vi poängtera personalens mycket goda uthållighet för att allt skulle bli så bra som det bara kunde bli ,... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Bromma

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1342 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Välj annan butik eller kedja

Bra kvalitet på säng och bra transportfirma, men välj en annan butik.
Hörde ryktesvägen (men efter köp) att detta är en av de sämre. När jag väl betalat var jag inte intressant som kund längre, för varken butik eller kundsupport.

22 gennaio 2025

Hej Åsa,
tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse. Vi är glada att du är nöjd med din säng och att leveransen gick smidigt. Det är väldigt tråkigt att höra om din upplevelse i butiken, det ska självklart inte vara så. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt.

Om du har några ytterligare funderingar är du välkommen att kontakta vår kundservice via vårt kontaktformulär: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html och referera till detta meddelande.

Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Bra att testa många sängar innan man…

Bra att testa många sängar innan man hittar den som passar bäst

16 dicembre 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Hej! Absolut, att prova flera sängar är det bästa sättet att hitta den som passar just dina behov och sovstil. Vi önskar dig många nätters god sömn! Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Bra kontakt med säljaren som guidade…

Bra kontakt med säljaren som guidade mig till rätt val av säng.

5 dicembre 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Det glädjer oss att höra, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt bra bemötande av kunnig…

Fantastiskt bra bemötande av kunnig personal. Jag fick hjälp att köpa en riktigt bra säng.

19 novembre 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är så glada att höra att du fick ett bra hjälp av våra sängexperter och att du är nöjd med ditt sängköp. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn i din nya säng. Sov gott!

Valutata 3 stelle su 5

Si så där delvis hjälp samtal men både…

Si så där, de båda säljarna var delvis hjälpsamma men de saknade båda det lilla extra som gör det roligt att komma tillbaka.

9 dicembre 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Hej Anna, vad tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte kännas. Har det ännu inte löst sig ber vi dig kontakta kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html . Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Skapar nöjda kunder

Trevlig och hjälpsam personal som satsar på nöjda kunder

10 novembre 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Nedsjunken madrass. Köp på 45 000.

Köpte en säng för 3 år sedan pga dålig sovkvalitet, ont i ryggen. Skulle investera lite mer i säng och hade en budget på 40-70 tkr. Säljaren sålde in "Ekens" som nu efter 3 år har en helt nedsjunken sida (jag väger 90 kg). Bra investering. Lika dålig som den säng som kostade under 10 tkr. Undvik Sova och Ekens.

Sova svarade att alla sängar kan förändras över tid. Antar att de rekommenderar att jag byter ut madrass för 25 tkr var 2/3:e år. Nej detta är inte vanligt. Bra att en leverantör som Sova går ut tydligt med att deras sängar måste bytas ut med så korta intervaller.

23 dicembre 2024
Non scritta su invito

Hej Christoffer,

Vi beklagar att höra om dina problem med sängen du köpt från oss. Även om våra sängar är designade för att vara hållbara och ge hög komfort, är det naturligt att även bra sängar kan förändras över tid. Även högkvalitativa madrasser kan förlora sin ursprungliga stödförmåga med tiden.

Vänligen kontakta vår kundservice via vårt kontaktformulär på https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html och hänvisa till detta meddelande, så hjälper vi dig gärna vidare.

Vänligen SOVA

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Engagerade och trevliga säljare.

29 novembre 2024

Hej Anders,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att du uppskattade vår service och bemötandet från våra sängexperter. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Olika ben levererade till våra två sängar

Vi fick en säng levererad där det levererades en uppsättning ben i ek och en i svart. Troligen fel packat i fabriken.
Sånt kan ju hända.
För att få de i trä utbytta till svarta tog lång tid och vi fick kontakta Sovabutiken två gånger innan vi fick action.

7 novembre 2024

Hej Cecilia,

Vi beklagar verkligen att det blev fel med benen till er säng och att det tog tid att få detta åtgärdat. Ibland sker förseningar som är utanför vår kontroll. Vi tar med oss dina synpunkter. Vi hoppas att ni nu har fått de rätta benen och att ni kan njuta fullt ut av er nya säng. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Vi tyckte det var en mycket trevlig och…

Vi tyckte det var en mycket trevlig och kunnig personal, som förstod hur vi önskade ha det och så blev det. Vi är mer än nöjda med hela leveransen.

7 novembre 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda både med våra sängexperter och med leveransen. Vi önskar er många goda nätters sömn!

Vänligen, SOVA

Stark rekommendation

Jennifer i Bromma var super. Försökte inte sälja på oss massor av saker utan utgick från våra behov och hjälpte oss t.o.m. att hitta billigare alternativ till sängben som inte fanns i lager.

Leverans kunde varit tydligare att transportbolaget tar kontakt med oss när jag gjort sista betalningen. Skulle isf gjort sista betalningen tidigare för att få sängen tidigare men sängen levererades ändå tidigare än planerat. Fick även bra rabatter som gjorde att jag kände mig mer nöjd med köpet.

Stark rekommendation från min sida och kommer definitivt handla där igen.

19 agosto 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Hej Krister, Tack för din recension! Vi är glada att höra att du fick bra hjälp av Jennifer och att sängen levererades tidigare än planerat. Vi uppskattar också din feedback om leveransen och kommer att ta den till oss. Tack för din rekommendation, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Säljaren Jesper var grymt trevlig

Säljaren Jesper var grymt trevlig, duktig och hade stort tålamod med mig som hade jätte svårt att välja säng !
Alla var sköna på olika sätt men extra svårt då jag har ryggskador !
Vi kom fram till en lösning som gjorde mig lugn och trygg i mitt köp / Tack Jesper på Bromma Blocks 🤩🌹

6 agosto 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Tack för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att Jesper på Bromma Blocks kunde guida dig så bra genom valet av säng och hjälpa dig hitta den bästa lösningen. Vi är glada att du känner dig lugn och trygg med ditt köp, och vi kommer självklart att vidarebefordra din uppskattning till Jesper. Tack för att du valde oss, och vi önskar dig många sköna nätter i din nya säng! Vänligen, SOVA

Vänligen,
SOVA

Leverans i tid

Leverans i tid! Skön säng!

18 luglio 2024

Risposta di SOVA - Bromma

Tack för din recension! Vi är glada att leveransen kom i tid och att du är nöjd med din nya säng. Vi hoppas att du kommer sova riktigt gott i den. Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Topp service av Jesper som tog hand om…

Topp service av Jesper som tog hand om vårt köp! Kunnig och lyssnade på våra behov och levererade service från början till slut. Vi är mer än nöjda över vår upplevelse på Sova och ser verkligen fram emot vår säng! Jesper ska ha tio stjärnor för topp service!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 agosto 2024
Non scritta su invito

Risposta di SOVA - Bromma

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att höra att Jesper levererade en sådan förstklassig service och att ni är nöjda med er upplevelse hos oss på SOVA. Vi ser fram emot att ni ska få njuta av er nya säng, och vi ska se till att hälsa detta vidare till Jesper! Sov gott!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più