SOVA - Arninge Recensioni 364

TrustScore 4 su 5

4,1

Hantverkarvägen 2, 187 66 Täby, Gribbylund, SE

Valutata 1 stelle su 5

Madrassen var trasig vid leverans. Personalen kunde inte göra något, vi fick själva göra en reklamation på hemsidan. Det har nu gått 20 dagar (!) och först igår började man tillverka en ny madrass som... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stannade till i butiken på förbifarten - utan några planer på att köpa ny säng. Lämnade butiken ett par timmar senare med en säng från Mattsons och ett fantastiskt täcke - aldrig sovit bättre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bemötande av personalen var så varm och proffessionell,med ett lugn, full av förståelse och lyhördhet som gav mig en trygghetskänsla att jag inte kommer att välja fel, och det har jag inte gjort. Har... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt bemötande! Mindre Ok med leverantören. Mitt problem är att madrassen glider ner då jag sover med höjd huvudändan. Har talat med min säljare som berättat att Tempur har en lösning påbdetta. T... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Arninge

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Varför säger/lovar något man inte kan hålla?

Vi kom in i butiken 25/7 (V30) för att köpa en bädd madrass, Alla 3 säljare i butiken säger att det är 2-4 veckors leverans tid på madrassen, men att leveransen alltid tar mindre än 2 veckor, bra tyckte vi och betalade 22 tusen kronor för den. Men det kommer ingen efter 2 veckor och när jag i slutet av V34 åker till butiken för att fråga var min madrass är, (har nämligen tittat på leverans status sidan som sova har, och där står det att den ska vara färdig från fabrik att skickas V36), men den säljare som tittar på sin dataskärm får fram att den skickades den 20/8 V34 (står så, helt plötsligt på leverans status sidan också) och han säger att den kommer senast 26-27/8 V35, men det gör den ju inte, den kommer till butiken den 10/9 V37. Och när jag kollar med TEMPUR ang hur lång leverans tid dom har, säger dom att den madrassen lagerför vi inte, utan det är 6-8 veckors leverans tid, så då undrar man ju varför man säger 2-4 veckor, när dom som gör madrassen inte kan leverera den fortare ä 6-8 veckor. När jag hämtade madrassen 11/9, så sa jag åt dom ang kompensation, men det kan bara butikschefen bestämma, så då bad jag dom återkomma till mig ang det, det är den 2/10 och ingen har återkommit, skrev in ett ärende på sovas kundtjänst sida som dom svarar här att man ska göra, men den avslutades bara utan svar. Det finns fler saker man skulle kunna skriva om också, men det räcker nu

25 luglio 2024

Risposta di SOVA - Arninge

Vi ber verkligen om ursäkt för det inträffade och för missförståndet kring leveranstiden. Ibland blir det tyvärr fel, och vi förstår helt din frustration över situationen. Vi tar till oss dina synpunkter och ser över våra rutiner för att undvika liknande problem i framtiden. Sov gott! Vänligen SOVA

Köp av Carpe Diem sängar

Vänligt bemöttande, kompetent säljare, problemfri leverans och montering av sängarna samt bortforsling av de gamla sängarna.

Totalt sätt en mycket positiv affär.

13 aprile 2024

Hej Mercedes,
Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du haft en så positiv upplevelse hos oss, från servicen til leverans och montering. Det betyder mycket för oss att få tillbaka sådana fina omdömen. Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Had 2 orders and there were problems…

Had 2 orders and there were problems both times. One bed was delivered broken, the electronic function doesn’t work. This was 5 days ago and still no response.

18 agosto 2024

Risposta di SOVA - Arninge

Hej James, Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi har tyvärr ingen möjlighet att lösa ditt ärende i denna kanal. Kontakta gärna vår kundservice via kontaktformuläret på denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html så hjälper de dig vidare. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Kunnig o bra personal

Kunnig o bra personal. Bra utbud

11 agosto 2024

Risposta di SOVA - Arninge

Tack för ditt besök & tack för din recension! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt trevligt bemötande och mycket kunniga!

Fick hjälp av två otroligt kunniga och trevliga killar (Andreas & Niklas). Båda gav ett jättetrevligt bemötande, fantastiskt fin service från början till slutet och känner mig jättenöjd med köpet. Rekommenderar starkt:)

27 agosto 2024

Hej Matilda!

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du fick så bra hjälp av Andreas och Niklas. Vi kommer absolut att vidarebefordra din uppskattning till dem!

Det är alltid vårt mål att erbjuda fantastisk service, och vi är glada att du är nöjd med ditt köp. Tack för att du rekommenderar oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Vänligen SOVA

Hej vänner!

Hej, tänk er...ni köper två st sängar för 100k kr och sen fjärkontrollen till sängarna går sönder oftast...ni kommer till butiken och märker att ert köp inte varit vattenvärda för varken butiken eller personalen...ganska dumt...kundvård är ett främande begrep för Sova...vakna Sova.
Inte bra...inte bra.
Mvh
KM

29 agosto 2024

Hej Kourosh,

Vi är verkligen ledsna att höra om din frustration gällande fjärrkontrollen. Vi förstår hur viktigt det är att vara nöjd efter en stor investering som detta. Vi uppskattar dina synpunkter och ber dig gärna att kontakta vår kundservice, så att vi kan hjälpa dig med ditt ärende och se till att du får den support du behöver. Vänligen SOVA.

Valutata 1 stelle su 5

Erbjuadande om rabatt gäller inte vid köp via nätet

Vi fick ett erbjudande om att en rabatt på 1000 kr ges till bekant eller liknande som köper en säng efter oss. Vi fick en typ av kupong för detta. Samtidigt skulle vi få ett presentkort på 1000 kr. Det visade sig att detta bara gällde vid köp i butik. Kan inte förstå detta. Kedjan SOVA borde väl kunna täcka upp detta även vid köp via nätet

30 luglio 2024

Risposta di SOVA - Arninge

Tyvärr kan kupongen endast användas vid köp av en säng i butik. Vi förstår att det kan kännas begränsande, men hoppas att både du och din bekanta får nytta av erbjudandet där. Vänligen SOVA.

Bra säng- nöjd

Bra säng, god kvalitet levererad i överenskommen tid!

5 luglio 2024

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Vänligen SOVA

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande, smidig leverans och alla som vi hade kontakt med var kunniga och trevliga.

2 giugno 2024

Risposta di SOVA - Arninge

Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Kunden i centrum

Säljaren gav oss verkligen tid och var mycket påläst.

26 maggio 2024

Risposta di SOVA - Arninge

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din fina recension - det ska vi hälsa vidare till butiken!

Sov gott!

Proffig

Förutom trevligt och kundomhändertagande så var säljaren (Alexander Lundqvist, Arninge) proffsig på så sätt att han hade stor kunskap om era produkter och framförallt om hur människans behov av nattvila bäst tillfredställs.
Mycket proffsigt och förtroendeingivande.

6 maggio 2024

Risposta di SOVA - Arninge

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för din recension! Det ska vi hälsa vidare till Alexander. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Grym säljare Alexander

Grymt bra säljare vista verkligen vad man behöver tänka på när man köper säng kunnig trevlig. Kan verkligen sitt jobb. Jag skulle rekommendera folk jag känner att köpa sin säng där!

8 aprile 2024

Risposta di SOVA - Arninge

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Alexander! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più