Deres dinosaurer video i simulator inator Er blevet ændret, til yngre aldre dog syndes også de små 8 årig den er dødsyg Og de små 4-5 kan jo slet ikke komme op i sæderne Ideen er meget fin... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg elsker de grønne, rene og ikke mindst rolige omgivelser, som sommerland Sjælland har at byde på. Min datter er kun 2 år, og hyggede sig gevaldigt med at udforske og prøve flere af tingene. Det er... Leggi di più
Elendig service ved parkering. Har handicapbus - der er seperat sektion. Så lukker de for mange ind, så folk kunne parkere bagved os. Hvilket gjorde vi ikke ville kunne komme ud - skete kun fordi vi s... Leggi di più
Absolut ingen forlystelser og dem der er koster penge altid lang kø kun for mindre børn dårlig mad jeg har hovedpine af at være her kom kun i NØDSTILFÆLD!!!:(
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bade-, skov- og sjovtur for hele familien.Kom og besøg Den blå lagune Sjællands største badeland, Vildmarken en westernby med sjov og ballade, Miniland det perfekte sted for de mindste, Picnicland benyt gratis vores kæmpe grill, Racerland for store børn og voksne med benzin i blodet. Amazonas sejl en tur blandt de farlige krokodiller, Svanesøen tag en tur i robåde eller kano, Minigolf hvem er familiens nye prospiller og de nye boberboats, prøv kræfter med venner og familie. Mere end 60 forskellige aktiviteter - og du har adgang til dem alle når entréen er betalt.
Informazioni di contatto
Gl. Nykøbingvej 169, 4572, Nørre Asmindrup, Danimarca
- info@sommerlandsj.dk
- www.sommerlandsj.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Manglende hygiejne i Den Blå Lagune
Sommerland Sjælland er fantastisk. Men der er ingen håndhævelse af de helt almindelige hygiejne principper ifbm omklædning til deres badeland. Ud af ca 40 badende kvinder og børn så vi positivt kun ca 20% vaske sig med sæbe forud for at de hoppede i badetøjet. Resten tog badetøj på uden forudgående afvaskning og skyllede sig bare under bruseren. På returen var der ingen sæbe i nogen af de opsatte dispensere, så der er i den grad plads til en opstramning.
Skuffende oplevelse
Vi følte os heldige over, at vi kunne leje en stor ny familiehygge til en overnatning for to voksne og fire børn. Pris: 4.000kr!!!!! Hytten er meget lille med meget små rum, hvor der skal bakkes ud, og to personer kan ikke stå i værelserne på samme tid. Badeværelset kan man lige til nød og næppe vende sig. Ude område ved hytten er en jord/grusgrav. Så rigtig meget mudder under skoene.
Vores hytte lå helt inde i jordskrænten, så vi havde udsigt til en jordvold. Der var ikke sat afskærmning op mellem huset og jorden, så børnene kunne kravle ind under huset.
Der kan sove seks personer i hytten, men de to af pladserne er klemt inde under tagryggen på hemsen, to er køjesenge og en dobbeltseng, hvor en person skal hoppe over den anden for at komme i og ud af sengen. Bestemt ikke egnet for personer med fysiske udfordringer,
Alt i alt ikke 4.000kr værd for en nat.
Servicen ved ankomst spillede heller ikke suverænt. Der skal benyttes parkerings tilladelse for at holde på ventepladserne og ved hytten, men man får kun en tilladelse. Det er de færreste biler der kan være seks personer i, så vi bad om to tilladelser. Men ak, det hørte ikke med i pakken. Der blev dog givet efter for argumentet, så vi kunne få en mere, men desværre var der ikke flere blanketter, så vi kunne komme igen senere. Der dukkede aldrig flere blanketter op.
Man bliver heller ikke mødt med fleksibilitet i forhold til at vi stod ved indtjekning 15 minutter før tid. Vi kunne pænt vente ved lugen til kl. 14.00 nul dut. Man må ikke komme før tid pga rengøring af hytterne. Fint argument, men det ville tage os 15 minutter at går den lange tur tilbage til venteparkeringen med små børn, så tiden ville passe, men nej da. Det var kl.14.00 nul dut.
Vi er også ærgerlige over at betale 259kr i indgang og så skal man yderligere betale for jord til stenvaskeren og bolde til “følg bolden”.
Så fik vi lyst til en is. Desværre var isboden ikke fyldt op, så de is vi gerne ville købe kunne vi gå op i den anden isbod og købe. - - Var beskeden.- Hvad med om de fyldt op inden de åbner boden? Jammen vi elsker da også at stå i kø.
Alt i alt en rigtig træls oplevelse.
