Sommerland Sjælland Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Deres dinosaurer video i simulator inator Er blevet ændret, til yngre aldre dog syndes også de små 8 årig den er dødsyg Og de små 4-5 kan jo slet ikke komme op i sæderne Ideen er meget fin... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg elsker de grønne, rene og ikke mindst rolige omgivelser, som sommerland Sjælland har at byde på. Min datter er kun 2 år, og hyggede sig gevaldigt med at udforske og prøve flere af tingene. Det er... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Elendig service ved parkering. Har handicapbus - der er seperat sektion. Så lukker de for mange ind, så folk kunne parkere bagved os. Hvilket gjorde vi ikke ville kunne komme ud - skete kun fordi vi s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Badeboden!! Værste betjening jeg nogensinde har oplevet. Der var to foran mig, alligevel tog det mere end 20 minutter før jeg kunne bestille noget. Jeg bestiller 13.08, en omgang pomfritter... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti

Scritti dall'azienda

Bade-, skov- og sjovtur for hele familien.Kom og besøg Den blå lagune Sjællands største badeland, Vildmarken en westernby med sjov og ballade, Miniland det perfekte sted for de mindste, Picnicland benyt gratis vores kæmpe grill, Racerland for store børn og voksne med benzin i blodet. Amazonas sejl en tur blandt de farlige krokodiller, Svanesøen tag en tur i robåde eller kano, Minigolf hvem er familiens nye prospiller og de nye boberboats, prøv kræfter med venner og familie. Mere end 60 forskellige aktiviteter - og du har adgang til dem alle når entréen er betalt.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 26% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Under AL kritik

Vi var en stor gruppe venner og familie, som havde glædet os (og sparet sammen til) en tur i Sommerland SJ d. 24.7.

Besøget var under al kritik. Her er de største kritikpunkter:

- ALT for mange gæster blev lukket ind i parken.
- Toiletterne midt i parken var svinske med afføring på toiletbrædder, gulv og cisterner. Og trods kontakt til personalet i informationen var dette ikke udbedret 4 timer senere.
- Ingen restriktioner blev håndhævet, og mange steder stod/gik folk så tæt at det var direkte utrygt at være der.
- Der er ikke sprit ved alle forlystelser.
- Der er ikke mulighed for aftørring/rengøring ved alle borde/forlystelser.

Meget ærgerlig oplevelse!

I burde refundere billetpriserne - og se at få udbedret problemerne, og sørge for at I i fremtiden ikke lukker flere gæster ind, end hvad der er forsvarligt og jeres park kan rumme.

Vi vil give jer nul stjerner, hvis det var en mulighed, og så krydser vi ellers fingre for at ingen af jeres gæster fik sig en omgang Corona med hjem denne gang.

25 luglio 2021

Vi ELSKER sommerland Sjælland

Min familie og jeg har igen i år årskort til sommerland Sjælland. Vi har indtil videre været afsted 3 gange. Sidste gang var der - på grund af sommerferie - selvfølgelig en masse andre voksne og børn. Vi oplevede ikke at det gav de lange køer, som man ellers oplever i andre forlystelsesparker. Vi havde som vanligt en køletaske med alt hvad hjertet begærer pakket, dog måtte vi have en slushice til ungerne og en stor øl til deling. Vi nyder vores ture til sommerland Sjælland og vores børn elsker når vi skal afsted. Perfekt forlystelsespark til vores drenge med krudt i, der nemt kan løbe og få brændt lidt af det af ;-)
Vi ses igen snart :-)

Valutata 5 stelle su 5

Min familie og jeg var i sommerland i…

Min familie og jeg var i sommerland i sidste uge, og på trods af korte køtider nåede vi simpelthen ikke alle forlystelserne, så vi blev nødt til at udvide med et sæsonkort til os alle. Min største datter og jeg vendte så stærkt tilbage i går og havde en helt perfekt dag.
Ved ankomst var ventetiden i køen under 5 minutter, på trods af mange mennesker og corona kontrol, og så løb vi ellers for det for at nå det hårde program vi skulle igennem. Da sulten meldte sig spiste vi pizza(kan klart anbefales for alle familier som pakker let).. det var et stort hit hos min datter og jeg blev mæt ;-) . Da vi forlod parken 5 timer efter blev vi i udgangen spurgt om vi havde haft en god tur og så fik hun ellers remsen af min 4 årige datter.
Virkelig god oplevelse fra start til slut.. vi kommer igen på onsdag ;-)

