Her finder du et virkelig stort og bredt sortiment af kvalitetsperler. Ordrer ekspederes lynhurtigt, alt er forsvarligt pakket, og deres kundeservice er venlig og hjælpsom. Smyks får min allerstørste... Leggi di più

Jeg har handlet med Smyks 3 gange. Altid er varerne ankommet hurtigt, og intet mangler. Alt er pakket forsvarligt og overskueligt med en detaljeret følgeseddel. Indehaveren, Martin, har altid besva... Leggi di più

Bestilte et startsæt med en perlevæv og div små ekstra ting som gave til min forlovede online. Priserne var iorden. Tingene kom hurtigere end ventet samt havde smyks lige lagt en ekstra gave med som... Leggi di più

Havde købt bl.a. et smykkestativ som ved modtagelse viste sig at have nogle ridser og hjørnerne var lidt buet. Ringede til kundeservice og blev kort efter ringet tilbage af indehaveren. Fik uden tøve... Leggi di più

1. Gioielleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Kæmpe udvalg af perler og smykkedele til Smykkefremstilling. Lær at lave dine egne smykker hos Smyks. Besøg vores online smykke-blog eller kom på smykkekursus i butikken på Islands Brygge i København.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Kæmpe udvalg, hurtig ekspedition

Her finder du et virkelig stort og bredt sortiment af kvalitetsperler. Ordrer ekspederes lynhurtigt, alt er forsvarligt pakket, og deres kundeservice er venlig og hjælpsom. Smyks får min allerstørste anbefaling.

5 marzo 2026

Jeg har handlet hos smyks et par gange…

Jeg har handlet hos smyks et par gange nu. De leverer hurtigt og varerne er som forventet ud fra produktbeskrivelserne. Jeg oplevede, at der var en lille fejl med et produkt. Efter jeg sendte en reklamation mail med billede af produktet sendte de straks et nyt produkt. - det er vigtigt for mig, at det ikke bliver besværligt for mig, hvis der er et problem med produkter, så jeg vil helt klart handle der igen.

27 agosto 2025

Min største anbefaling

Jeg har netop fået den bedste vejledning og hjælp i telefonen ifm. valg af perler, hvor jeg var i tvivl om farven.
Jeg glæder mig til at modtage perlerne.
Klart min bedste anbefaling af handle hos Smyks ✨

13 giugno 2025

Dårlig vejledning

Dårlig vejledning, dårlig kvalitet og man kan ikke returnere selvom man kommer dagen efter. Alt i alt en meget dårlig oplevelse.

21 dicembre 2024

Hej Caroline

Vi er kede af, at du mener vores vejledning er dårlig. Vi anstrenger os hver dag for at gøre det så godt som muligt.

Vi er også kede af, at du ikke har bekendtgjort dig med vores returregler i butikken på Islands Brygge inden du handlede. Som vi skriver på skiltet ved kassen, på kassebonner og på hjemmesiden, giver vi gerne tilgodebevis på returnerede varer, men ikke penge retur, med mindre, det er handlet på webshoppen.
mvh. Martin

Super service

Min datter købet lidt forskelligt til at lave øreringe af, der var desværre en defekt lås i den ene pakke, skev til deres kundeservice om problemet, men ingen problem se sendte fluks en ny og den kom dagen efter, så super hurtig service

4 gennaio 2025

Risposta di Smyks ApS

Mange tak for din pæne anmeldelse Mikael. Vi er glade for at I blev tilfreds. mvh. Martin

Jeg vil give de varmeste anbefalinger

Jeg vil gerne give Smyks de varmeste anbefalinger!

Jeg har haft en fantastisk oplevelse i butikken, hvor servicen virkelig var i top. Camilla og Gitte var utroligt imødekommende og servicemindede!
Man kan virkelig mærke, at de brænder for deres kunder. Jeg blev mødt med venlighed og i den grad høj service, og det gjorde hele forskellen. Jeg vil helt sikkert vende tilbage og kan varmt anbefale Smyks til andre!

17 dicembre 2024

Risposta di Smyks ApS

Mange tak Victoria. Din flotte anmeldelse er sendt videre til de to ekspedienter :-) mvh. Martin

Smyks ApS er et udmærket sted at…

Smyks ApS er et udmærket sted at handle, men der er plads til forbedringer.

14 novembre 2024

Hej Daouda

Tusind tak for din anmeldelse og din ærlige feedback. Vi er glade for at høre, at du finder os som et udmærket sted at handle! Samtidig sætter vi stor pris på, at du deler din oplevelse, så vi kan blive endnu bedre.

Vi vil meget gerne høre mere om, hvad vi kan forbedre, så vi kan sikre, at din næste oplevelse bliver endnu bedre. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på info@smyks.dk, eller tlf. 88385908 så vi kan tage en dialog om dine forslag :-)

Med venlig hilsen,
Annemarie og Martin
Smyks ApS

Fantastisk service

Fantastisk service, når du handler i denne butik.👍❤️
Super spændende butik, hvor du finder alverdens skønne perler I alle former og farver, alt hvad du behøver for at designe dine egne smykker, det kan købes her ❤️
Jeg er altid super tilfreds, og glad for deres varer, og deres mega store udvalg uanset, om jeg er fysisk i butikken, eller bestiller på nettet.👍

Specielt stort tak til Martin, Som har givet mig en yderst fin service/ovenikøbet på en lukkedag.🫣
Jeg siger stort tak❤️👍😊
Absolut fem store
stjerner.🌟🌟🌟🌟🌟

Fortsat god sommer til jer alle i butikken, som også altid yder deres bedste for deres kunder.😊
De bedste hilsner Lotte/Holbæk.

19 agosto 2024

Risposta di Smyks ApS

Kære Lotte, mange tak for de pæne ord, vi håber snart at se dig igen :-)

Fin service

Postnord afleverede ikke brevet, men returnede det.Men SMYKS sendte det igen, så det er fin service.
Jeg vil anbefale firmaet og handler der gerne igen.

13 agosto 2024

Risposta di Smyks ApS

Tak for den fine anmeldelse fra alle os hos Smyks :-)

God og hurtig service

Jeg lavede en skade på en vare købt i deres fysiske butik og skrev efterfølgende til dem på mail. De var super søde og hurtige til at svare. En ny vare blev sendt af sted. Den ankom efter blot 2 dage.
Super god oplevelse.

3 agosto 2024

Risposta di Smyks ApS

Tak for den fine vurdering af os her, vi gør vores bedste og er bare glade for de mange søde kunder i vores butik :-)

Jeg er så glad for Smyks

Jeg er så glad for Smyks. Virkelig sød personale, som altid spørger om de kan hjælpe. Der er altid god stemning i butikken. Hvis jeg ringer ind med spørgsmål, får jeg et meget imødekommende og sødt svar.

7 maggio 2024

Jeg er ovenud tilfreds!

Jeg er ovenud tilfreds!
Har for første gang fået forgyldt nogle smykkedele, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Og mindst lige så tilfreds med de telefonsamtaler, der i den forbindelse har været.
Hurtig ekspedition og retur forsendelse.
Alt er godt - vender helt sikkert tilbage!

8 aprile 2024