Jeg syntes det er for dårligt at man…
Jeg syntes det er for dårligt at man ikke kan få kompensation for et årskort der er brugt en enkelt gang grundet corona. I stjæler jo min datters penge. Også siger kundeservice på facebook at det kunne man godt men det skulle ha været sket inden 1. Åbningsdag. Det ville ha været smart hvis i havde sendt en fælles mail ud så man vidste det. Men på den måde spare i self penge.
Det er godt nok flabet.
Aldrig igen skal jeg sætte min ben der.
Aldrig igen skal jeg sætte min ben der.
Jeg er født og opvokset i området.
Været fast kunde i snart I 30 år.
Så kom dagen hvor jeg tager hele min familie med 4 børn 2 voksne.
Man skal have en frisk test. Eller coronapas.
Vi har begge corona pas da vi er færdig vaccineret.
På grund af lunge sygdom så er jeg fritaget for mundbind.
Men en hyggelig tur i en karrusel med mine børn kan jeg ikke få lov til.
Jo hvis jeg går hen i information og får et badge hvor der står jeg er fritaget.
Jeg prøver nu at forklare 2 stk personale at det ikke er vedtaget ved lovgivning at man skal bære sådan et.
At i som virksomhed skal påtvinge mig at bære det.
Der står jeg helt af.
Det er diskrimination.
Og det er bare ikke acceptabelt.
Vi snakker om at det var også dagen før at krav om mundbind blev ophørt.
Det gjorde det som skulle være en fantastisk oplevelse for mine børn til.... tja... noget mindre godt....
Fuld pris for halv oplevelse…
Sommerland Sjælland er et hyggeligt sted. Entre pris er acceptabel, men det er usmageligt at et barn der ikke må bruge over halvdelen af oplevelserne, skal betale fuld pris! Man burde overveje en mindre kapitalistisk opdeling til børn, i form af pris efter højde. Er du over 140 cm, er det fuld pris, da du kan bruge alt. 120 cm, halv pris etc. Men en 3 årig skal sku da ikke betale fuld pris når de ikke må bruge den fulde oplevelse. Det giver ikke mening.
Dejligt sted hvor der er tænkt på alle…
Dejligt sted hvor der er tænkt på alle -fredeligt og hyggeligt med små hyggekroer og parker . fair priser ! Tak for en god oplevelse - har faktisk aldrig været der før... dejlig overnatning i jeres hytter;-)
Vi er helt vilde med Sommerland…
Vi er helt vilde med Sommerland Sjælland, store som små. Os som bedsteforældre er imponeret og lykkelige over det rum det er lykkes at skabe. Der er tænkt kreativt på den rigtig gode måde, der er tænkt bredt så vi alle har en fest når vi er der. Vi kan holde ud at komme igen og igen fordi der er luft, plads, kreativitet og rigtig god stemning.Der er et bredt udvalg af kulinariske oplevelser, absolut noget for os alle. I år med udvidet mulighed, for at overnatte i de lækreste hytter, ja vi er fan, og kommer 100 % igen.
Tak Sommerland Sjælland
Hejsa
Vi besøgte parken i uge 27 2020, med 2 børn 1 på 3 og en på 8, og var meget skeptiske, vi havde en virkelig god dag, med gode oplevelser og super håndtering af Covid-19. Der var enkelte forlystelser man stod længe i kø til, dog med god grund.
Sidst jeg var i parken var alt slidt, nu var alt i virkelig flot stand.
Folk der klager til jer over kø og giver dårlige anmeldelser burde skamme sig da det er uberettiget, hvad havde de egentligt tænkt sig I denne sæson med pandemi?
ALT for dyrt - for lidt for pengene
Torsdag uge 32. Ankom kl. 12.00 kørte kl. 16.30
Parken lukker allerede kl. 17.00 så det er
ALT ALT for dyrt for 4 1/2 times badning.
Da vi var med 2 teenager var der ingen forlystelser der var værd at prøve. Der er kun ting for små børn.
Badeland ok til lige at få kølet kroppen ned- meget lillet, alle baner så slidte ud, for lidt liggestole og resturanten havde ikke åben man skulle ud af badeland for at købe drikkelse.
Det gjorde vi så men trods jeg kunne bestille med det samme og fik drikkelse med det samme, tog det dem 35 min. At lave 4 franske hotdog og 2 x pomfritter (de laver kun en ordre af gangen så selv om de 2 forrige før os også havde bestilt hotdogs og fritter lavede de kun til en af gangen og startede ikke på den nye ordre før den anden var udleveret) meget sløvt tempo af personalet som vist aldrig før have stået i pølsebrød eller i det hele taget har sans for sælge)
Da vi fik maden langt om længe var al drikkelsen cola/øl/slot ice varmt og smeltet.
