Azurit Perler – Rondel Facetteret (6x8mm) Utrolig smukke perler, der glimter så flot pga. den fine facettering. Der er mange fine nuancer af den grønne farve. De lever helt op til mine forventninger.... Leggi di più

Kære Uniq perler 🌞 Sikke I har en fortræffelig forretning og hvor er I bare fantastiske 🫶 Tak for en fed oplevelse I jeres fornemme, finurlige og fremragendes butik 🥳 Tusind tak 🙌 Jeg glæder... Leggi di più

Jeg har handlet hos Uniq Perler flere gange. Der er aldrig problemer med købet - varerne er altid af en superkvalitet. Hurtig levering og der er gjort meget ud af indpakningen, så jeg glæder mig alt... Leggi di più

1. Negozio di hobbistica
  2. Gioielleria

Vi er en familieejet virksomhed, som har kastet sig ud i det store perle- og smykke univers. Gennem stort kendskab og stærke kreative rødder er det ikke en tilfældighed at det netop er perler og smykker vi har kastet os over. I vil på Uniqperler.com kunne købe smykkematerialer, perler og smykker. Uniq Perler har nogle helt grundlæggende værdier som, god service, loyalitet og kvalitet. Disse værdier er grundstenen i denne virksomhed og vi, hos Uniq Perler stræber altid efter det bedste og med disse værdier i fokus tør vi godt at love dig at du er i gode hænder her hos os.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Azurit Perler

Azurit Perler – Rondel Facetteret (6x8mm)

24 marzo 2026

Efter en time

Det er nu, desværre anden gang, jeg oplever, at bliver fejet væk, med en "dårlig" undskyldning på, noget af deres smykke materialer. Første gang, hade jeg købe nogle Hematit perler. Hvor 80% var klistret/sat sammen. Og var ikke til at skille ad, uden en del gik i stykker. Og fik svaret, at når jeg ikke kunne finde ud af, at skille dem ad, så skulle jeg nok ikke købe sådanne perler igen. Nu, hade købe en kæde, med gals perler på. Materialet af kæden, kan jeg ikke finde, da den ikke er i deres sortiment mere (de siger den kommer igen). Men den skulle være 18kca forgyldt. Men efter EN TIMES brug, var kæden helt sort, efter en time.. fik svaret at det var kroppens PH værdi, der var skyld i misfarvningen.. ok,, efter en time.. Hade sendt billeder af kæden, og man er ikke i tvivl om hvor den har rørt huden. Har aldrig oplevet noget magen til. Ikke en gang noget fra TEMU..
Det er ikke tit jeg har anmeldt et firma. Men jeg følger mig godt nok, skudt ned. At et produkt, efter en time, er lige til at smide ud. Ved godt, at med ikke ægte metaller, kan der ske misfarvning, men efter en ime... det har jeg ved god aldrig prøvet, oplevet, ej hørt om!!

7 aprile 2026
Logo di Uniq Perler

Risposta di Uniq Perler

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at produktet ikke levede op til dine forventninger.

Messing er et materiale som naturligt kan oxidere og ændre farve. Hvor hurtigt det sker afhænger blandt andet af hudtype, fugt, sved og brug. Dette er en kendt egenskab ved materialet og ikke en produktfejl, og derfor gælder det uanset hvor produktet er købt.

Vi bestræber os på at beskrive vores produkter så korrekt og ærligt som muligt, så kunder kan træffe et oplyst valg. I dette tilfælde er varen leveret som beskrevet, og der har derfor ikke været grundlag for en refundering.

Vi oplever desværre nogle gange, at Trustpilot anvendes i situationer hvor der ikke opnås den ønskede løsning, selvom varen er korrekt leveret. Vi behandler dog alle sager efter samme retningslinjer og kan hverken eller vil ændre vores vurderinger på baggrund af anmeldelser.

Alle anmeldelser tages naturligvis med som feedback.

Mvh
Uniq Perler

Fremragende service

Fremragende service. Smukke varer, lækker kvalitet, pakket og sendt meget forsvarligt. Jeg handler altid alle mine perler og tilbehør her

18 marzo 2026

Kære Uniq perler 🌞

Kære Uniq perler 🌞
Tusind tak 🙌
Jeg glæder mig til, at vi ses igen,, det er bestemt ikke sidste gang , at bilen finder vej til Jer ❤️

3 aprile 2026

Smukke perler

Hurtig levering og der er gjort meget ud af indpakningen, så jeg glæder mig altid til at åbne pakken fra Uniq Perler
Jeg har ikke oplevet, at min bestilling ikke har været i orden, så jeg har ikke haft brug for, at henvende mig til Uniq Perler .

27 marzo 2026

Alt det du behøver ét sted, høj kvalitet🙏🏻

Jeg har handlet flere gange hos Unit perler og jeg kan kun anbefale at mannhandler her, hvis man ønsker et bredt udvalg af Krea. Jeg personligt køber sten og perler, og de har et bredt udvalgt af høj kvalitets perler. Jeg bliver overrasket hver gang, men særligt min blå TigerØje er jeg virkelig betaget af, alt fra kvaliteten til stenens vidunderlige farvespil. Jeg glæder mig til at kreere smykker med særligt den.

5 marzo 2026