Elendig service ved morgenmad. Personalet blev irriteret hvis man spørger om laktosefri mælk eller havremælk. Badeland er overcrowded og ingen vand eller sæbe ved brusebadet. Heldigvis var feriehuset... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Elendig service ved parkering. Har handicapbus - der er seperat sektion. Så lukker de for mange ind, så folk kunne parkere bagved os. Hvilket gjorde vi ikke ville kunne komme ud - skete kun fordi vi s... Leggi di più
Vi har været i sommerland Sjælland et par gange i år med vores lille søn på 1 år, og vi kommer med glæde flere gange. Der er utrolig mange aktiviteter for de helt små og min mand prøvede da og... Leggi di più
Prisen er alt for høj i forhold til hvad man kan foretage sig foreksempel er Djurs og Fårup Sommerland meget meget større og tager samme pris for entre, det burde der tænkes over
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bade-, skov- og sjovtur for hele familien.Kom og besøg Den blå lagune Sjællands største badeland, Vildmarken en westernby med sjov og ballade, Miniland det perfekte sted for de mindste, Picnicland benyt gratis vores kæmpe grill, Racerland for store børn og voksne med benzin i blodet. Amazonas sejl en tur blandt de farlige krokodiller, Svanesøen tag en tur i robåde eller kano, Minigolf hvem er familiens nye prospiller og de nye boberboats, prøv kræfter med venner og familie. Mere end 60 forskellige aktiviteter - og du har adgang til dem alle når entréen er betalt.
Informazioni di contatto
Gl. Nykøbingvej 169, 4572, Nørre Asmindrup, Danimarca
- info@sommerlandsj.dk
- www.sommerlandsj.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 30% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
3 af de bærende forlyster var ude af…
3 af de bærende forlyster var ude af drift, hvilket ikke fremgik af hjemmesiden.
Vælger klart en af Sjællands andre forlystelser fremtiden.

Vildkatten virket ikke
Vildkatten virket ikke, der var næsten ingenting for teenagere, deres hytter var ok, udover grillen var ved at gå fra hinanden og servicen i køkkenet var slidt og næsten ubrugelig. Generelt enormt skuffende når man har betalt så meget for 3 dage.
Tilgængelig var morgenmaden rigtig god og dejlig betjening.

Risposta di Sommerland Sjælland
Jeg skulle nok have kigget herinde før…
Jeg skulle nok have kigget herinde før jeg bookede ophold med 3 børn på 8, 9 og 14. Jeg havde ikke set nogle steder på deres egen hjemmeside at de forlystelser der var, er for helt små børn og super kedelige for mine 3 unger der ellers tog en stor ja hat på.
Den forlystelse ungerne havde glædet sig mest til var vildkatten, men den var for det første lukket. Og for det andet skal man være 140 cm for at prøve. Så mine på 8 og 9. Var fanget imellem aktiviteter for helt små, eller voksne på 140 cm. Og den ældste søn var både for stor høj og tung til det meste.
Vandlandet er mega sjovt og masser af forskellige aktiviteter til forskellige aldre og nok de 3 stjerner værd (der var nemlig ALT for fyldt i bassiner og rutsjebaner de her to dage der var ikke rigtigt plads til os) samlet set falder vi ned på 2 stjerner da det samlet ikke en er tur på 4 timer hver vej værd og knapt 5000 kr.
Man skal også lige være OBS på at hvis man køber det her pizza buffet som vi gjorde så skal man have spist færdig inden 19. Da spisesteder uden for street food lukker samtidigt med parken kl 19.
Når parken lukker kl 19 dør alt og dage. Slutter meget brat. Der godt nok åbent nede i steeet food for mad og drinks øl osv. Men der ikke noget for børn. En lille bitte legeplads oppe i camping plads enden, også for helt små børn.
En anden lille ting jeg Sys pressede mig. Var at ingen ekspedienter benyttede handsker på i de forskellige is kiosker mm. De unge mennesker stod og tog imod kontanter og direkte over og holde med de beskidte hænder på folks isvafler fx. Det ik godt nok. Når man laver mad/is mm til andre skal der altså handsker på.
2 stjerner og aldrig igen Zzzzzz.
Meget dyrt i forhold til det som man…
Meget dyrt i forhold til det som man kan nå, der er alt for mange mennesker lukket ind så køerne er for lange - pools fyldt op.
Vi havde købt all inclusive - drikkevarer kan du kun få hvor de sælger mad - salat baren havde udsolgt kl. 16 2 timer før lukketid - og alt for lidt personale til madbarer hvor man skal stå i alt for lange køer.