Super forlystelsesparl

Min familie og jeg er så glade for at komme i Sommerland Sjælland, da der er forlystelser og aktiviteter for store og helt små. Vi har i år købt årskort, da man simpelthen ikke når alt det man gerne vil derinde. Vi har altid madpakker med og nyder at sidde rundt i parken. Gode faciliteter og sjove forlystelser for alle aldre

Spild af penge

Spild af penge, kort sagt.
Der er for det første 30 mins kø for overhoved at komme ind på prleringspladsen.
Herefter minimum 20-25 minutters kø overalt selv blot for at få en is.
Derudover er standarden for hvad de kalder en forlystelse
ustyrlig lav. Der er dog få lyspunkter som f.eks. flotte arealer og et godt vandland. Men det drukner i at der bliver lukket ALT for mange mennesker ind til ALT for få forlystelser. Håber de opper sig lidt, det er på ingen måde pengene værd, ikke engang i nærheden. Skulle billetprisen afspejle kvaliteten skulle det maks have kostet 35kr per person.

Tag selv mad med

Kø ved forlystelser ok, men ved samtlige boder med forplejning var der kø på min. 30 minutter. Udbud og efterspørgsel hang ikke sammen og coronarestriktioner blev ikke håndhævet. I pizzabuffeten kunne man se de ansatte spise alle pizzaerne med pepperroni, mens der ikke var noget i buffeten til de betalende gæster. Endvidere var salatbuffeten ikke værd at bruge tid på. Det var ganske enkelt under al kritik.

Valutata 2 stelle su 5

For få medarbejdere giver lange køer

Fungerer super godt for små børn i Miniland. Men forhold/medarbejdere er super underdimensionerede ift antal besøgende. Tre kvarters kø for at komme ind (ok, særlige covid-forhold) og tre kvarter for at købe is og kaffe i en bod med én skranke åben ud af tre. Det virker dumt og som en udfordring, der er nemt løst.

Valutata 4 stelle su 5

Elsker at komme i Sommerland med mine…

Elsker at komme i Sommerland med mine unger.
* Men... at jeg ikke kan slippe for paprika (og få salt) på vores pomme fritter dur altså ikke !!
Ungerne (og jeg) kan ikke lide det. Og det er ikke beskrevet, at det ikke, som alle andre steder, er salt der er på. Mange penge ud af vinduet. Og nu hvor vi er forberedt, mange diskussioner med personalet, der siger, at de bare gør som de har fået besked på.
*Organiseringen af arbejdet, især på dage med mange besøgende, kunne forbedres en del, så ventetiden på en is var under 25 min. Mc D er et godt forbillede her.
*Badelandet mangler veksle automat, inde i omklædningen. Ingen vil gå fra deres ting for at gå ud og veksle. Og til håndklæder mangler der knager udenfor. Der er masser af vægplads, hvor de kan opsættes. I stedet er det solvogne og stole der benyttes. Og så er det jo ikke nemt at sidde der.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig vejledning ift rabatordning og manglende coronatjek

Ved indgangen blev vores coronapas ikke tjekket ordentlig - de kiggede hurtigt på et ud af tre personers coronapas og uden at scanne for at se om det var gyldigt.

Derudover havde jeg ringet til hovedkontoret for at høre hvordan det fungerer hvis jeg skal købe tre årskort og den ene person har zoo-årskort som giver rabat. Jeg oplyser at jeg har forbrugsforeningskort som giver 10% rabat på nettet.
Jeg får at vide at jeg får 15% zoorabat på det ene årskort og at jeg skal købe det i indgangen. Køber derfor to årskort på nettet med 10% (404kr pr stk) og det sidste køber jeg i sommerlandsj. Det viser sig så bare at zookortet kun giver rabat på entreen og derfor kommer jeg til at give samlet 428kr for årskortet og ikke 385kr som de 15% ellers giver :( Dårlig rådgivning når nu jeg ringer ind for at spørge hvad der bedst kan betale sig for mig.

20 luglio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Manglende opsyn - Helt utroligt mange mennesker og en…

Helt utroligt mange mennesker og en total mangel på opsynsfolk/medarbejdere, som åbenbart kun var til stede i madboderne. Så flere farlige situationer, hvor små børn var involverede - mange steder manglede sprit. Ville gerne have haft burgere, men vi overhørte en medarbejder i boden sige, at der ikke var styr på noget som helst, så vi nøjedes med kaffe/vand og en 3-4 dage gammel doughnut🥺. Parken er dejlig med en flot legeplads til de mindre børn, men vi kommer ikke igen selvom vi er lokale, for det var en utryg oplevelse

18 luglio 2021
Valutata 2 stelle su 5

God sommerdag, men forhold er under kritik.