Parken så ren og fin ud
Godt med mange rygeområder
Godt med skygge steder
Forlystelserne så slidte og gamle ud.
Alt Alt for dyrt
Vi kommer aldrig igen.
Dejlig park og god håndtering af COVID-19
Jeg besøgte jeres Sommerland sammen med min kone og vores 2 piger på 4 og 8 år i går. Vi var lidt nervøse for hvor propfyldt der ville være på en søndag med dejligt sommervejr og om folk holdt afstand. Vi havde igennem børn i byen fået 4 gratis billetter og kunne derfor kun besøge jer søndag den 09.08.20.
Jeres måde og håndterer COVID-19 på kunne Fårup Sommerland godt lære noget af. De lukkede alt for mange mennesker ind og det var umuligt at holde afstand.
Vi blev positivt overrasket over jeres fantastiske måde at håndterer COVID-19 på. Jeres personale sørgede for at folk holdt afstand i køerne og jeres måde at visualiserer afstand på med en hula hop ring, er genial for det kan børn og nogle voksne forstå.
Vi besøgte badelandet lige da det åbnede og der var god plads både i omklædningsrummet og udenfor.
Vi havde en fantastisk dag og jeres personale var super søde og sørgede for at vores børn havde en fest.
Det er virkeligt dejligt at i har opgraderet nogle af jeres gamle forlystelser bl.a. Amazonas og jeres mobil sjov fungerede også godt.
Tak for en dejlig dag.
Denne anmeldelse går til den kvindelige…
Denne anmeldelse går til den kvindelige medarbejder (mørkt hår med krøller) i Bistroen (western landsbyen) som henvendte sig til vores 2 årige søn på en rigtig god måde. Vores søn var meget optaget af en sprayflaske som medarbejderen havde. Det så hun og kom hen også spurgte om vores søn ville prøve at trykke på den 😊. Da vi forlod stedet sørgede hun for at vinke farvel til vores søn og ønske os en god dag. Vores søn sagde med en 2 årigs sprog "sød pige" med et smil. SE DET ER GOD KUNDESERVICE og det var helt gratis for alle parter. Det var en lille gestus, men hævede det samlede indtryk af parken til en femstjerners oplevelse for os som gæster. Håber I vil bringe dette videre til medarbejderen og håber at dette eksempel vil bruges til generelt til alle ansatte i sommerland Sjælland.
Tak for en dejlig dag!
Tak for en dejlig dag d. 31/7-2020! Min kone og jeg samt 2 unger havde en fantastisk dag i jeres selskab! Især jeres flotte bede/træer/udenomsarealer! Vi nød hvert et øjeblik i jeres flotte forlystelseshave! Et kæmpe plus skal i have for alle jeres ubemandede forlystelser, det fungerer PERFEKT!
Tak for en dejlig dag!
Fint sted!
Vi havde en god dag 31/7. Parken fremstår flot og vedligeholdt, med mange fine bede. Der er masser af aktiviteter for mindre børn. Tiden fløj afsted og vi endte med at være der i hele parkens åbningstid. Vi var dog ikke i vandland.
Vi kommer helt sikkert igen!
Ps. Alm. tilbehør til pølsemix er karryketchup og rå løg
Dejlig dag i sommerland Sjælland
Dejlig dag i sommerland Sjælland. Børnene på 11 og 7 siger: “legepladserne er virkelig gode og piratvandlandet var rigtig sjovt. Forlystelserne var også gode, og så lange var køerne heller ikke, selvom forlystelserne ikke blev fyldt op pga. Corona. Grunden til vi mangler den sidste stjerne, er en lidt dyr entre.”
Stedet var så stort, at vi ikke kunne nå det hele på en dag. Derfor opgraderede vi billetten til sæsonkort, så vi kommer igen i næste uge.
Moren var meget begejstret for de smukke staudebede og de mange picnicsteder. Faren syntes godt om vandrutchebanerne og de ubemandede svævebaner. Et godt råd er at lade flere prøve rutchebanerne for børn, hvis man bruger mundbind.
Samlet synes vi der var skabt en hyggelig stemning med god plads til alle.
Alt for dyrt ..!!
Hej
Dejligt besøg , men når man skal stå så længe i kø pga smitte risiko , så skal priserne slet ikke være så høje, meget skuffet over det er så dyrt iforhold til hvad man kan nå og prøve og man skal stå i kø 1 time pr sted .
Familietur på 10 personer
Sidst jeg skrev en anmeldelse af sommerland Sjælland,
var det en stor kritik om manglende vedligeholdelse af parken. Det må man sige de har i sæson 2020.
På en familietur d. 29 juli, var vi en flok på 10 oppe og besøge sommerland Sj, heriblandt 4 børn.