Risposta di Sommerland Sjælland
Vi har været der et par dage
Vi har været der et par dage. Virkelig hyggeligt. Spec., for mindre børn. Fint pool område. Fair pris. Tag afsted

Risposta di Sommerland Sjælland
Overpris på indgang og kun for småbørn
Vandlandlandet er godt og det er mange gode spisemulighedet til Ok priser.
Men det er kedeligt og ikke for store børn.
Syntes indgangsprisen er høj taget i betragtning af, at man kan komme i Djurs sommerland til 320kr,
Hilsen et par jyder

Risposta di Sommerland Sjælland
Parken er primært for de mindre børn
Parken er primært for de mindre børn. Vores søn på 9 syntes kun go kart var interessante. Har du børn på maks 6 år er parken god. Den store rutsjebane var lukket, den havde knægten ellers set frem til. Badelandet kan jeg ikke udtale mig om da vi opgav, pga den var overfyldt. 350kr pr person er lige i overkanten.

Risposta di Sommerland Sjælland
Vi var i Sommerland Sjælland i går 6…
Sommerland Sjælland
Svar til Sommerland Sjælland
Vi blev ikke informeret på hjemmesiden, om at Vildkatten er ude af drift, dette har jeg billede af fra hjemmesiden.
Dette burde stå på forsiden, burde ikke skulle kigge flere sider igennem, for at finde denne vigtige information.
Vi var i Sommerland Sjælland i går 6 personer. Vores børn er fra 9-13år
Ungerne glæde sig til at prøve den eneste rigtig vilde forlystelse.
Den var så lukket og åbner først igen d.28/7 så der var 3 meget skuffede børn 😏
Har været inde og læse op på regler.
Her står der, at det skal informeres til gæsten, inden køb af billetter samt det skal fremgå på hjemmesiden. Det var det ikke. Har taget foto af hjemmesiden og skilt på forlystelsen.
En ting er hvis forlystelsen går i stykker på dagen, men at man allerede ved at den først kommer op og køre igen 5 dage efter, det er ikke ok. Hvis ikke der kommer noget ud af denne anmelde, går jeg videre med det.

Første og sidste gang
Stedet henvender sig primært til mindre børn. Prisen er høj ift. hvad parken tilbyder og parkens/karrusellernes stand. Medarbejderne virker forvirret og kunne ofte ikke hjælpe, der gives forskellige informationer. Er også under al kritik at man som besøgende kan stå og vente 20-40 min. på at kunne prøve karuseller fordi de først skal gøres klar og afprøves, dette burde at være gjort inden parken åbner! Mange karuseller kører ikke grundet vejret, så mange var lukket/virkede ikke på første dagen, på anden anden hvor vejr og forhold var forværret kunne de godt prøves. Badelandet var fint og stort. Feriehytten var fin, men rengøringen var dårlig.
Sommerland Sjælland er hyggelig og…
Sommerland Sjælland er hyggelig og børnevenlig. Når man er afsted med 4 små børn, er der gode forlystelser til dem.
Jeg vil give kæmpe ros til livredderne i badeland! Hold op en hurtig reaktion fra dem! Min søn på 6 kom til skade med skinnebenet og var tæt på at knække knoglen. De var simpelthen så søde og profesionelle og bedst af alt var de gode til børn! Så tusind tak til jer! Jeg håber i ser dette så jeg kan takke jer endnu engang!