Fint sted og god dag, men den blå lagune (badeland) er uacceptabelt beskidt, der er for mange mennesker, corona hensyn er en by i Rusland. Omklædningsrum er under all kritik, 4 ud af 5 vasker sig ikke og faciliteterne er småt og udslidt, hår og skidt alle vegne.
Ældre faciliteter er generelt nedslidte og utidssvarende.

17 luglio 2021

2 gange på 2 uger!!!

2 gange på 2 uger - rigtig god oplevelse! Vi har været i Sommerland Sjælland 2 gange på uger med vores 2 piger på hhv. 3 og 7 år. Begge gange var meget vellykkede; et bredt udvalg af forlystelser, venligt personale og godt vejr 😀

Kombinationen af badeland, kaninø, geder, trampoliner, rutchebaner for store og små, store grønne områder etc. funger fantastisk - vi kommer helt sikkert igen.

1 forbedringspunkt:
Der kunne godt være et bedre udvalg af sund mad - burger om pomfritter er OK, men hvis man skal være der en helt dag, så ville et grønt alternativ være godt.

14 luglio 2021

Manglende hygiejne i Den Blå Lagune

Sommerland Sjælland er fantastisk. Men der er ingen håndhævelse af de helt almindelige hygiejne principper ifbm omklædning til deres badeland. Ud af ca 40 badende kvinder og børn så vi positivt kun ca 20% vaske sig med sæbe forud for at de hoppede i badetøjet. Resten tog badetøj på uden forudgående afvaskning og skyllede sig bare under bruseren. På returen var der ingen sæbe i nogen af de opsatte dispensere, så der er i den grad plads til en opstramning.

12 luglio 2021

Skuffende oplevelse

Vi følte os heldige over, at vi kunne leje en stor ny familiehygge til en overnatning for to voksne og fire børn. Pris: 4.000kr!!!!! Hytten er meget lille med meget små rum, hvor der skal bakkes ud, og to personer kan ikke stå i værelserne på samme tid. Badeværelset kan man lige til nød og næppe vende sig. Ude område ved hytten er en jord/grusgrav. Så rigtig meget mudder under skoene.
Vores hytte lå helt inde i jordskrænten, så vi havde udsigt til en jordvold. Der var ikke sat afskærmning op mellem huset og jorden, så børnene kunne kravle ind under huset.
Der kan sove seks personer i hytten, men de to af pladserne er klemt inde under tagryggen på hemsen, to er køjesenge og en dobbeltseng, hvor en person skal hoppe over den anden for at komme i og ud af sengen. Bestemt ikke egnet for personer med fysiske udfordringer,
Alt i alt ikke 4.000kr værd for en nat.
Servicen ved ankomst spillede heller ikke suverænt. Der skal benyttes parkerings tilladelse for at holde på ventepladserne og ved hytten, men man får kun en tilladelse. Det er de færreste biler der kan være seks personer i, så vi bad om to tilladelser. Men ak, det hørte ikke med i pakken. Der blev dog givet efter for argumentet, så vi kunne få en mere, men desværre var der ikke flere blanketter, så vi kunne komme igen senere. Der dukkede aldrig flere blanketter op.
Man bliver heller ikke mødt med fleksibilitet i forhold til at vi stod ved indtjekning 15 minutter før tid. Vi kunne pænt vente ved lugen til kl. 14.00 nul dut. Man må ikke komme før tid pga rengøring af hytterne. Fint argument, men det ville tage os 15 minutter at går den lange tur tilbage til venteparkeringen med små børn, så tiden ville passe, men nej da. Det var kl.14.00 nul dut.
Vi er også ærgerlige over at betale 259kr i indgang og så skal man yderligere betale for jord til stenvaskeren og bolde til “følg bolden”.
Så fik vi lyst til en is. Desværre var isboden ikke fyldt op, så de is vi gerne ville købe kunne vi gå op i den anden isbod og købe. - - Var beskeden.- Hvad med om de fyldt op inden de åbner boden? Jammen vi elsker da også at stå i kø.
Alt i alt en rigtig træls oplevelse.

5 luglio 2021
Valutata 2 stelle su 5

Jeg syntes det er for dårligt at man…

Jeg syntes det er for dårligt at man ikke kan få kompensation for et årskort der er brugt en enkelt gang grundet corona. I stjæler jo min datters penge. Også siger kundeservice på facebook at det kunne man godt men det skulle ha været sket inden 1. Åbningsdag. Det ville ha været smart hvis i havde sendt en fælles mail ud så man vidste det. Men på den måde spare i self penge.
Det er godt nok flabet.

27 giugno 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più