Jeg er sikker på vi fik givet børnene samme oplevelse, som vi selv fik da vi var børn og kom i sommerland.
Forhindringsbanen i Junglen var blevet opgraderet med nye forhindringer og en mindre ændring i banen, hele parken fremstod pæn uden ukrudt og flotte vedligeholdte plantebede.
Tømmerflåden var især et af de steder de fik voldsom kritik af mig sidst - men igen, nye figurer på "rejsen", velholdt område.
Det eneste som gør, at i ikke får min sidste stjerne er, at i er blevet en smule grådige, når man f.eks. har fundet guld, og vil have en medalje, så koster det alligevel mellem 25 - 60 kr, noget som var gratis en gang. Når mange familier allerede har betalt over 1000+ for indgangen bare, så det måske ikke alle der har råd til en medalje os.
Derudover var mange af appens funktioner os, betaling, bl.a. skal man købe "diamanter" for at få lov at skyde med vandkanoer mm. hvor da de lanceret det, var det gratis.
Nogle ting må forsat godt være gratis, når det nu er så dyrt at komme ind.
Svineri!.
Svineri!.
Parken kører med 1/4 kapacitet (pga. Corona), men tager fuld pris for indgang!!!. Ekstremt lange køer!...
Her et godt råd...brug din penge og fritid på noget andet end en virkelig dårlig oplevelse for både børn og voksne👎🏼😩😢
FORFÆRDELIG OPLEVELSE
FORFÆRDELIG OPLEVELSE. Den første forlystelse, (Det løse hjul) som jeg og min 2 årig lille dreng prøver gik helt galt! Selen går op og min knægt falder ud af vognen. DER ER INGEN SAMARITANER ELLER FOLK MED LÆGELIG UDDANNELSE TIL STEDE SOM KAN TILSE HAM. Dette er skræmmende når man har flere tusinde af besøgende mennesker om dagen, og man ikke kan få hjælp hvis der er brug for det!!!
Min knægt græder og smurt ind i smuds fra betondækket med småskrammer i hovedet og knæene. Forlystelsen forsætter efterfølgende med at køre!!
Alt for ungt personale som ikke er uddannet til at hjælpe!
Vi forlanger at få refunderet pengene efter at have talt med den øverste leder, han beklager meget og det var det. Ingen medlidenhed, intet! Efter at have få refunderet pengene og total 40min ophold i Sommerland Sjælland, forsætter turen direkte til nærmeste hospital for at få ham tilset for hjernerystelse. Første og sidste gang jeg tager mine børn herud!
Håber den gode udvikling fortsætter
I 2018 besøgte vi parken rigtig mange gange fordi vores søn var vild med den. Vi voksne synes den var noget nedslidt men havde en dejlig oplevelse med at se vores søns glæde ved parken.
I år skulle den så prøves en sidste gang inden sønnen blev for stor (parken er helt klart tænkt til småbørns familier, vores søn er 6 nu og han er bestemt til noget med mere gang i allerede). Havde læst om forbedringer og nye tiltag og glædede os. Det var da også at se, men der er altså et stort stykke arbejde igen hvis ikke parken skal få ry for at høre fortiden til.
Personalet trænger til bedre oplæring. Igen i år oplevede vi personale som var meget ungt og som ikke helt vidste hvad de skulle svare på spørgsmål eller hvad de skulle gøre i forskellige situationer. Det er synd for de unge mennesker at blive sat i den situation.
Vi ELSKER deres pommes frites 🤩 og er vilde med at der er så god plads til græsplæner, klatrestativer etc.
Parken har virkelig taget gode initiativer i forhold til covid 19. Gode skilte, sprit alle steder og personale som spritter af samt viser afstand med hulahopring. Det eneste vi savnede var flere markeringer af afstand i kø-rækker.
Vi håber virkelig stedet fortsætter den gode udvikling som blev startet efter sommeren 2018, for det er et dejligt sted for de yngste.
Billetpris på 265kr pr person er…
Billetpris på 265kr pr person er fuldstændig vanvittigt i forhold til hvad man får for pengene. Mit generelle indtryk er at Parken er gammel og nedslidt og dårligt vedligeholdt. Næsten alle forlystelser er ikke bemandet af personale så det hænger slet ikke sammen med billetprisen.
Ventetiden er på mange forlystelser omkring en time og nogle steder endnu længere. Ventetiden er uden tvivl også forværret pga COVID-19 restriktionerne. Derfor burde man heller ikke lukke så mange ind i Parken på samme tid samt burde billetprisen sænkes når disse forhold gør at man ikke kan nå at prøve ret meget på en hel dag.
Dårlig oplevelse. Vi kan ikke anbefale stedet!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.