Dyrt dyrt dyrt
Dyrt dyrt dyrt, selv med 10% rabat kostede det omkring 1600 at komme ind, fuldstændig crazy. Godt vandland, havde det ikke været for vandlandet ville det godt nok være en kedelig park at besøge.

Risposta di Sommerland Sjælland
Det var den værste oplevelse alt var…
Det var den værste oplevelse alt var ødelagt eller virkede ikke personalet var fuldstændig ligeglade med der var afførring og tis ud over alt på toiletterne sætter aldrig mine ben på det sted igen

Risposta di Sommerland Sjælland
AAAAAALT for dyrt i forhold til hvad…
AAAAAALT for dyrt i forhold til hvad der er af oplevelser.
Det er 85% legeplads og 15% forlystelser.
Næsten samme pris som Tivoli eller Bakken.
Der er langt biligere og bedre alternativer til den pris.

Risposta di Sommerland Sjælland
Samme pris som en tur i Tivoli med…
Samme pris som en tur i Tivoli med tur-kort! Alt for dyrt! Mad er alt for dyrt! Lang køretur..

Risposta di Sommerland Sjælland
Vi er haft et fedt ophold med to dages…
Vi er haft et fedt ophold med to dages overnatning , parken er smuk og velholdt trods mange år på bagen. Er selv kommet dér som barn og det er fedt at se at tingene er velholdte og nye ting kommer til. Vi var i badeland to af dagene, hvor vejret var fantastisk. Det var en god oplevelse, men den første dag var poolerne ikke gjort rent (vi kom ind da de åbnede) og den anden dag var badeforholdene enorm ulækre -man må forvente at der SKAL gøres rent en gang i time på en varm sommerdag.

Risposta di Sommerland Sjælland
Vi har denne weekend været afsted med…
Vi har denne weekend været afsted med overnatning i hytte for fjerde år i træk - med min nu 5-årige dreng. Turen er som altid magisk, og vi elsker parken og alle de små legemiljøer, man kan fordybe sig i. Forlystelserne er skønne, og personalet er dejligt smilende og imødekommende.
Med overnatning har vi to dage i parken, hvilket giver en ro til at tage tingene i det tempo, der passer til min dreng og det, der optager ham.
Vi ses igen til næste år!

Risposta di Sommerland Sjælland
Sommerland Sjællands øverste ledelse…
Sommerland Sjællands øverste ledelse burde tag et kig på hvordan deres medarbejder behandler deres ungarbejder, der bliver talt nedladende til dem hverken god bedring eller andet ved sygemeldese. trods der bliver ringet 2,5 time før. De får ikke de pauser de er berettet til, de glemmer deres medarbejder unge mennesker som ikke har forstand på de forskellige regler og dette bliver udnyttet, børn hvor dette måske er deres første arbejde, bliver ikke taget ordentligt imod og der bliver talt grimt til., den enste flinke person var en ældre dame der sad i deres billetluge som kunne tale pænt og fornuftigt. Ellers er det børn/voksne på 18 år der tror de kan behandle ungarbejderne som de har lyst til, bl.a. ved At lade dem stå en hel dag uden en eneste pause. Det er lige en sag for kontant det her.

Forfærdelig oplevelse efter...
Forfærdelig oplevelse efter forlystelsen med loop i starten, har fået så ondt ved skuldrebaldet bare at trække vejret og bevæge sig gør ekstremt ondt og jeg er vandt til vilde forlystelser

Oplevelse over forventet
Oplevelse over forventet. Skønne omgivelser, rent, mange forlystelser og aktiviteter. Venlig og hjælpsomt personale på trods af travlhed.

Sommerland Sjælland
Jeg havde en virkelig god oplevelse, og jeg elskede især deres restauranter og badeland. Hvis jeg skal sige en lidt dårligere ting, må det være deres forlystelser, de er lidt kedelige og der er ikke så mange, som jeg havde troet.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.